Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage
ofte stillede spørgsmål

S?g via husnummer:

Sommerhuse i Blokhus, Danmark

I det smukke Nordjylland ud mod vestkysten, finder de Blokhus området. Dette populære sommerhusområde tiltrækker hvert år mange turister, ikke kun fra Danmark men også Tyskland, Sverige, Holland osv.

Området har gennem de sidste mange år udviklet sig til et paradis for familier.

Blokhus byder på nogle af de bedste badestrande i Danmark, som strækker sig fra Rødhus i syd til Løkken i nord.

I Blokhus finder Deres familie og Dem, foruden nogle fantastiske strande også gode shopping muligheder i byen, samt en række restauranter, cafeer, dagligvarebutikker m.m.

Så området byder på underholdning for det meste af familien.

Lige udenfor Blokhus by finder de Fårup Sommerland, som er en forlystelsespark, med et hav af forskellige forlystelser for både børn og voksne.

Parken er inddelt i 3 kategorier: Family, Action og en Aquapark, så uanset om det er til fart og action eller blot har lyst til at nyde en tur på hesteryg, så giver Fårup Sommerland dig mulighed for dette.

Her hos HolidayHome4You.dk har vi et af de bredeste udvalg af sommerhuse og ferieboliger i Blokhus og alle kan selvfølgelig booke online her på siden eller via telefon hos vores servicepersonale.

Nste
110866DK
Sommerhus i Blokhus
16-12-2017
23-12-2017
Sommerhus Blokhus 110866DK
DKK 3.430
Sommerhus Blokhus
Dette stenhus ligger centralt i Blokhus i et roligt feriehus- og villakvarter. Det ligger p en mindre naturgrund med f minutters gang til byen og stranden. Der er en dejlig poolafdeling med en 18 m stor pool. I tilknytning til poolafdelingen finder I et strre badevrelse med adgang til sauna. Feriehuset rder endvidere over et dejligt lys...
10 personer
4 vrelser
600 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Ja
110904DK
Sommerhus i Blokhus
16-12-2017
23-12-2017
Sommerhus Blokhus 110904DK
DKK 2.499
Sommerhus Blokhus
Dette feriehus byder p en hj beliggenhed med stejl trappe til huset fra parkeringspladsen. Feriehuset har en lys udestue og en skn panoramaudsigt over havet og klitlandskabet. Blokhus er en populr badeby, og I kan ogs tage til byerne i nrheden som Hjrring og Hirtshals, eller tage helt op til den smukke kunstnerby Skagen, hvor I kan se...
4 personer
2 vrelser
1100 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
110909DK
Sommerhus i Rdhus
16-12-2017
23-12-2017
Sommerhus Rdhus 110909DK
DKK 2.949
Sommerhus Rdhus
I smukt, kuperet klitlandskab, i frste klitrkke med privat sti til stranden, ligger dette flotte feriehus med dejlig udsigt over det sknne omrde. Huset har indendrs swimmingpool og er indrettet med alle tnkelige hjlpemidler. I den store poolafdeling med stort glasparti til opholdsafdelingen, indbyder den behageligt tempererede og unde...
10 personer
4 vrelser
150 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Ja
Sauna: Ja
Spa: Ja
171386DK
Sommerhus i Rdhus
16-12-2017
23-12-2017
Sommerhus Rdhus 171386DK
DKK 1.659
Sommerhus Rdhus
I et sknt klit- og lyngomrde finder I dette dejlige feriehus, hvor I kan nyde ferien i fred og ro. Huset er hyggeligt indrettet og p den ugenerede, sydvendte terrasse kan I nyde solens gang henover himlen, mens I slapper af med en kold forfriskning eller en god bog. Nr aftenen melder sin ankomst, og ferieindtrykkene bundflder sig, kan I t...
6 personer
3 vrelser
300 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
264339DK
Sommerhus i Blokhus
16-12-2017
23-12-2017
Sommerhus Blokhus 264339DK
DKK 2.199
Sommerhus Blokhus
Er nsket at vre tt ved alt det bedste ved Blokhus, og alligevel vre trukket lidt vk fra hovedgaden, s findes der ikke et bedre sted end dette. Samtidig er det kun \"Haven i Hune\" der overgr denne spndende have lige i centrum af Blokhus. Udover den store bne terrasse lige ved siden af sen og springvandene, s er her ogs en de...
5 personer
3 vrelser
625 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Ja
Nste

De populære strande er et naturligt omdrejningspunkt for både lokale såvel som turister, der bader, spiller bold, bygger sandskulpturer og bare slapper af.

Er Nordsøen for kold, kan der bades i Danland Blokhus, som har åbent hele året rundt. Danland Blokhus er et aktivitetscenter med et subtropisk badeland, der indeholder en 40 meter lang vandrutsjebane, børnebassin, boblebad, sauna og wellness-center.

Blokhus byder golf entusiaster på en 18-hullers golfbane, som er beliggende i et naturskønt område hos Blokhus Klit Golf Center, kun 3 km væk fra feriebyens centrum.

Hvis du er mere til fart over feltet, er en tur til Fårup Sommerland & Aquapark en oplagt idé for hele familien. Det ligger kun 5 km væk og har mere end 50 sjove forlystelser, deriblandt Danmarks største vandland og Danmarks største rutsjebane. Har du betalt for indgangen, er der fri adgang til alle forlystelser.

Når aftenen nærmer sig, og solen er på vej ned over Vesterhavet, byder Blokhus på gode muligheder for indkøb, restauranter med udendørs servering og fortrinlig underholdning, såsom bowling i

byens moderne bowlingcenter med restaurant, legehjørne og meget andet. I løbet af sommeren kan du opleve det hyggelige natteliv og der bliver også afholdt en del koncerter.

Med andre ord, du kommer ikke til at kede dig Blokhus!

Så hvorfor ikke tage familien med på ferie til Blokhus. Her hos os, finder du et bredt udvalg af sommerhuse i Blokhus.
Vi tilbyder en online booking løsning til vores kunder. Dette gør at du i ro og mag, kan sidde og kigge vores sortiment af sommerhuse i blokhus igennem og booke det når du har tid.

Lystfiskere er også blandt de mange besøgende i Blokhus, da det er muligt at fiske direkte fra kysten, i områdets Put & Take eller i Nols Sø ved Saltum.

Skulle du have et spørgsmål til et af vores sommerhuse i Blokhus, så er du velkommen til at ringe til vores kundeservice. De sidder klar til at modtage jeres opkald.

loading