Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage
ofte stillede spørgsmål

S?g via husnummer:

Sommerhuse i Blokhus, Danmark

I det smukke Nordjylland ud mod vestkysten, finder de Blokhus området. Dette populære sommerhusområde tiltrækker hvert år mange turister, ikke kun fra Danmark men også Tyskland, Sverige, Holland osv.

Området har gennem de sidste mange år udviklet sig til et paradis for familier.

Blokhus byder på nogle af de bedste badestrande i Danmark, som strækker sig fra Rødhus i syd til Løkken i nord.

I Blokhus finder Deres familie og Dem, foruden nogle fantastiske strande også gode shopping muligheder i byen, samt en række restauranter, cafeer, dagligvarebutikker m.m.

Så området byder på underholdning for det meste af familien.

Lige udenfor Blokhus by finder de Fårup Sommerland, som er en forlystelsespark, med et hav af forskellige forlystelser for både børn og voksne.

Parken er inddelt i 3 kategorier: Family, Action og en Aquapark, så uanset om det er til fart og action eller blot har lyst til at nyde en tur på hesteryg, så giver Fårup Sommerland dig mulighed for dette.

Her hos HolidayHome4You.dk har vi et af de bredeste udvalg af sommerhuse og ferieboliger i Blokhus og alle kan selvfølgelig booke online her på siden eller via telefon hos vores servicepersonale.

Nste
205529DK
Sommerhus i Hune
20-10-2018
27-10-2018
Sommerhus Hune 205529DK
DKK 2.260
Sommerhus Hune
P en hyggelig naturgrund med skn bevoksning og helt ugenert ligger dette flotte og velholdte feriehus. Der er et fint kkken og en dejlig stue med hyggelig mblering. Omkring huset er der dejlige lkroge. Omrdet byder p sknne gture, og der er ikke langt til den flotte sandstrand. Blokhus er en populr badeby, og I kan ogs tage p...
6 personer
3 vrelser
2300 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
110897DK
Sommerhus i Blokhus
20-10-2018
27-10-2018
Sommerhus Blokhus 110897DK
DKK 3.489
Sommerhus Blokhus
Bo omgivet af de smukke klitter med marehalm i dette sommerhus der ligger f minutters gang fra den brede standstrand og det smukke Vesterhav. Huset ligger i ugenerte omgivelser for enden af en lukket vej. Indendrs venter en moderne og indbydende mblering og lyse trvgge. Kkkenet er bent mod stuen hvor der bde er spise og afslapningsa...
6 personer
3 vrelser
100 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Ja
117777DK
Sommerhus i Blokhus
20-10-2018
27-10-2018
Sommerhus Blokhus 117777DK
DKK 2.520
Sommerhus Blokhus
Dette omrde er et spndende bekendtskab ret rundt. Hver rstid sin charme. Efter en god efterrsstorm kan man vre heldig at finde rav i det vde sand. Der findes ogs utal af smukke natursten, som kan bearbejdes til de flotteste smykker. Omrdet byder p et hav af aktiviteter for hele familien. Her findes bowlingbaner, legeland for b...
6 personer
4 vrelser
2700 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
503722DK
Sommerhus i Pandrup
20-10-2018
27-10-2018
Sommerhus Pandrup 503722DK
DKK 2.380
Sommerhus Pandrup
Totalrenoveret sommerhus med smagfuld, personlig indretning, store lyse rum og en helt ugenert solgrd beliggende p en stor, flles klitgrund kun ca. 300 meter fra hav og strand i Rdhus. Huset er flot istandsat i 2014 og indrettet med stue i ben forbindelse med kkkenet, to sovevrelser og to opredninger i stuen samt badevrels...
6 personer
2 vrelser
0 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
506741DK
Sommerhus i Blokhus
20-10-2018
27-10-2018
Sommerhus Blokhus 506741DK
DKK 3.110
Sommerhus Blokhus
Velindrettet sommerhus beliggende p en stor, helt ugenert naturgrund i det efterspurgte og attraktive sommerhusomrde Kryle Klit ved badebyen Blokhus. Huset er indrettet med opholdsstue, spisestue i ben forbindelse med kkkenet, fire soverum, badevrelse med bruseniche og gulvvarme samt et gstetoilet. Der er anneks med vask og ek...
8 personer
4 vrelser
0 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
Nste

De populære strande er et naturligt omdrejningspunkt for både lokale såvel som turister, der bader, spiller bold, bygger sandskulpturer og bare slapper af.

Er Nordsøen for kold, kan der bades i Danland Blokhus, som har åbent hele året rundt. Danland Blokhus er et aktivitetscenter med et subtropisk badeland, der indeholder en 40 meter lang vandrutsjebane, børnebassin, boblebad, sauna og wellness-center.

Blokhus byder golf entusiaster på en 18-hullers golfbane, som er beliggende i et naturskønt område hos Blokhus Klit Golf Center, kun 3 km væk fra feriebyens centrum.

Hvis du er mere til fart over feltet, er en tur til Fårup Sommerland & Aquapark en oplagt idé for hele familien. Det ligger kun 5 km væk og har mere end 50 sjove forlystelser, deriblandt Danmarks største vandland og Danmarks største rutsjebane. Har du betalt for indgangen, er der fri adgang til alle forlystelser.

Når aftenen nærmer sig, og solen er på vej ned over Vesterhavet, byder Blokhus på gode muligheder for indkøb, restauranter med udendørs servering og fortrinlig underholdning, såsom bowling i

byens moderne bowlingcenter med restaurant, legehjørne og meget andet. I løbet af sommeren kan du opleve det hyggelige natteliv og der bliver også afholdt en del koncerter.

Med andre ord, du kommer ikke til at kede dig Blokhus!

Så hvorfor ikke tage familien med på ferie til Blokhus. Her hos os, finder du et bredt udvalg af sommerhuse i Blokhus.
Vi tilbyder en online booking løsning til vores kunder. Dette gør at du i ro og mag, kan sidde og kigge vores sortiment af sommerhuse i blokhus igennem og booke det når du har tid.

Lystfiskere er også blandt de mange besøgende i Blokhus, da det er muligt at fiske direkte fra kysten, i områdets Put & Take eller i Nols Sø ved Saltum.

Skulle du have et spørgsmål til et af vores sommerhuse i Blokhus, så er du velkommen til at ringe til vores kundeservice. De sidder klar til at modtage jeres opkald.

loading