Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage
ofte stillede spørgsmål

S?g via husnummer:

Sommerhuse langs Østjylland

Her finder du, hurtigt og nemt, ledige sommerhuse i Søby her hos HolidayHome4You. Tag et tur til Østjylland, i et af vore dejlige sommerhuse og få dig en dejlig ferie i naturen i Østjylland. HolidayHome4You har et stort udvalg af både store og små sommerhuse langs jyllands østkyst og vi har sikkert også et sommerhus som passer til dine behov og ferieønsker. Via vores enkle søgesøgefunktion finder du hurtigt og nemt sommerhuse i østjylland som er ledige og kan bookes online.

Nste
172079DK
Sommerhus i er Strand
15-04-2017
22-04-2017
Sommerhus er Strand 172079DK
DKK 2.719
Sommerhus er Strand
Flot ferielejlighed beliggende i det populre er Maritime Ferieby. Boligen er placeret p en grund der er omgivet af vand p 3 sider, det ligger rigtigt godt for solen hele dagen og specielt solnedgangen er et flot sceneri hver aften. Lejligheden er pnt og dejligt mbleret, lyst indrettet og fra alle rum er der udsigt udover vandet og til o...
5 personer
2 vrelser
500 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
182673DK
Sommerhus i Helberskov
15-04-2017
22-04-2017
Sommerhus Helberskov 182673DK
DKK 1.939
Sommerhus Helberskov
Et rigtig hyggeligt feriehus beliggende p en stor dejlig grund i et sknt naturomrde. Huset er velindrettet med en opholdsstue, der ligger i ben forbindelse med spisestuen og kkkenet. Der er tre fine soverum samt et pnt badevrelse. Fra stuen er der adgang til en delvis overdkket terrasse, hvor man kan sidde og nyde dejlige solskinsti...
6 personer
3 vrelser
500 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Nej
258105DK
Sommerhus i Silkeborg
15-04-2017
22-04-2017
Sommerhus Silkeborg 258105DK
DKK 3.199
Sommerhus Silkeborg
Pnt feriehus natursknt beliggende i attraktivt mindre sommerhusomrde - kun 200 m fra Sminge S og Gudenen med fiskeret. Indeholder: Bryggers. Dejlig stor opholdsstue med brndeovn og ben forbindelse til kkken. Havestue med spisebordsarrangement. Et vrelse med en dobbeltseng. Et vrelse med seng. Anneks med to enkeltsenge. Badev?...
6 personer
3 vrelser
200 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
266009DK
Sommerhus i Femmller Strand
15-04-2017
22-04-2017
Sommerhus Femmller Strand 266009DK
DKK 1.799
Sommerhus Femmller Strand
Totalt nyrenoveret og flot mbleret sommerhus. Huset er mest velegnet til par eller en lille familie som nsker sig et hyggeligt, moderne og velbeliggende sommerhus. Lukket grund, gode terrasser og g afstand ned til dejlig sandstrand. Omrdet som er beliggende i kanten af national parkomrdet MOLS BJERGE er populrt grundet den flotte natur ...
4 personer
1 vrelser
600 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
176845DK
Sommerhus i Truust
15-04-2017
22-04-2017
Sommerhus Truust 176845DK
DKK 4.430
Sommerhus Truust
Et spndende feriehus, meget hyggeligt indrettet med pne mbler og et flot kkken der ligger i forbindelse med den dejlige stue. Fra stuen er der udgang til den solrige terrasse, hvor I kan nyde ferien fuldt ud. Der er danske, tyske, norske, svenske og franske tv kanaler samt stabilt internet med ubegrnset forbrug. Huset er beliggende p en...
6 personer
3 vrelser
40000 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Ja
Nste

Besøg jyllands østkyst

Langs Jyllands østkyst finder De hyggelige kystbyer med livlige lystbådehavne og mange børnevenlige sandstrande ud til Kattegat. I baglandet findes der store hede arealer, bakkede landskaber og plantager.

Her er der fred og ro og langt til naboerne, men også liv og glade mennesker, der nyder nattelivet og det spændende kulturmiljø.

På Østkysten er der mange enestående skulpturer og monumenter. Lejer I sommerhus i Sæby, kan i f.eks. opleve ”Fruen fra Havet”, som er en mytologisk galionsfigur med to ansigter udført i hvid beton. Skulpturen står på Sæby Havn, midt imellem Maria-kirken og det åbne hav og byder sejlerne velkommen.

På Djursland finder de byen Ebeltoft, som blandt andet huser Fregatten Jylland, det tidligere Danske Konge Skib.

Ligeledes finder De Djurs Sommerland, som i dag har mere end 60 forskellige forlystelser for både børn og voksne. I parken finder De både et kæmpe vandland, et Lilleputland for de mindste og ikke mindst Piratlandet, som i 2008 havde verdens 5. bedste rutsjebane.

Ligeledes finder de attraktioner som Den Gamle By i Århus, her kan børn såvel som voksne opleve livet i Danmark gennem de sidste mange hundrede år. Hver sommer er byen fuldt at liv og overalt finder De små boder og butikker, som sælger alt fra slik og legetøj til bøger og special øl.   

Langs åen i Århus midtby, finder De en lang række butikker og shopping muligheder, samt en lang række cafeer og restauranter.

I Århus finder de ligeledes Tivoli Friheden, som ligesom Djurs Sommerland har en lang række forlystelser for hele familien.

Øster Hurup ligger godt placeret ud til østkysten og her finder De et bredt udvalg af sommerhuse i alle størrelser og prisklasser. Flere af vores sommerhuse i Øster Hurup er placeret nær vand og i fredelige omgivelser.

De får alt de perfekte rammer for en god ferien.

De kan søge efter sommerhuse her på siden. Vælg et sommerhus i et af vores mange sommerhus områder på Østkysten. HolidayHome4You.dk tilbyder lækre sommerhuse i Frederikshavn, Sæby, Øster Hurup, Hals osv. Book et sommerhus til den næste ferie med familien, vi har med garanti et sommerhus der opfylder jeres ønsker.

loading