Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage

Søg via husnummer:

 
Ring til os Tlf: 77 34 58 00
ofte stillede spørgsmål

Sommerhuse i Blokhus, Danmark

I det smukke Nordjylland ud mod vestkysten, finder de Blokhus området. Dette populære sommerhusområde tiltrækker hvert år mange turister, ikke kun fra Danmark men også Tyskland, Sverige, Holland osv.

Området har gennem de sidste mange år udviklet sig til et paradis for familier.

Blokhus byder på nogle af de bedste badestrande i Danmark, som strækker sig fra Rødhus i syd til Løkken i nord.

I Blokhus finder Deres familie og Dem, foruden nogle fantastiske strande også gode shopping muligheder i byen, samt en række restauranter, cafeer, dagligvarebutikker m.m.

Så området byder på underholdning for det meste af familien.

Lige udenfor Blokhus by finder de Fårup Sommerland, som er en forlystelsespark, med et hav af forskellige forlystelser for både børn og voksne.

Parken er inddelt i 3 kategorier: Family, Action og en Aquapark, så uanset om det er til fart og action eller blot har lyst til at nyde en tur på hesteryg, så giver Fårup Sommerland dig mulighed for dette.

Her hos HolidayHome4You.dk har vi et af de bredeste udvalg af sommerhuse og ferieboliger i Blokhus og alle kan selvfølgelig booke online her på siden eller via telefon hos vores servicepersonale.

Næste
194324DK
Sommerhus i Rødhus
16-08-2014
23-08-2014
Sommerhus Rødhus 194324DK
DKK 3.195
Sommerhus Rødhus
Med en beliggenhed med kort afstand til hav, skov og hede, er dette hus et fint udgangspunkt for en ferie med masser af afslapning og naturoplevelser. Inden for få kilometer kan man opleve så forskellig natur som; \'Fosdalen\' Nordjyllands svar på Bornholm og den brede hvide sandstrand, som man finder her ved Rødhus Strand. Rødhus Strand er he...
8 personer
4 værelser
6000 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
197019DK
Sommerhus i Blokhus
16-08-2014
23-08-2014
Sommerhus Blokhus 197019DK
DKK 3.646
Sommerhus Blokhus
Sommerhus beliggende på en stor naturgrund med beplantning i attraktivt sommerhusområde ca. 2 km fra Blokhus by. Huset indeholder stue i åben forbindelse med køkkenet, tre soverum, badeværelse med bruseniche og gulvvarme samt overdækket terrasse. I redskabsrummet er der vaskemaskine og tørretumbler. Ved terrassen er der elektrisk markise. In...
6 personer
3 værelser
2200 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
165443DK
Sommerhus i Hune
16-08-2014
23-08-2014
Sommerhus Hune 165443DK
DKK 4.840
Sommerhus Hune
I roligt kvarter i Hune, få minutters kørsel fra Blokhus by, den brede sandstrand og det flotte Vesterhav, ligger dette skønne og flotte lokalt designede sommerhus på en åben naturgrund. Huset er smart og hyggeligt indrettet til den lille familie, som ønsker funktionalitet og luksus omkring sig. Der er et stort badeværelse med flot indretnin...
6 personer
3 værelser
2300 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Ja
117818DK
Sommerhus i Rødhus Strand
16-08-2014
23-08-2014
Sommerhus Rødhus Strand 117818DK
DKK 5.735
Sommerhus Rødhus Strand
I det naturskønne område mellem Rødhus og feriebyen Blokhus ligger feriehuset på en dejlig stor naturgrund med god plads til hele familien. Huset ligger i kort afstand til den pragtfulde brede sandstrand. Bag stranden ligger de marehalmsbevoksede klitter og ugenerte gryder, som indbyder til afslappende solbadning på en varm sommerdag. Naturen ...
7 personer
4 værelser
450 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Ja
256809DK
Sommerhus i Blokhus
16-08-2014
23-08-2014
Sommerhus Blokhus 256809DK
DKK 3.912
Sommerhus Blokhus
Velbeliggende sommerhus i rolige og naturskønne omgivelser. Huset er opført i 1970, sidst renoveret i 2014 og indrettet med stue i åben forbindelse med køkkenet, tre soveværelser, badeværelse, gæstetoilet og bryggers. Indretningen er personlig og hyggelig. I stuen er der brændeovn, separat spise- og opholdsafdeling samt direkte adgang til t...
8 personer
3 værelser
2800 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
Næste

De populære strande er et naturligt omdrejningspunkt for både lokale såvel som turister, der bader, spiller bold, bygger sandskulpturer og bare slapper af.

Er Nordsøen for kold, kan der bades i Danland Blokhus, som har åbent hele året rundt. Danland Blokhus er et aktivitetscenter med et subtropisk badeland, der indeholder en 40 meter lang vandrutsjebane, børnebassin, boblebad, sauna og wellness-center.

Blokhus byder golf entusiaster på en 18-hullers golfbane, som er beliggende i et naturskønt område hos Blokhus Klit Golf Center, kun 3 km væk fra feriebyens centrum.

Hvis du er mere til fart over feltet, er en tur til Fårup Sommerland & Aquapark en oplagt idé for hele familien. Det ligger kun 5 km væk og har mere end 50 sjove forlystelser, deriblandt Danmarks største vandland og Danmarks største rutsjebane. Har du betalt for indgangen, er der fri adgang til alle forlystelser.

Når aftenen nærmer sig, og solen er på vej ned over Vesterhavet, byder Blokhus på gode muligheder for indkøb, restauranter med udendørs servering og fortrinlig underholdning, såsom bowling i

byens moderne bowlingcenter med restaurant, legehjørne og meget andet. I løbet af sommeren kan du opleve det hyggelige natteliv og der bliver også afholdt en del koncerter.

Med andre ord, du kommer ikke til at kede dig Blokhus!

Så hvorfor ikke tage familien med på ferie til Blokhus. Her hos os, finder du et bredt udvalg af sommerhuse i Blokhus.
Vi tilbyder en online booking løsning til vores kunder. Dette gør at du i ro og mag, kan sidde og kigge vores sortiment af sommerhuse i blokhus igennem og booke det når du har tid.

Lystfiskere er også blandt de mange besøgende i Blokhus, da det er muligt at fiske direkte fra kysten, i områdets Put & Take eller i Nols Sø ved Saltum.

Skulle du have et spørgsmål til et af vores sommerhuse i Blokhus, så er du velkommen til at ringe til vores kundeservice. De sidder klar til at modtage jeres opkald.