Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage
ofte stillede spørgsmål

S?g via husnummer:

Sommerhuse langs Østjylland

Her finder du, hurtigt og nemt, ledige sommerhuse i Søby her hos HolidayHome4You. Tag et tur til Østjylland, i et af vore dejlige sommerhuse og få dig en dejlig ferie i naturen i Østjylland. HolidayHome4You har et stort udvalg af både store og små sommerhuse langs jyllands østkyst og vi har sikkert også et sommerhus som passer til dine behov og ferieønsker. Via vores enkle søgesøgefunktion finder du hurtigt og nemt sommerhuse i østjylland som er ledige og kan bookes online.

Nste
186284DK
Sommerhus i Knebel
16-09-2017
23-09-2017
Sommerhus Knebel 186284DK
DKK 2.875
Sommerhus Knebel
Sommerhus med udsigt over vand beliggende i det rolige sommerhusomrde ved Fugls Vig. Fra sommerhuset kan udsigten over Fugls Vig og Begtrup Vig nydes i fulde drag. Sommerhuset har store panoramavinduer, s bde fra spisebordet og fra sofaen kan I blive helt betaget af udsigten. Sommerhuset har to gode vrelser, et med dobbeltseng og et med...
6 personer
2 vrelser
300 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
262948DK
Sommerhus i Glesborg
16-09-2017
23-09-2017
Sommerhus Glesborg 262948DK
DKK 2.930
Sommerhus Glesborg
Sommerhus ca. 4 min fra en af de Djurslands bedste badestrande. Huset byder p godt og veludstyret kkken samt en udestue, som forlnger stue og kkken p en naturlig mde. Gode, lyse vrelser med god sovekomfort. P grunden er der mulighed for at finde en plads, hvor I kan nyde solen og den danske sommer. ...
6 personer
3 vrelser
300 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
179212DK
Sommerhus i Thorsager
16-09-2017
23-09-2017
Sommerhus Thorsager 179212DK
DKK 2.795
Sommerhus Thorsager
Stort, flot og moderne indrettet feriehus beliggende i det dejlige naturomrde Thorsager. Huset er rigtig pnt mbleret og har et veludstyret kkken der ligger i forbindelse med den hyggelige stue. Feriehuset er beliggende p en lukket grund med grsplne, beplantning og trer. Omrdet er centralt beliggende p Djursland, og giver derfor ...
6 personer
2 vrelser
8000 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Ja
172095DK
Sommerhus i Handrup Strand
16-09-2017
23-09-2017
Sommerhus Handrup Strand 172095DK
DKK 9.599
Sommerhus Handrup Strand
Med en fantastisk beliggenhed direkte i vandkanten og en panoramaudsigt udover hele Ebeltoft Vig, Mols Bjerge og Sams er her tale om et helt unik sted og selve feriehuset er en sand perle. Her er et gammelt feriehus med sjl og vrdighed blevet totalt renoveret i 2010 med de absolut bedste lsninger og materialer - alt er gjort med stor omtank...
6 personer
3 vrelser
10 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
204943DK
Sommerhus i Boeslum Bakker
16-09-2017
23-09-2017
Sommerhus Boeslum Bakker 204943DK
DKK 2.315
Sommerhus Boeslum Bakker
Dejligt familievenligt og velholdt feriehus, p en stor naturgrund i et populrt omrde lige bag ved Ebeltoft By, med ca. 20 min. spadseretur til bymidten. Huset er indrettet med tre vrelser, mindre badevrelse og moderne kkken, en god spiseplads og dejlig stue med masse af lys. Huset er velholdt, pnt mbleret og er et godt valg til en d...
5 personer
3 vrelser
1500 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
Nste

Besøg jyllands østkyst

Langs Jyllands østkyst finder De hyggelige kystbyer med livlige lystbådehavne og mange børnevenlige sandstrande ud til Kattegat. I baglandet findes der store hede arealer, bakkede landskaber og plantager.

Her er der fred og ro og langt til naboerne, men også liv og glade mennesker, der nyder nattelivet og det spændende kulturmiljø.

På Østkysten er der mange enestående skulpturer og monumenter. Lejer I sommerhus i Sæby, kan i f.eks. opleve ”Fruen fra Havet”, som er en mytologisk galionsfigur med to ansigter udført i hvid beton. Skulpturen står på Sæby Havn, midt imellem Maria-kirken og det åbne hav og byder sejlerne velkommen.

På Djursland finder de byen Ebeltoft, som blandt andet huser Fregatten Jylland, det tidligere Danske Konge Skib.

Ligeledes finder De Djurs Sommerland, som i dag har mere end 60 forskellige forlystelser for både børn og voksne. I parken finder De både et kæmpe vandland, et Lilleputland for de mindste og ikke mindst Piratlandet, som i 2008 havde verdens 5. bedste rutsjebane.

Ligeledes finder de attraktioner som Den Gamle By i Århus, her kan børn såvel som voksne opleve livet i Danmark gennem de sidste mange hundrede år. Hver sommer er byen fuldt at liv og overalt finder De små boder og butikker, som sælger alt fra slik og legetøj til bøger og special øl.   

Langs åen i Århus midtby, finder De en lang række butikker og shopping muligheder, samt en lang række cafeer og restauranter.

I Århus finder de ligeledes Tivoli Friheden, som ligesom Djurs Sommerland har en lang række forlystelser for hele familien.

Øster Hurup ligger godt placeret ud til østkysten og her finder De et bredt udvalg af sommerhuse i alle størrelser og prisklasser. Flere af vores sommerhuse i Øster Hurup er placeret nær vand og i fredelige omgivelser.

De får alt de perfekte rammer for en god ferien.

De kan søge efter sommerhuse her på siden. Vælg et sommerhus i et af vores mange sommerhus områder på Østkysten. HolidayHome4You.dk tilbyder lækre sommerhuse i Frederikshavn, Sæby, Øster Hurup, Hals osv. Book et sommerhus til den næste ferie med familien, vi har med garanti et sommerhus der opfylder jeres ønsker.

loading