Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage
ofte stillede spørgsmål

S?g via husnummer:

Sommerhuse langs Østjylland

Her finder du, hurtigt og nemt, ledige sommerhuse i Søby her hos HolidayHome4You. Tag et tur til Østjylland, i et af vore dejlige sommerhuse og få dig en dejlig ferie i naturen i Østjylland. HolidayHome4You har et stort udvalg af både store og små sommerhuse langs jyllands østkyst og vi har sikkert også et sommerhus som passer til dine behov og ferieønsker. Via vores enkle søgesøgefunktion finder du hurtigt og nemt sommerhuse i østjylland som er ledige og kan bookes online.

Nste
119092DK
Sommerhus i Boeslum Bakker
25-06-2016
02-07-2016
Sommerhus Boeslum Bakker 119092DK
DKK 2.915
Sommerhus Boeslum Bakker
ldre feriehus med blandet og rustik mblering i Boeslum Bakker med en god udsigt udover landskabet. For brnene er et besg i det uforglemmelige Djurs Sommerland et must. Oplev ogs det hyggelige kbstadsmilj i Ebeltoft, hvor ggaden byder p sm specialbutikker og gode restauranter, for enden af ggaden finder I det smukke gamle Rdh...
8 personer
3 vrelser
2000 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
180106DK
Sommerhus i Handrup Strand
25-06-2016
02-07-2016
Sommerhus Handrup Strand 180106DK
DKK 3.010
Sommerhus Handrup Strand
Omrdet Handrup Strand er et smukt og varieret terrn med bakker og en flot natur. Dette feriehus er beliggende hjt i terrnet med en flot udsigt og lidt tilbagetrukket fra strandvejen og strandomrdet. Huset er personligt og hyggeligt indrettet med pn mblering og et veludstyret kkken. Nyd et dejligt ophold i rolige omgivelser, centralt...
4 personer
2 vrelser
900 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
215185DK
Sommerhus i Fjellerup Strand
25-06-2016
02-07-2016
Sommerhus Fjellerup Strand 215185DK
DKK 4.179
Sommerhus Fjellerup Strand
Helt ugenert ved Fjellerup Strand ligger dette fine sommerhus p en stor grund med hje trer. Huset er godt indrettet med et stort kkken/alrum med udgang til den delvis overdkkede terrasse. Gode sovevrelser samt et badevrelse med sauna. Huset ligger op ad store skove med gode stier, der kan benyttes til g- og cykelture, hvor I kan opl...
8 personer
3 vrelser
400 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Nej
164555DK
Sommerhus i Allingbro
25-06-2016
02-07-2016
Sommerhus Allingbro 164555DK
DKK 4.748
Sommerhus Allingbro
Sommerhus med havudsigt beliggende tt ved skov og strandomrdet. Huset ligger i et roligt kvarter, og der er en lukket grund, som brnene kan lege p. I haven er der ml til boldspil samt gynge og sandkasse, s der er gode muligheder for at aktivere brnene. I huset er der badevrelse med sauna samt spabad. Fra husets stue er der udsigt ti...
8 personer
4 vrelser
450 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Ja
268775DK
Sommerhus i Aarhus
25-06-2016
02-07-2016
Sommerhus Aarhus 268775DK
DKK 4.670
Sommerhus Aarhus
Dejlig lys lejlighed i roligt og attraktivt kvarter i centrum af Aarhus by. I har mulighed for at booke miniferie hele ret, der er ingen begrnsende tidsfrist. Legligheden er beliggende p 2. sal, der er ikke elevator i ejendommen. Til lejligheden er der pn altan med aftensol. Altanen vender mod god grdhave, som er flles for hele ejendomm...
4 personer
2 vrelser
4000 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
Nste

Besøg jyllands østkyst

Langs Jyllands østkyst finder De hyggelige kystbyer med livlige lystbådehavne og mange børnevenlige sandstrande ud til Kattegat. I baglandet findes der store hede arealer, bakkede landskaber og plantager.

Her er der fred og ro og langt til naboerne, men også liv og glade mennesker, der nyder nattelivet og det spændende kulturmiljø.

På Østkysten er der mange enestående skulpturer og monumenter. Lejer I sommerhus i Sæby, kan i f.eks. opleve ”Fruen fra Havet”, som er en mytologisk galionsfigur med to ansigter udført i hvid beton. Skulpturen står på Sæby Havn, midt imellem Maria-kirken og det åbne hav og byder sejlerne velkommen.

På Djursland finder de byen Ebeltoft, som blandt andet huser Fregatten Jylland, det tidligere Danske Konge Skib.

Ligeledes finder De Djurs Sommerland, som i dag har mere end 60 forskellige forlystelser for både børn og voksne. I parken finder De både et kæmpe vandland, et Lilleputland for de mindste og ikke mindst Piratlandet, som i 2008 havde verdens 5. bedste rutsjebane.

Ligeledes finder de attraktioner som Den Gamle By i Århus, her kan børn såvel som voksne opleve livet i Danmark gennem de sidste mange hundrede år. Hver sommer er byen fuldt at liv og overalt finder De små boder og butikker, som sælger alt fra slik og legetøj til bøger og special øl.   

Langs åen i Århus midtby, finder De en lang række butikker og shopping muligheder, samt en lang række cafeer og restauranter.

I Århus finder de ligeledes Tivoli Friheden, som ligesom Djurs Sommerland har en lang række forlystelser for hele familien.

Øster Hurup ligger godt placeret ud til østkysten og her finder De et bredt udvalg af sommerhuse i alle størrelser og prisklasser. Flere af vores sommerhuse i Øster Hurup er placeret nær vand og i fredelige omgivelser.

De får alt de perfekte rammer for en god ferien.

De kan søge efter sommerhuse her på siden. Vælg et sommerhus i et af vores mange sommerhus områder på Østkysten. HolidayHome4You.dk tilbyder lækre sommerhuse i Frederikshavn, Sæby, Øster Hurup, Hals osv. Book et sommerhus til den næste ferie med familien, vi har med garanti et sommerhus der opfylder jeres ønsker.

loading