Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage
ofte stillede spørgsmål

S?g via husnummer:

Sommerhuse i Blokhus, Danmark

I det smukke Nordjylland ud mod vestkysten, finder de Blokhus området. Dette populære sommerhusområde tiltrækker hvert år mange turister, ikke kun fra Danmark men også Tyskland, Sverige, Holland osv.

Området har gennem de sidste mange år udviklet sig til et paradis for familier.

Blokhus byder på nogle af de bedste badestrande i Danmark, som strækker sig fra Rødhus i syd til Løkken i nord.

I Blokhus finder Deres familie og Dem, foruden nogle fantastiske strande også gode shopping muligheder i byen, samt en række restauranter, cafeer, dagligvarebutikker m.m.

Så området byder på underholdning for det meste af familien.

Lige udenfor Blokhus by finder de Fårup Sommerland, som er en forlystelsespark, med et hav af forskellige forlystelser for både børn og voksne.

Parken er inddelt i 3 kategorier: Family, Action og en Aquapark, så uanset om det er til fart og action eller blot har lyst til at nyde en tur på hesteryg, så giver Fårup Sommerland dig mulighed for dette.

Her hos HolidayHome4You.dk har vi et af de bredeste udvalg af sommerhuse og ferieboliger i Blokhus og alle kan selvfølgelig booke online her på siden eller via telefon hos vores servicepersonale.

Nste
185980DK
Sommerhus i Blokhus
17-09-2016
24-09-2016
Sommerhus Blokhus 185980DK
DKK 1.945
Sommerhus Blokhus
Her for enden af en stille vej finder man en dejlig lukket naturgrund, hvor freden og roen kan nydes efter en aktiv dag p den sknne strand i Blokhus, eller i det nrved liggende Frup Sommerland. Her er tale om et hyggeligt funktionelt hus som giver nogle rigtig gode rammer for en skn afslappende ferie....
6 personer
3 vrelser
1700 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
263599DK
Sommerhus i Blokhus
17-09-2016
24-09-2016
Sommerhus Blokhus 263599DK
DKK 2.305
Sommerhus Blokhus
Moderniseret sommerhus beliggende i rolige, natursknne omgivelser ved Blokhus Strand. Huset har i lbet af 2014 fet istandsat gulve, mblement og lysnet lofter og vgge. Opholdsstue med tv, separat kkken, tre soverum og badevrelse med bruseniche. Det ene soverum er adskilt fra entre alene ved en drbning. Sovevrelset i...
6 personer
3 vrelser
2500 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
154293DK
Sommerhus i Blokhus
17-09-2016
24-09-2016
Sommerhus Blokhus 154293DK
DKK 3.685
Sommerhus Blokhus
Komfortabelt indrettet hus med flisebadevrelse. Centralt beliggende p mindre grund uden stj, tt p strand og indkb. Dobbeltsengen er 3/4. Tt p ridning og minigolf. ...
4 personer
2 vrelser
600 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
206846DK
Sommerhus i Pandrup
17-09-2016
24-09-2016
Sommerhus Pandrup 206846DK
DKK 2.690
Sommerhus Pandrup
Sommerhus fra 1950 opfrt i gammel bondehusstil med strtag, sm vinduer og lavt til loftet (2 m). Aktivitetsrum i tidligere garage med bordtennis, aktivitetsspillekonsol med flere forskellige spil samt motionsredskaber. Renoveret i 1979 og nu med tidssvarende indretning. Huset er indrettet med stue/kkken i ben forbindelse, tre sovevrelse...
6 personer
3 vrelser
2000 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
155970DK
Sommerhus i Blokhus
17-09-2016
24-09-2016
Sommerhus Blokhus 155970DK
DKK 3.005
Sommerhus Blokhus
Sommerhus beliggende midt i den smukkeste natur direkte op til stor plantage. Arkitektonisk er huset flot designet og husets placering p den store fllesgrund er valgt med mest mulig respekt for den smukke, omgivende natur. Der er naturgas i huset. Der er mange steder p grunden, hvorfra I har en virkelig god udsigt over Vesterhavet. ...
6 personer
3 vrelser
1000 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Ja
Nste

De populære strande er et naturligt omdrejningspunkt for både lokale såvel som turister, der bader, spiller bold, bygger sandskulpturer og bare slapper af.

Er Nordsøen for kold, kan der bades i Danland Blokhus, som har åbent hele året rundt. Danland Blokhus er et aktivitetscenter med et subtropisk badeland, der indeholder en 40 meter lang vandrutsjebane, børnebassin, boblebad, sauna og wellness-center.

Blokhus byder golf entusiaster på en 18-hullers golfbane, som er beliggende i et naturskønt område hos Blokhus Klit Golf Center, kun 3 km væk fra feriebyens centrum.

Hvis du er mere til fart over feltet, er en tur til Fårup Sommerland & Aquapark en oplagt idé for hele familien. Det ligger kun 5 km væk og har mere end 50 sjove forlystelser, deriblandt Danmarks største vandland og Danmarks største rutsjebane. Har du betalt for indgangen, er der fri adgang til alle forlystelser.

Når aftenen nærmer sig, og solen er på vej ned over Vesterhavet, byder Blokhus på gode muligheder for indkøb, restauranter med udendørs servering og fortrinlig underholdning, såsom bowling i

byens moderne bowlingcenter med restaurant, legehjørne og meget andet. I løbet af sommeren kan du opleve det hyggelige natteliv og der bliver også afholdt en del koncerter.

Med andre ord, du kommer ikke til at kede dig Blokhus!

Så hvorfor ikke tage familien med på ferie til Blokhus. Her hos os, finder du et bredt udvalg af sommerhuse i Blokhus.
Vi tilbyder en online booking løsning til vores kunder. Dette gør at du i ro og mag, kan sidde og kigge vores sortiment af sommerhuse i blokhus igennem og booke det når du har tid.

Lystfiskere er også blandt de mange besøgende i Blokhus, da det er muligt at fiske direkte fra kysten, i områdets Put & Take eller i Nols Sø ved Saltum.

Skulle du have et spørgsmål til et af vores sommerhuse i Blokhus, så er du velkommen til at ringe til vores kundeservice. De sidder klar til at modtage jeres opkald.

loading