Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage
ofte stillede spørgsmål

S?g via husnummer:

Sommerhuse i Blokhus, Danmark

I det smukke Nordjylland ud mod vestkysten, finder de Blokhus området. Dette populære sommerhusområde tiltrækker hvert år mange turister, ikke kun fra Danmark men også Tyskland, Sverige, Holland osv.

Området har gennem de sidste mange år udviklet sig til et paradis for familier.

Blokhus byder på nogle af de bedste badestrande i Danmark, som strækker sig fra Rødhus i syd til Løkken i nord.

I Blokhus finder Deres familie og Dem, foruden nogle fantastiske strande også gode shopping muligheder i byen, samt en række restauranter, cafeer, dagligvarebutikker m.m.

Så området byder på underholdning for det meste af familien.

Lige udenfor Blokhus by finder de Fårup Sommerland, som er en forlystelsespark, med et hav af forskellige forlystelser for både børn og voksne.

Parken er inddelt i 3 kategorier: Family, Action og en Aquapark, så uanset om det er til fart og action eller blot har lyst til at nyde en tur på hesteryg, så giver Fårup Sommerland dig mulighed for dette.

Her hos HolidayHome4You.dk har vi et af de bredeste udvalg af sommerhuse og ferieboliger i Blokhus og alle kan selvfølgelig booke online her på siden eller via telefon hos vores servicepersonale.

Nste
110851DK
Sommerhus i Saltum
20-08-2016
27-08-2016
Sommerhus Saltum 110851DK
DKK 3.710
Sommerhus Saltum
Dette attraktive feriehus er bygget i forskudte planer og er dejligt indrettet med god plads overalt. Det ligger sknt i klitterne. Saltum er en populr ferieby, og der er ikke langt herfra til Frup Sommerland. Voksne kan ogs more sig ved at besge et af de talrige bryggerier i omrdet. Hvis I har lyst til lidt mere bystemning kan I tage ti...
8 personer
4 vrelser
775 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Nej
209054DK
Sommerhus i Pandrup
20-08-2016
27-08-2016
Sommerhus Pandrup 209054DK
DKK 4.385
Sommerhus Pandrup
Strtkt idyl ved Rdhus Strand, totalrenoveret og moderniseret i efterret 2009 med respekt for husets oprindelige stil. Dog er loftshjden ndret, s den svarer til nutidens standard. Der er legehems hvor brnene kan hygge sig. To badevrelser hvoraf det ene er udstyret med spabad. Indretningen er med stort kombineret opholdsstue/k?...
10 personer
3 vrelser
1000 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Ja
110878DK
Sommerhus i Hune
20-08-2016
27-08-2016
Sommerhus Hune 110878DK
DKK 2.439
Sommerhus Hune
Dette omrde er et spndende bekendtskab ret rundt. Hver rstid sin charme. Efter en god efterrsstorm kan I vre heldige at finde rav i det vde sand. Der findes ogs et utal af smukke natursten, som kan bearbejdes til de flotteste smykker. Omrdet byder p et hav af aktiviteter for hele familien. Her findes bowlingbaner, legeland for b...
5 personer
3 vrelser
2600 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
263599DK
Sommerhus i Blokhus
20-08-2016
27-08-2016
Sommerhus Blokhus 263599DK
DKK 3.410
Sommerhus Blokhus
Moderniseret sommerhus beliggende i rolige, natursknne omgivelser ved Blokhus Strand. Huset har i lbet af 2014 fet istandsat gulve, mblement og lysnet lofter og vgge. Opholdsstue med tv, separat kkken, tre soverum og badevrelse med bruseniche. Det ene soverum er adskilt fra entre alene ved en drbning. Sovevrelset i...
6 personer
3 vrelser
2500 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
184457DK
Sommerhus i Blokhus
20-08-2016
27-08-2016
Sommerhus Blokhus 184457DK
DKK 3.399
Sommerhus Blokhus
I gafstand til centrum af Blokhus ligger dette velholdte feriehus, der er indrettet med en hyggelig stue og stort, lyst kkken med udgang til dejlig terrasse p en stor ugenert naturgrund. Blokhus er en populr badeby og feriedestination, og I her heller ikke langt fra Aalborg, hvor I kan slentre ned ad ggaden for lidt bystemning. Brn kan ...
6 personer
3 vrelser
1100 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
Nste

De populære strande er et naturligt omdrejningspunkt for både lokale såvel som turister, der bader, spiller bold, bygger sandskulpturer og bare slapper af.

Er Nordsøen for kold, kan der bades i Danland Blokhus, som har åbent hele året rundt. Danland Blokhus er et aktivitetscenter med et subtropisk badeland, der indeholder en 40 meter lang vandrutsjebane, børnebassin, boblebad, sauna og wellness-center.

Blokhus byder golf entusiaster på en 18-hullers golfbane, som er beliggende i et naturskønt område hos Blokhus Klit Golf Center, kun 3 km væk fra feriebyens centrum.

Hvis du er mere til fart over feltet, er en tur til Fårup Sommerland & Aquapark en oplagt idé for hele familien. Det ligger kun 5 km væk og har mere end 50 sjove forlystelser, deriblandt Danmarks største vandland og Danmarks største rutsjebane. Har du betalt for indgangen, er der fri adgang til alle forlystelser.

Når aftenen nærmer sig, og solen er på vej ned over Vesterhavet, byder Blokhus på gode muligheder for indkøb, restauranter med udendørs servering og fortrinlig underholdning, såsom bowling i

byens moderne bowlingcenter med restaurant, legehjørne og meget andet. I løbet af sommeren kan du opleve det hyggelige natteliv og der bliver også afholdt en del koncerter.

Med andre ord, du kommer ikke til at kede dig Blokhus!

Så hvorfor ikke tage familien med på ferie til Blokhus. Her hos os, finder du et bredt udvalg af sommerhuse i Blokhus.
Vi tilbyder en online booking løsning til vores kunder. Dette gør at du i ro og mag, kan sidde og kigge vores sortiment af sommerhuse i blokhus igennem og booke det når du har tid.

Lystfiskere er også blandt de mange besøgende i Blokhus, da det er muligt at fiske direkte fra kysten, i områdets Put & Take eller i Nols Sø ved Saltum.

Skulle du have et spørgsmål til et af vores sommerhuse i Blokhus, så er du velkommen til at ringe til vores kundeservice. De sidder klar til at modtage jeres opkald.

loading