Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage
ofte stillede spørgsmål

S?g via husnummer:

Sommerhuse langs Østjylland

Her finder du, hurtigt og nemt, ledige sommerhuse i Søby her hos HolidayHome4You. Tag et tur til Østjylland, i et af vore dejlige sommerhuse og få dig en dejlig ferie i naturen i Østjylland. HolidayHome4You har et stort udvalg af både store og små sommerhuse langs jyllands østkyst og vi har sikkert også et sommerhus som passer til dine behov og ferieønsker. Via vores enkle søgesøgefunktion finder du hurtigt og nemt sommerhuse i østjylland som er ledige og kan bookes online.

Nste
166818DK
Sommerhus i Mou
10-11-2018
17-11-2018
Sommerhus Mou 166818DK
DKK 3.299
Sommerhus Mou
P en dejlig stor grund med grsplne direkte ned til vandet ligger dette sknne feriehus. Huset er rummeligt og fremtrder lyst og venligt. Der er gode store sovevrelser, dejligt badevrelse og praktisk kkkenafdeling, og fra den store hyggelige stue og terrassen er der en pragtfuld udsigt over Limfjorden. Her kan man sidde og nyde den tr...
8 personer
4 vrelser
4000 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
260192DK
Sommerhus i St. Sjrup Strand
10-11-2018
17-11-2018
Sommerhus St. Sjrup Strand 260192DK
DKK 2.765
Sommerhus St. Sjrup Strand
I St. Sjrup ligger dette rigtig dejlige sommerhus p en skn grund med grsplne og legestativ til de yngste. Huset er lyst og venligt indrettet med gode sovevrelser, et stort kkken/alrum samt et pnt badevrelse med spabad. Stranden er en naturstrand med en sandbanke i havet, hvor I kan ligge dagen lang, nyde solen og bade som I har ly...
6 personer
3 vrelser
400 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Ja
506134DK
Sommerhus i Ebeltoft
10-11-2018
17-11-2018
Sommerhus Ebeltoft 506134DK
DKK 1.970
Sommerhus Ebeltoft
Stort og moderne indrettet sommerhus med mange faciliteter. Kkken med bl.a. elkomfur, opvaskemaskine og mikroovn. Badevrelse med wc, hndvask og bruseniche. Endvidere vaskemaskine og trretumbler. Hyggelig stue med gode mbler, tv, parabol og stereoanlg med cd-afspiller. Huset er omgivet af en stor trterrasse, der gr udelivet...
8 personer
3 vrelser
0 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
325864DK
Sommerhus i Lystrup Strand
10-11-2018
17-11-2018
Sommerhus Lystrup Strand 325864DK
DKK 1.929
Sommerhus Lystrup Strand
Flot beliggende sommerhus i frste rkke til vandet. Huset er pnt indrettet med udgang til terrassen fra stuen, som ligger i forbindelse med kkkenet, hertil to gode sovevrelser og et lille badevrelse med vaskemaskine. Kysten ved Lystrup er n af Djurslands bedste fiskepladser, og I har mulighed for at leje en bd p stedet af ejer. Som...
4 personer
2 vrelser
100 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
172079DK
Sommerhus i er Strand
10-11-2018
17-11-2018
Sommerhus er Strand 172079DK
DKK 2.240
Sommerhus er Strand
Flot ferielejlighed beliggende i det populre er Maritime Ferieby. Boligen er placeret p en grund der er omgivet af vand p 3 sider, det ligger rigtigt godt for solen hele dagen og specielt solnedgangen er et flot sceneri hver aften. Lejligheden er pnt og dejligt mbleret, lyst indrettet og fra alle rum er der udsigt udover vandet og til o...
5 personer
2 vrelser
500 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
Nste

Besøg jyllands østkyst

Langs Jyllands østkyst finder De hyggelige kystbyer med livlige lystbådehavne og mange børnevenlige sandstrande ud til Kattegat. I baglandet findes der store hede arealer, bakkede landskaber og plantager.

Her er der fred og ro og langt til naboerne, men også liv og glade mennesker, der nyder nattelivet og det spændende kulturmiljø.

På Østkysten er der mange enestående skulpturer og monumenter. Lejer I sommerhus i Sæby, kan i f.eks. opleve ”Fruen fra Havet”, som er en mytologisk galionsfigur med to ansigter udført i hvid beton. Skulpturen står på Sæby Havn, midt imellem Maria-kirken og det åbne hav og byder sejlerne velkommen.

På Djursland finder de byen Ebeltoft, som blandt andet huser Fregatten Jylland, det tidligere Danske Konge Skib.

Ligeledes finder De Djurs Sommerland, som i dag har mere end 60 forskellige forlystelser for både børn og voksne. I parken finder De både et kæmpe vandland, et Lilleputland for de mindste og ikke mindst Piratlandet, som i 2008 havde verdens 5. bedste rutsjebane.

Ligeledes finder de attraktioner som Den Gamle By i Århus, her kan børn såvel som voksne opleve livet i Danmark gennem de sidste mange hundrede år. Hver sommer er byen fuldt at liv og overalt finder De små boder og butikker, som sælger alt fra slik og legetøj til bøger og special øl.   

Langs åen i Århus midtby, finder De en lang række butikker og shopping muligheder, samt en lang række cafeer og restauranter.

I Århus finder de ligeledes Tivoli Friheden, som ligesom Djurs Sommerland har en lang række forlystelser for hele familien.

Øster Hurup ligger godt placeret ud til østkysten og her finder De et bredt udvalg af sommerhuse i alle størrelser og prisklasser. Flere af vores sommerhuse i Øster Hurup er placeret nær vand og i fredelige omgivelser.

De får alt de perfekte rammer for en god ferien.

De kan søge efter sommerhuse her på siden. Vælg et sommerhus i et af vores mange sommerhus områder på Østkysten. HolidayHome4You.dk tilbyder lækre sommerhuse i Frederikshavn, Sæby, Øster Hurup, Hals osv. Book et sommerhus til den næste ferie med familien, vi har med garanti et sommerhus der opfylder jeres ønsker.

loading