Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage
ofte stillede spørgsmål

S?g via husnummer:

Sommerhuse langs Østjylland

Her finder du, hurtigt og nemt, ledige sommerhuse i Søby her hos HolidayHome4You. Tag et tur til Østjylland, i et af vore dejlige sommerhuse og få dig en dejlig ferie i naturen i Østjylland. HolidayHome4You har et stort udvalg af både store og små sommerhuse langs jyllands østkyst og vi har sikkert også et sommerhus som passer til dine behov og ferieønsker. Via vores enkle søgesøgefunktion finder du hurtigt og nemt sommerhuse i østjylland som er ledige og kan bookes online.

Nste
116683DK
Sommerhus i Lrkelunden/er Strand
19-11-2016
26-11-2016
Sommerhus Lrkelunden/er Strand 116683DK
DKK 3.019
Sommerhus Lrkelunden/er Strand
For enden af en blind vej har dette feriehus en uforstyrret og fredelig beliggenhed. Dertil kommer, at der er en pragtfuld udsigt over Ebeltoft Vig. Der er her tale om et meget velholdt feriehus, som er ideelt til familieferie. Der er kun f hundrede meter til en fin badestrand og Ebeltoft by ligger kun f minutters bilkrsel vk. Hjemme ved hu...
6 personer
3 vrelser
300 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Ja
159144DK
Sommerhus i Ans By
19-11-2016
26-11-2016
Sommerhus Ans By 159144DK
DKK 3.480
Sommerhus Ans By
Rummeligt, velindrettet hus med stor stue. 2 badevrelser og 4 sovevrelser giver jer mulighed for at vre en stor gruppe uden at pladsen fles trang. Der er 2 km fri fiskeret til Alling ca. 500 m fra huset. ...
12 personer
4 vrelser
22000 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
266269DK
Sommerhus i Skellet Strand
19-11-2016
26-11-2016
Sommerhus Skellet Strand 266269DK
DKK 1.710
Sommerhus Skellet Strand
Tt p Limfjorden med gode fiskemuligheder ligger dette ldre sommerhus p dejlig grund med blplads og terrasser, hvor den ene er overdkket og man kan sidde lang tid om aftenen. Huset har murstens gulv og en lille pejs i forbindelse med stuen og kkkent. Der er en smal gang hvor der er 2 vrelser og et lille toilet. I omrdet er der mqan...
4 personer
2 vrelser
200 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
260897DK
Sommerhus i Knebel
19-11-2016
26-11-2016
Sommerhus Knebel 260897DK
DKK 1.360
Sommerhus Knebel
Velindrettet sommerhus med renoveret kkken. Her er der plads til den lille familie, som bare gerne vil hygge sig med hinanden. Her er mange muligheder for at se og opleve smuk natur og har I hunden med, er den ogs velkommen i huset. Haven er lukket og giver gode muligheder for at nyde sommervejret ude i ro og mag. Der er terrasse med grill, som...
4 personer
2 vrelser
150 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
268198DK
Sommerhus i Hadsund
19-11-2016
26-11-2016
Sommerhus Hadsund 268198DK
DKK 2.205
Sommerhus Hadsund
Moderniseret sommerhus i roligt sommerhusomrde med have og flere terrasser hvor solen kan nydes fra morgen til aften. Stor, lys stue med brndeovn og vinduespartier ud mod haven i ben forbindelse med kkkenet. 2 sovevrelser med dobbeltseng og et sovevrelse med en sovesofa samt et badevrelse med bruseniche. Der er havembler, ligge...
6 personer
3 vrelser
500 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
Nste

Besøg jyllands østkyst

Langs Jyllands østkyst finder De hyggelige kystbyer med livlige lystbådehavne og mange børnevenlige sandstrande ud til Kattegat. I baglandet findes der store hede arealer, bakkede landskaber og plantager.

Her er der fred og ro og langt til naboerne, men også liv og glade mennesker, der nyder nattelivet og det spændende kulturmiljø.

På Østkysten er der mange enestående skulpturer og monumenter. Lejer I sommerhus i Sæby, kan i f.eks. opleve ”Fruen fra Havet”, som er en mytologisk galionsfigur med to ansigter udført i hvid beton. Skulpturen står på Sæby Havn, midt imellem Maria-kirken og det åbne hav og byder sejlerne velkommen.

På Djursland finder de byen Ebeltoft, som blandt andet huser Fregatten Jylland, det tidligere Danske Konge Skib.

Ligeledes finder De Djurs Sommerland, som i dag har mere end 60 forskellige forlystelser for både børn og voksne. I parken finder De både et kæmpe vandland, et Lilleputland for de mindste og ikke mindst Piratlandet, som i 2008 havde verdens 5. bedste rutsjebane.

Ligeledes finder de attraktioner som Den Gamle By i Århus, her kan børn såvel som voksne opleve livet i Danmark gennem de sidste mange hundrede år. Hver sommer er byen fuldt at liv og overalt finder De små boder og butikker, som sælger alt fra slik og legetøj til bøger og special øl.   

Langs åen i Århus midtby, finder De en lang række butikker og shopping muligheder, samt en lang række cafeer og restauranter.

I Århus finder de ligeledes Tivoli Friheden, som ligesom Djurs Sommerland har en lang række forlystelser for hele familien.

Øster Hurup ligger godt placeret ud til østkysten og her finder De et bredt udvalg af sommerhuse i alle størrelser og prisklasser. Flere af vores sommerhuse i Øster Hurup er placeret nær vand og i fredelige omgivelser.

De får alt de perfekte rammer for en god ferien.

De kan søge efter sommerhuse her på siden. Vælg et sommerhus i et af vores mange sommerhus områder på Østkysten. HolidayHome4You.dk tilbyder lækre sommerhuse i Frederikshavn, Sæby, Øster Hurup, Hals osv. Book et sommerhus til den næste ferie med familien, vi har med garanti et sommerhus der opfylder jeres ønsker.

loading