Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage
ofte stillede spørgsmål

S?g via husnummer:

Den danske sommerferie, er børnenes længste ferie og den bliver da også kaldt børnenes skoleferie. Denne periode strækker sig ofte i 6-7 uger for skolebørn.

Voksne på arbejdsmarkedet har ofte 2-3 ugers ferie i sommerperioden, denne periode bliver kaldt industriferien. Dog er ordet industriferie stille og roligt på vej ud af det Danske sprog, da folk ofte forbinder ordet med påtvunget ferie og derfor noget negativt og sommerferien bør bestemt ikke forbindes med noget negativt. Da kalenderen snart siger 2011 & 2012 mener flere derfor at det er på tide at afskaffe ordet og bare benytte ordet sommerferie.

Når vi taler sommerhusudlejning, så topper sommerferien eller udlejningen af sommerhuse i uge 28, uge 29, uge 30 eller uge 31. I disse perioder er næsten alle sommerhuse, ferielejligheder og hytter udlejet og det gælder for stort set alle sommerhusudlejningsbureauer i Danmark. Læs mere om sommerhusudlejning her.

Mange tyskere, englændere og ikke mindst danskere har derfor allerede booket et sommerhus for 2011 og vi mærker allerede en stigende interesse for kalenderåret 2012. Derfor anbefaler vi ofte, at man ikke venter for længe med at booke drømme huset.

 

Dog er last minute sommerhuse stadig populære i uge 28, uge 29, uge 30 eller uge 31 og har man is i maven, så kan der være en god rabat eller besparelse at hente.

Last minute ferierne tilbydes som ofres 14-28 dage inden den ønskede ankomst dato og her hos HolidayHome4You finder De naturligvis også et bredt udvalg af last minute sommerhuse. Når de vælger et af vores huse, så opdateres prisen altid, døgnet rundt, sådan at De får sommerhuset til den korrekte, samt bedst mulige pris.

De kan allerede i dag søge blandt vores mange sommerhuse og booke disse online her på siden. De er selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte os via telefon, mail m.m. og booke det ønskede sommerhuse på denne måde. Ligeledes er De meget velkommen til at kontakte vores servicemedarbejdere hvis de har spørgsmål eller særlige ønsker til et sommerhus.

Vi ønsker Deres familie og Dem en god ferie.

Efterårsferien eller skolernes efterårsferie, som mange kalder det ligger som oftest i uge 42, i hvert fald for danskerne.

I tyskland strækker efterårsferien sig over ca. 1 måned. Det byder ikke at tyskerne holder 1 måneds efterårsferien, men tyskland er inddelt, sådan at en landsdel har fri i uge 41, en i uge 42, en i uge 43 og uge 44.

 

Mange tyskere og bestemt også danskere vælger derfor at tage en uges ferie i oktober måned. Her er sommerhusene også billigere end i sommerferien og mange vælger derfor i denne periode at leje et stort sommerhus med spa, swimmingpool, sauna osv.

Tidligere kaldte man efterårsferien for kartoffelferien, da denne ferie oprindeligt var tiltænkt de danske bønner, som i denne periode havde brug for børnenes hjælp til at høste kartofler.

Gennem de seneste år har der været en stigning i interessen for at rejse væk i uge 52 og uge 53.

I disse uger har mange danskere juleferie og for at få en afslappende jul, så vælger mange at tage på ferie i f.eks et sommerhus her i Danmark eller måske en hytte i Norge eller Sverige. Her har familien muligheden for at julehygge eller hvis turen er gået til Sverige eller Norge, så vælger mange at tage et par dage på ski.

 

Vi tilbyder et bredt udvalg af sommerhuse og skihytter, ikke kun i Danmark men i det meste af Europa. Her på siden kan de søge efter ferieboliger i blandt andet Norge, Sverige og Danmark.

I uge 6, uge 7, uge 8 eller uge 9 vælger mange danskere at tage på en kort ferie. Ferien foregår gerne i Danmark, Norge eller Sverige, dog har vi også kunder som tager syd på i denne periode.

Dog er vinter ferien yderst populær når det gælder skiferie eller hytteferie i Norge eller Sverige.

 

Så hvorfor ikke invitere familien med på et ferieophold i vinterferien. De kan søge og booke et af vores mange sommerhuse her på siden allerede i dag eller De kan kontakte vores servicepersonale som sidder klar til at tage imod Deres booking eller Deres booking.

Vi ønsker Deres familie og Dem en rigtig god vinter ferie.

Af andre feriere kan vi nævne påskeferie, pinseferie, storebededagsferie og Kristi Himmelfartsferie. Flere af disse miniferiere, er eftertragtet af danskere. Her vælger mange af tage i sommerhus i f.eks. en forlænget weekend eller måske endda en helt uge.

Det giver familien mulighed for at få et afbræk fra hverdagens stress og jag. I denne periode er sommerhuse med indendørs swimmingpool særdeles eftertragtet af børnefamilier. Det danske vejr er i disse perioder som oftest ikke godt nok til udendørs badning for de helt små.

 

 

Vi tilbyder et bredt udvalg af sommerhuse og ferieboliger i disse perioder og De kan vælge at søge direkte her på siden efter deres drømmehus eller blot kontakte vores servicepersonale, som vil hjælpe Dem med at finde lige det sommerhus som opfylder deres ønsker.

Miniferie

Hos HolidayHome4You.dk finder De mere end 20.000 sommerhuse, som alle kan bookes online. Størstedelen af disse sommerhuse kan bookes, som en miniferie. En miniferie er en ferie, som er mellem 3 og 6 dage.

Mange bruger disse miniferier, som en mulighed for at komme væk fra hverdagens stress og jag.

Størstedelen af vores miniferier udlejes, som et forlænget weekendophold fra torsdag til og med søndag. Disse weekendophold er ofte langt billigere end normale ophold og næsten alle vores sommerhuse udbydes som en miniferie.

Her kan familien leje et lille hyggeligt sommerhus blandt skov og sø eller Vesterhavets klitter. Vores luksus sommerhuse udlejes ofte også som en miniferie og disse benyttes ofte af børnefamilier eller par, som ønsker at slappe af i swimmingpoolen, saunaen, dampbadet eller måske spabadet.

Ofte kan sommerhusene, dog tidligst bookes 28 dage inden den ønskede ankomstdato. Det betyder at ønsker De at leje et sommerhus, som en miniferie f.eks fra 29 Juni, så kan denne tidligst bookes 1 Juni.

Dette bliver også kaldt last minute sommerhuse eller last minute sommerhusudlejning og netop fordi sommerhusene udbydes som last minute, så er prisen ofte lavere end normalt og på HolidayHome4You.dk bliver prisen altid opdateret live og det betyder at i det sekund, hvor prisen bliver ændret, så kan De som besøgende på vores side, så ændringen og derved at de altid garanteret den korrekte og bedste pris på sommerhuset.

Vores sommerhuse ligger i alle de kendte og mindre kendte sommerhusområder lige fra Blokhus og Skagen i Nordjylland, til Blåvand og Rømø i Sydjylland og videre til Bogense på Fyn og Gilleleje på Nordsjælland til Marielyst på Falster.

Skulle De have fundet et sommerhus, som de kunne være interesseret i at leje, som en miniferie, så tilbyder vi Dem nu, at vi ringer Dem op i det øjeblik, hvor sommerhuset bliver frigivet til miniferieudlejning.
Alt De skal gøre er at kontakte vores kundeservice, så ordner de resten.

De kan selvfølgelig altid booke vores sommerhuse online her på siden, via vores smarte søgemaskine, her kan De selvfølgelig også booke vores sommerhuse som miniferie, weekendophold og last minute sommerhus

loading