Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage
ofte stillede spørgsmål

S?g via husnummer:

Sommerhuse langs Østjylland

Her finder du, hurtigt og nemt, ledige sommerhuse i Søby her hos HolidayHome4You. Tag et tur til Østjylland, i et af vore dejlige sommerhuse og få dig en dejlig ferie i naturen i Østjylland. HolidayHome4You har et stort udvalg af både store og små sommerhuse langs jyllands østkyst og vi har sikkert også et sommerhus som passer til dine behov og ferieønsker. Via vores enkle søgesøgefunktion finder du hurtigt og nemt sommerhuse i østjylland som er ledige og kan bookes online.

Nste
267753DK
Sommerhus i ster Hurup
14-04-2018
21-04-2018
Sommerhus ster Hurup 267753DK
DKK 3.750
Sommerhus ster Hurup
Dette feriehus ligger p en fin grund meget nr strandomrdet. Fra grunden er der en udsigt til havet. I huset er der tre vrelser samt badevrelse med spabad og sauna. Den bne kkkenafdeling er kombineret med spisestuen, hvorfra der er nedgang til den forsnkede opholdsstue med brndeovn. Huset ligger i et attraktivt ferieomrde, som by...
6 personer
3 vrelser
100 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Ja
314850DK
Sommerhus i Helgens
14-04-2018
21-04-2018
Sommerhus Helgens 314850DK
DKK 1.969
Sommerhus Helgens
Helt ude p spidsen af halven Helgens finder i dette dejlige sommerhusomrde. Fra huset og fra grunden en flot udsigt udover omrdet og havet. Huset, som er et ldre, lyst og pnt sommerhuset byder god indretning, blandet med pn mblering. Til huset er der to flotte velisoleret gstehuse, hver med to komfortable senge, de er virkelige ...
6 personer
3 vrelser
800 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
117731DK
Sommerhus i Gren Strand
14-04-2018
21-04-2018
Sommerhus Gren Strand 117731DK
DKK 2.399
Sommerhus Gren Strand
F steder i Danmark har I mulighed for at opleve s meget p et s geografisk lille omrde, som I har p Djursland. Her finder I stort set det hele. Brnevenlige strande, bakker og dale, skove og enge, landsbyidyl og storbyatmosfre, attraktioner og forlystelser ? her venter oplevelser for hele familien. Besg f.eks. dyreparkerne, hajern...
5 personer
2 vrelser
750 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
117341DK
Sommerhus i Skdshoved Strand
14-04-2018
21-04-2018
Sommerhus Skdshoved Strand 117341DK
DKK 3.110
Sommerhus Skdshoved Strand
Dette kvalitetshus ligger i Mols-omrdet, der blandt andet omfatter Danmarks frste nationalpark. Det er et meget populrt feriehusomrde, der ligger lige ned til en dejlig strand, der er ideel til brnefamilier. Det dejlige feriehus er perfekt isoleret og derfor velegnet til ferier ret rundt. Et dejligt kkken i forbindelse med spiseafdeli...
8 personer
3 vrelser
200 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Ja
314256DK
Sommerhus i Bnnerup Strand
14-04-2018
21-04-2018
Sommerhus Bnnerup Strand 314256DK
DKK 4.019
Sommerhus Bnnerup Strand
I Bnnerup p nordkysten af Djursland ligger dette spndende feriehus p en skrende grund med udsigt til Kattegat. I huset er et kkken/alrum med udsigt til havet samt et flot badevrelse med spabad. Der er gode sovevrelser og fra stuen er der udgang til en delvis overdkket terrasse. Fra huset er der gafstand til den brnevenlige str...
8 personer
3 vrelser
300 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Ja
Nste

Besøg jyllands østkyst

Langs Jyllands østkyst finder De hyggelige kystbyer med livlige lystbådehavne og mange børnevenlige sandstrande ud til Kattegat. I baglandet findes der store hede arealer, bakkede landskaber og plantager.

Her er der fred og ro og langt til naboerne, men også liv og glade mennesker, der nyder nattelivet og det spændende kulturmiljø.

På Østkysten er der mange enestående skulpturer og monumenter. Lejer I sommerhus i Sæby, kan i f.eks. opleve ”Fruen fra Havet”, som er en mytologisk galionsfigur med to ansigter udført i hvid beton. Skulpturen står på Sæby Havn, midt imellem Maria-kirken og det åbne hav og byder sejlerne velkommen.

På Djursland finder de byen Ebeltoft, som blandt andet huser Fregatten Jylland, det tidligere Danske Konge Skib.

Ligeledes finder De Djurs Sommerland, som i dag har mere end 60 forskellige forlystelser for både børn og voksne. I parken finder De både et kæmpe vandland, et Lilleputland for de mindste og ikke mindst Piratlandet, som i 2008 havde verdens 5. bedste rutsjebane.

Ligeledes finder de attraktioner som Den Gamle By i Århus, her kan børn såvel som voksne opleve livet i Danmark gennem de sidste mange hundrede år. Hver sommer er byen fuldt at liv og overalt finder De små boder og butikker, som sælger alt fra slik og legetøj til bøger og special øl.   

Langs åen i Århus midtby, finder De en lang række butikker og shopping muligheder, samt en lang række cafeer og restauranter.

I Århus finder de ligeledes Tivoli Friheden, som ligesom Djurs Sommerland har en lang række forlystelser for hele familien.

Øster Hurup ligger godt placeret ud til østkysten og her finder De et bredt udvalg af sommerhuse i alle størrelser og prisklasser. Flere af vores sommerhuse i Øster Hurup er placeret nær vand og i fredelige omgivelser.

De får alt de perfekte rammer for en god ferien.

De kan søge efter sommerhuse her på siden. Vælg et sommerhus i et af vores mange sommerhus områder på Østkysten. HolidayHome4You.dk tilbyder lækre sommerhuse i Frederikshavn, Sæby, Øster Hurup, Hals osv. Book et sommerhus til den næste ferie med familien, vi har med garanti et sommerhus der opfylder jeres ønsker.

loading