Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage
ofte stillede spørgsmål

S?g via husnummer:

Sommerhuse langs Østjylland

Her finder du, hurtigt og nemt, ledige sommerhuse i Søby her hos HolidayHome4You. Tag et tur til Østjylland, i et af vore dejlige sommerhuse og få dig en dejlig ferie i naturen i Østjylland. HolidayHome4You har et stort udvalg af både store og små sommerhuse langs jyllands østkyst og vi har sikkert også et sommerhus som passer til dine behov og ferieønsker. Via vores enkle søgesøgefunktion finder du hurtigt og nemt sommerhuse i østjylland som er ledige og kan bookes online.

Nste
117416DK
Sommerhus i Skring Strand
11-08-2018
18-08-2018
Sommerhus Skring Strand 117416DK
DKK 15.455
Sommerhus Skring Strand
Sommerhuset er beliggende i et eftertragtet omrde med kort afstand til stranden med gode surfmuligheder. Jyllands \'hovedstad\' Aarhus byder p mange dejlige attraktioner bl.a. Marselisborg Slot, Den gamle By, Kunstmuseet ARoS, Tivoli Friheden, Moesgaard Museum og Dyrehaven (hvor I p tt hold kan opleve sika- og dvildt). Desuden byder Aarhu...
12 personer
4 vrelser
400 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Ja
Sauna: Nej
Spa: Ja
117842DK
Sommerhus i Bnnerup Strand
11-08-2018
18-08-2018
Sommerhus Bnnerup Strand 117842DK
DKK 4.470
Sommerhus Bnnerup Strand
I Bnnerup, p bakken med havkig, ligger dette charmerende sommerhus p en stor grund med grsplne. Huset er velholdt og fra stue/kkkenet er der udgang til terrassen, der er skrmet af p tre sider. Endvidere tre sovevrelser samt et lille badevrelse. Fra huset er der gafstand til den gode sandbadestrand. Her ligger ogs en fiskerih...
6 personer
3 vrelser
600 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
203748DK
Sommerhus i Truust
11-08-2018
18-08-2018
Sommerhus Truust 203748DK
DKK 4.399
Sommerhus Truust
Godt indrettet feriehus p en stor grund, i kort afstand af Gudenen og den sknne natur. Der er mange ovenlys vinduer i huset, hvilket giver et godt lysindfald bde i stue, kkken og badevrelse. Fra spisebordet er der smuk udsigt over landskabet. P den store grund er der god plads til leg og boldspil og de store terrasser til afslapning o...
6 personer
3 vrelser
42000 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
119365DK
Sommerhus i Fjellerup Strand
11-08-2018
18-08-2018
Sommerhus Fjellerup Strand 119365DK
DKK 7.640
Sommerhus Fjellerup Strand
I Fjellerup, meget tt p vandet, ligger dette charmerende sommerhus p en stor grund med en god grsplne. Der er plads til to biler i carporten. P grunden er der et stort anneks i forbindelse med terrassen og huset, her er indrettet to gode sovevrelser, et lille te-kkken samt et badevrelse. I selve huset er der et stort fire personer...
8 personer
5 vrelser
50 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Ja
506534DK
Sommerhus i Allingbro
11-08-2018
18-08-2018
Sommerhus Allingbro 506534DK
DKK 5.998
Sommerhus Allingbro
Sommerhus i Skovgrde med udsigt til Kattegat. Huset er renoveret og om- og tilbygget i 2017. Huset bestr af stor stue og kkken med stor siddeplads. Huset rummer fire store sovevrelser. Fra stue og kkken og ikke mindst fra husets terrasse er der udsigt til Kattegat. Grunden er indhegnet og I har skoven som nrmeste nabo. P gru...
8 personer
4 vrelser
0 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
Nste

Besøg jyllands østkyst

Langs Jyllands østkyst finder De hyggelige kystbyer med livlige lystbådehavne og mange børnevenlige sandstrande ud til Kattegat. I baglandet findes der store hede arealer, bakkede landskaber og plantager.

Her er der fred og ro og langt til naboerne, men også liv og glade mennesker, der nyder nattelivet og det spændende kulturmiljø.

På Østkysten er der mange enestående skulpturer og monumenter. Lejer I sommerhus i Sæby, kan i f.eks. opleve ”Fruen fra Havet”, som er en mytologisk galionsfigur med to ansigter udført i hvid beton. Skulpturen står på Sæby Havn, midt imellem Maria-kirken og det åbne hav og byder sejlerne velkommen.

På Djursland finder de byen Ebeltoft, som blandt andet huser Fregatten Jylland, det tidligere Danske Konge Skib.

Ligeledes finder De Djurs Sommerland, som i dag har mere end 60 forskellige forlystelser for både børn og voksne. I parken finder De både et kæmpe vandland, et Lilleputland for de mindste og ikke mindst Piratlandet, som i 2008 havde verdens 5. bedste rutsjebane.

Ligeledes finder de attraktioner som Den Gamle By i Århus, her kan børn såvel som voksne opleve livet i Danmark gennem de sidste mange hundrede år. Hver sommer er byen fuldt at liv og overalt finder De små boder og butikker, som sælger alt fra slik og legetøj til bøger og special øl.   

Langs åen i Århus midtby, finder De en lang række butikker og shopping muligheder, samt en lang række cafeer og restauranter.

I Århus finder de ligeledes Tivoli Friheden, som ligesom Djurs Sommerland har en lang række forlystelser for hele familien.

Øster Hurup ligger godt placeret ud til østkysten og her finder De et bredt udvalg af sommerhuse i alle størrelser og prisklasser. Flere af vores sommerhuse i Øster Hurup er placeret nær vand og i fredelige omgivelser.

De får alt de perfekte rammer for en god ferien.

De kan søge efter sommerhuse her på siden. Vælg et sommerhus i et af vores mange sommerhus områder på Østkysten. HolidayHome4You.dk tilbyder lækre sommerhuse i Frederikshavn, Sæby, Øster Hurup, Hals osv. Book et sommerhus til den næste ferie med familien, vi har med garanti et sommerhus der opfylder jeres ønsker.

loading