Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage

Søg via husnummer:

 
Ring til os Tlf: 77 34 58 00
ofte stillede spørgsmål

Sommerhuse langs Østjylland

Her finder du, hurtigt og nemt, ledige sommerhuse i Søby her hos HolidayHome4You. Tag et tur til Østjylland, i et af vore dejlige sommerhuse og få dig en dejlig ferie i naturen i Østjylland. HolidayHome4You har et stort udvalg af både store og små sommerhuse langs jyllands østkyst og vi har sikkert også et sommerhus som passer til dine behov og ferieønsker. Via vores enkle søgesøgefunktion finder du hurtigt og nemt sommerhuse i østjylland som er ledige og kan bookes online.

Næste
177155DK
Sommerhus i Hadsund
10-05-2014
17-05-2014
Sommerhus Hadsund 177155DK
DKK 2.875
Sommerhus Hadsund
Lyst sommerhus med mange spændende detaljer beliggende på naturgrund i skovområde. I stuen er der farve-tv med danske og tyske programmer, dvd-afspiller og stereoanlæg samt en brændeovn. Badeværelser med vaskemaskine, gulvvarme og bruseniche, det ene i forbindelse med soverum. I køkkenet er der opvaskemaskine, køle/frys samt keramiske kogep...
6 personer
3 værelser
800 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
158709DK
Sommerhus i Ebeltoft
10-05-2014
17-05-2014
Sommerhus Ebeltoft 158709DK
DKK 4.550
Sommerhus Ebeltoft
Sommerhus der fremtræder velholdt overalt og som byder på alt i udstyr inkl. et energibesparende genvex-anlæg, der giver et perfekt og allergivenligt indeklima. Der er installeret varmepumpe. Efter en lang dag fyldt med aktiviteter er det herligt at komme hjem igen og måske tage en rask svømmetur i den 15 m store pool. Trænger musklerne til e...
10 personer
4 værelser
500 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Ja
158812DK
Sommerhus i Ebeltoft
10-05-2014
17-05-2014
Sommerhus Ebeltoft 158812DK
DKK 4.215
Sommerhus Ebeltoft
Dette sommerhus er nabo til et stort, fredet naturområde. Det arkitekttegnede hus befinder sig på en beplantet naturgrund ca. 300 m fra stranden. Husets poolafdeling har en 6 x 3 m swimmingpool med svømmetræner, der frister til en forfriskende dukkert, mens det 2-personers store spabad lokker med herlig, afslappende undervandsmassage. I poolafd...
10 personer
4 værelser
300 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Ja
117484DK
Sommerhus i Helberskov Strand
10-05-2014
17-05-2014
Sommerhus Helberskov Strand 117484DK
DKK 2.995
Sommerhus Helberskov Strand
Den milde Kyst, byder som navnet antyder, velkommen til turister, der har lyst til at nyde livet på stranden, hvor Kattegat viser sig fra sin venligste side. Området omkring Hals og Hou er derfor ideelt, for børn i alle aldre, hvis man har lyst til at boltre sig på 8 km hvid sandstrand uden trafik. Det bakkede landskab og de dejlige skove i omr...
8 personer
3 værelser
800 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
144043DK
Sommerhus i Bønnerup Strand
10-05-2014
17-05-2014
Sommerhus Bønnerup Strand 144043DK
DKK 2.680
Sommerhus Bønnerup Strand
Veludstyret familievenligt feriehus med en dejlig beliggenhed for enden af stille sommerhusvej på en let skrånende grund, hvor der både er bevoksning med høje træer, buske og åben græsareal. Huset er gennemrenoveret med flotte trægulve, lækkert køkken med kogeø samt skønt badeværelse med bl.a. dampkabine. Huset er lyst indrettet med ma...
4 personer
2 værelser
850 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
Næste

Besøg jyllands østkyst

Langs Jyllands østkyst finder De hyggelige kystbyer med livlige lystbådehavne og mange børnevenlige sandstrande ud til Kattegat. I baglandet findes der store hede arealer, bakkede landskaber og plantager.

Her er der fred og ro og langt til naboerne, men også liv og glade mennesker, der nyder nattelivet og det spændende kulturmiljø.

På Østkysten er der mange enestående skulpturer og monumenter. Lejer I sommerhus i Sæby, kan i f.eks. opleve ”Fruen fra Havet”, som er en mytologisk galionsfigur med to ansigter udført i hvid beton. Skulpturen står på Sæby Havn, midt imellem Maria-kirken og det åbne hav og byder sejlerne velkommen.

På Djursland finder de byen Ebeltoft, som blandt andet huser Fregatten Jylland, det tidligere Danske Konge Skib.

Ligeledes finder De Djurs Sommerland, som i dag har mere end 60 forskellige forlystelser for både børn og voksne. I parken finder De både et kæmpe vandland, et Lilleputland for de mindste og ikke mindst Piratlandet, som i 2008 havde verdens 5. bedste rutsjebane.

Ligeledes finder de attraktioner som Den Gamle By i Århus, her kan børn såvel som voksne opleve livet i Danmark gennem de sidste mange hundrede år. Hver sommer er byen fuldt at liv og overalt finder De små boder og butikker, som sælger alt fra slik og legetøj til bøger og special øl.   

Langs åen i Århus midtby, finder De en lang række butikker og shopping muligheder, samt en lang række cafeer og restauranter.

I Århus finder de ligeledes Tivoli Friheden, som ligesom Djurs Sommerland har en lang række forlystelser for hele familien.

Øster Hurup ligger godt placeret ud til østkysten og her finder De et bredt udvalg af sommerhuse i alle størrelser og prisklasser. Flere af vores sommerhuse i Øster Hurup er placeret nær vand og i fredelige omgivelser.

De får alt de perfekte rammer for en god ferien.

De kan søge efter sommerhuse her på siden. Vælg et sommerhus i et af vores mange sommerhus områder på Østkysten. HolidayHome4You.dk tilbyder lækre sommerhuse i Frederikshavn, Sæby, Øster Hurup, Hals osv. Book et sommerhus til den næste ferie med familien, vi har med garanti et sommerhus der opfylder jeres ønsker.