Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage
ofte stillede spørgsmål

S?g via husnummer:

Sommerhuse i Blokhus, Danmark

I det smukke Nordjylland ud mod vestkysten, finder de Blokhus området. Dette populære sommerhusområde tiltrækker hvert år mange turister, ikke kun fra Danmark men også Tyskland, Sverige, Holland osv.

Området har gennem de sidste mange år udviklet sig til et paradis for familier.

Blokhus byder på nogle af de bedste badestrande i Danmark, som strækker sig fra Rødhus i syd til Løkken i nord.

I Blokhus finder Deres familie og Dem, foruden nogle fantastiske strande også gode shopping muligheder i byen, samt en række restauranter, cafeer, dagligvarebutikker m.m.

Så området byder på underholdning for det meste af familien.

Lige udenfor Blokhus by finder de Fårup Sommerland, som er en forlystelsespark, med et hav af forskellige forlystelser for både børn og voksne.

Parken er inddelt i 3 kategorier: Family, Action og en Aquapark, så uanset om det er til fart og action eller blot har lyst til at nyde en tur på hesteryg, så giver Fårup Sommerland dig mulighed for dette.

Her hos HolidayHome4You.dk har vi et af de bredeste udvalg af sommerhuse og ferieboliger i Blokhus og alle kan selvfølgelig booke online her på siden eller via telefon hos vores servicepersonale.

Nste
155348DK
Sommerhus i Blokhus
31-12-2016
07-01-2017
Sommerhus Blokhus 155348DK
DKK 10.030
Sommerhus Blokhus
Enestende beliggenhed ca. 50 meter fra strand og hav og med en fantastisk panoramaudsigt over Vesterhavet fra stuen p 1. sal. Tilkrsel til huset sker ad stranden. I opholdsstuen er der loft til kip og stort vestvendt panoramavindue. Store, rummelige vrelser med rigelig skabsplads samt 2 badevrelser med skabsarrangementer. Endvidere er der...
6 personer
3 vrelser
50 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Nej
177326DK
Sommerhus i Blokhus
31-12-2016
07-01-2017
Sommerhus Blokhus 177326DK
DKK 10.002
Sommerhus Blokhus
Moderne sommerhus med eksklusiv indretning. Beliggende lige bag frste klitrkke ved Blokhus Strand i storslet, kuperet klitomrde og med ganske kort gafstand til svel hav og strand, som alle badebyens tilbud. Et hus for familier som lgger vgt p hj kvalitet og god beliggenhed. Huset er indrettet med henblik p at sikre det bedst m...
8 personer
4 vrelser
200 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Ja
211147DK
Sommerhus i Blokhus
31-12-2016
07-01-2017
Sommerhus Blokhus 211147DK
DKK 5.478
Sommerhus Blokhus
Ferielejligheder med balkon / terrasse. Subtropisk badeland, spa, fitness og wellness. Sand, vand og klitter lige udenfor dren. ...
4 personer
1 vrelser
50 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Ja
158676DK
Sommerhus i Blokhus
31-12-2016
07-01-2017
Sommerhus Blokhus 158676DK
DKK 8.144
Sommerhus Blokhus
Sommerhus med lille havkig fra terrassen. Badevrelse med gulvvarme og bruseniche samt sauna og 2-personers spabad. Til huset hrer bde ben og overdkket terrasse med havembler. Herudover findes der et gstetoilet. Kkkenafdelingen er veludstyret med bl.a kle/fryseskab og opvaskemaskine. Opholdsstuen er velindrettet med brndeovn og t...
10 personer
4 vrelser
700 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Ja
164178DK
Sommerhus i Blokhus
31-12-2016
07-01-2017
Sommerhus Blokhus 164178DK
DKK 5.478
Sommerhus Blokhus
Lige ud til Nordeuropas bedste badestrand med fint hvidt sand og hje klitter. Hr finder du bl.a. badeland og wellness. ...
6 personer
1 vrelser
50 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
Nste

De populære strande er et naturligt omdrejningspunkt for både lokale såvel som turister, der bader, spiller bold, bygger sandskulpturer og bare slapper af.

Er Nordsøen for kold, kan der bades i Danland Blokhus, som har åbent hele året rundt. Danland Blokhus er et aktivitetscenter med et subtropisk badeland, der indeholder en 40 meter lang vandrutsjebane, børnebassin, boblebad, sauna og wellness-center.

Blokhus byder golf entusiaster på en 18-hullers golfbane, som er beliggende i et naturskønt område hos Blokhus Klit Golf Center, kun 3 km væk fra feriebyens centrum.

Hvis du er mere til fart over feltet, er en tur til Fårup Sommerland & Aquapark en oplagt idé for hele familien. Det ligger kun 5 km væk og har mere end 50 sjove forlystelser, deriblandt Danmarks største vandland og Danmarks største rutsjebane. Har du betalt for indgangen, er der fri adgang til alle forlystelser.

Når aftenen nærmer sig, og solen er på vej ned over Vesterhavet, byder Blokhus på gode muligheder for indkøb, restauranter med udendørs servering og fortrinlig underholdning, såsom bowling i

byens moderne bowlingcenter med restaurant, legehjørne og meget andet. I løbet af sommeren kan du opleve det hyggelige natteliv og der bliver også afholdt en del koncerter.

Med andre ord, du kommer ikke til at kede dig Blokhus!

Så hvorfor ikke tage familien med på ferie til Blokhus. Her hos os, finder du et bredt udvalg af sommerhuse i Blokhus.
Vi tilbyder en online booking løsning til vores kunder. Dette gør at du i ro og mag, kan sidde og kigge vores sortiment af sommerhuse i blokhus igennem og booke det når du har tid.

Lystfiskere er også blandt de mange besøgende i Blokhus, da det er muligt at fiske direkte fra kysten, i områdets Put & Take eller i Nols Sø ved Saltum.

Skulle du have et spørgsmål til et af vores sommerhuse i Blokhus, så er du velkommen til at ringe til vores kundeservice. De sidder klar til at modtage jeres opkald.

loading