Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage
ofte stillede spørgsmål

S?g via husnummer:

Sommerhuse langs Østjylland

Her finder du, hurtigt og nemt, ledige sommerhuse i Søby her hos HolidayHome4You. Tag et tur til Østjylland, i et af vore dejlige sommerhuse og få dig en dejlig ferie i naturen i Østjylland. HolidayHome4You har et stort udvalg af både store og små sommerhuse langs jyllands østkyst og vi har sikkert også et sommerhus som passer til dine behov og ferieønsker. Via vores enkle søgesøgefunktion finder du hurtigt og nemt sommerhuse i østjylland som er ledige og kan bookes online.

Nste
116771DK
Sommerhus i Boeslum Strand
16-06-2018
23-06-2018
Sommerhus Boeslum Strand 116771DK
DKK 5.999
Sommerhus Boeslum Strand
I et af de absolut mest efterspurgte omrder omkring Ebeltoft ligger dette flotte feriehus. Et arkitekttegnet og flot designet hus med mange gennemtnkte detaljer. Bl.a. er det veludstyrede kkken kombineret med spiseafdelingen, hvor I kan samles og hygge jer, mens I laver mad. Huset er med sin strrelse og de tre gode sovevrelser samt hems o...
8 personer
3 vrelser
300 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Ja
119198DK
Sommerhus i Femmller
16-06-2018
23-06-2018
Sommerhus Femmller 119198DK
DKK 3.460
Sommerhus Femmller
Feriehus beliggende i et natursknt omrde i Nationalparken Mols Bjerge. Det er et oplagt ml for en udflugt med picnic-kurven. Ogs det idylliske Ebeltoft med smalle, brostensbelagte gader, smukke og fredede huse, det dukkeagtige Rdhus (verdens mindste) og Fregatten Jylland er et oplagt udflugtsml. Her finder man bl.a. ogs Skandinavisk D...
6 personer
3 vrelser
2500 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Ja
324675DK
Sommerhus i Gren Strand
16-06-2018
23-06-2018
Sommerhus Gren Strand 324675DK
DKK 3.015
Sommerhus Gren Strand
Ved Grens bedste badestrand ligger dette charmerende sommerhus p stor grund med grsplne. Til huset hrer et stort anneks og gode terrasser. Huset indeholder en hyggelig stue med integreret kkken, gode sovevrelser og lille badevrelse. Huset ligger i g afstand af stranden og Gren havn, med de mange restauranter og butikker. Her kan...
5 personer
2 vrelser
400 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
176935DK
Sommerhus i Skovgrde Strand
16-06-2018
23-06-2018
Sommerhus Skovgrde Strand 176935DK
DKK 2.940
Sommerhus Skovgrde Strand
Bde praktisk og rummeligt, er rammenede for dette dejlige feriehus, der ligger p en pragtfuld grund, hvorfra I lige prcist kan skimte havet. I haven er der god plads til at bde brn og voksne kan udfolde sig. En god overdkket terrasse hrer der naturligvis ogs til huset. I huset hersker en hel speciel atmosfre. Til de der gerne vil ...
6 personer
3 vrelser
800 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
119348DK
Sommerhus i Drby Strand
16-06-2018
23-06-2018
Sommerhus Drby Strand 119348DK
DKK 3.485
Sommerhus Drby Strand
Hyggeligt feriehus i lys stil. Omrdet er stille og roligt ikke prget af megen trafik. Her er der ikke langt til god badestrand og mulighed for kystfiskeri evt have egen bd med, som nemt kan sttes i vandet fra stranden. Det er ikke kun p grund af de mange fine, brnevenlige sandstrande, at gsterne r efter r vender tilbage hertil. E...
6 personer
3 vrelser
400 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
Nste

Besøg jyllands østkyst

Langs Jyllands østkyst finder De hyggelige kystbyer med livlige lystbådehavne og mange børnevenlige sandstrande ud til Kattegat. I baglandet findes der store hede arealer, bakkede landskaber og plantager.

Her er der fred og ro og langt til naboerne, men også liv og glade mennesker, der nyder nattelivet og det spændende kulturmiljø.

På Østkysten er der mange enestående skulpturer og monumenter. Lejer I sommerhus i Sæby, kan i f.eks. opleve ”Fruen fra Havet”, som er en mytologisk galionsfigur med to ansigter udført i hvid beton. Skulpturen står på Sæby Havn, midt imellem Maria-kirken og det åbne hav og byder sejlerne velkommen.

På Djursland finder de byen Ebeltoft, som blandt andet huser Fregatten Jylland, det tidligere Danske Konge Skib.

Ligeledes finder De Djurs Sommerland, som i dag har mere end 60 forskellige forlystelser for både børn og voksne. I parken finder De både et kæmpe vandland, et Lilleputland for de mindste og ikke mindst Piratlandet, som i 2008 havde verdens 5. bedste rutsjebane.

Ligeledes finder de attraktioner som Den Gamle By i Århus, her kan børn såvel som voksne opleve livet i Danmark gennem de sidste mange hundrede år. Hver sommer er byen fuldt at liv og overalt finder De små boder og butikker, som sælger alt fra slik og legetøj til bøger og special øl.   

Langs åen i Århus midtby, finder De en lang række butikker og shopping muligheder, samt en lang række cafeer og restauranter.

I Århus finder de ligeledes Tivoli Friheden, som ligesom Djurs Sommerland har en lang række forlystelser for hele familien.

Øster Hurup ligger godt placeret ud til østkysten og her finder De et bredt udvalg af sommerhuse i alle størrelser og prisklasser. Flere af vores sommerhuse i Øster Hurup er placeret nær vand og i fredelige omgivelser.

De får alt de perfekte rammer for en god ferien.

De kan søge efter sommerhuse her på siden. Vælg et sommerhus i et af vores mange sommerhus områder på Østkysten. HolidayHome4You.dk tilbyder lækre sommerhuse i Frederikshavn, Sæby, Øster Hurup, Hals osv. Book et sommerhus til den næste ferie med familien, vi har med garanti et sommerhus der opfylder jeres ønsker.

loading