Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage
ofte stillede spørgsmål

S?g via husnummer:

Sommerhuse langs Østjylland

Her finder du, hurtigt og nemt, ledige sommerhuse i Søby her hos HolidayHome4You. Tag et tur til Østjylland, i et af vore dejlige sommerhuse og få dig en dejlig ferie i naturen i Østjylland. HolidayHome4You har et stort udvalg af både store og små sommerhuse langs jyllands østkyst og vi har sikkert også et sommerhus som passer til dine behov og ferieønsker. Via vores enkle søgesøgefunktion finder du hurtigt og nemt sommerhuse i østjylland som er ledige og kan bookes online.

Nste
156206DK
Sommerhus i Hadsund
27-05-2017
03-06-2017
Sommerhus Hadsund 156206DK
DKK 1.970
Sommerhus Hadsund
Sommerhus med atmosfre beliggende i et roligt sommerhusomrde tt p ster Hurup badestrand og byen. Lys stue med store vinduer ud mod haven og udgang til en overdkket terrasse og stor, lukket grund. Stuen ligger i ben forbindelse med kkkenet med udgang til forhaven. Huset har sovevrelse med dobbeltseng og vrelse med kjesenge....
6 personer
2 vrelser
700 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
206858DK
Sommerhus i Ebeltoft
27-05-2017
03-06-2017
Sommerhus Ebeltoft 206858DK
DKK 2.959
Sommerhus Ebeltoft
Nyd et ophold i et af de populre ferierkkehuse, som ligger direkte ud til Ebeltoft Vig og til Ebeltoft lystbdehavn. Oplev den maritime stemning med strand, udsigt og havet tt p dgnet rundt. Lige udenfor dren ligger ogs den charmerende Ebeltoft by. Huset er i to etager, stilfuldt indrettet og pnt mbleret. Foran huset, ud mod vand...
5 personer
2 vrelser
100 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
262026DK
Sommerhus i Bnnerup Strand
27-05-2017
03-06-2017
Sommerhus Bnnerup Strand 262026DK
DKK 3.599
Sommerhus Bnnerup Strand
Meget hj kvalitet i materialevalg og flot hndvrksarbejde kendetegner dette feriehus, som ejes og er bygget af hndvrkeren selv. Desuden er det veludstyret og pnt mbleret. Det er godt indrettet med fire soverum og en legehems, kombineret spiseafdeling og kkken samt en dejlig lys stue med blandt andet brndeovn. P de store terrasser...
8 personer
4 vrelser
500 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Ja
165595DK
Sommerhus i Handrup Strand
27-05-2017
03-06-2017
Sommerhus Handrup Strand 165595DK
DKK 13.349
Sommerhus Handrup Strand
Med en af omrdets bedste og mest attraktive beliggenheder er huset her opfrt med det sigte, at give jer en enestende udsigtsoplevelse. Huset har bl.a. opvarmede trapatingulve overalt, kkken med bl.a. stor koge, samt 2 ovne og 2 opvaskemaskiner. Huset er i 2 etager med i alt 5 familierum, hvert rum indeholder sovemuligheder til 4 personer....
20 personer
5 vrelser
50 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Ja
Sauna: Ja
Spa: Ja
184333DK
Sommerhus i Gren Strand
27-05-2017
03-06-2017
Sommerhus Gren Strand 184333DK
DKK 3.120
Sommerhus Gren Strand
Ved Gren Strand, en af de bedste strande p stkysten, ligger dette dejlige feriehus med mange sm hyggekroge. Til huset hrer en dejlig have samt en stor overdkket terrasse, hvor I kan tnde grillen i al slags vejr. P havnen i Gren venter mange oplevelser, her er bde frger, fiskekuttere, sejlskibe og det fantastiske Kattegatcenter...
6 personer
3 vrelser
400 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
Nste

Besøg jyllands østkyst

Langs Jyllands østkyst finder De hyggelige kystbyer med livlige lystbådehavne og mange børnevenlige sandstrande ud til Kattegat. I baglandet findes der store hede arealer, bakkede landskaber og plantager.

Her er der fred og ro og langt til naboerne, men også liv og glade mennesker, der nyder nattelivet og det spændende kulturmiljø.

På Østkysten er der mange enestående skulpturer og monumenter. Lejer I sommerhus i Sæby, kan i f.eks. opleve ”Fruen fra Havet”, som er en mytologisk galionsfigur med to ansigter udført i hvid beton. Skulpturen står på Sæby Havn, midt imellem Maria-kirken og det åbne hav og byder sejlerne velkommen.

På Djursland finder de byen Ebeltoft, som blandt andet huser Fregatten Jylland, det tidligere Danske Konge Skib.

Ligeledes finder De Djurs Sommerland, som i dag har mere end 60 forskellige forlystelser for både børn og voksne. I parken finder De både et kæmpe vandland, et Lilleputland for de mindste og ikke mindst Piratlandet, som i 2008 havde verdens 5. bedste rutsjebane.

Ligeledes finder de attraktioner som Den Gamle By i Århus, her kan børn såvel som voksne opleve livet i Danmark gennem de sidste mange hundrede år. Hver sommer er byen fuldt at liv og overalt finder De små boder og butikker, som sælger alt fra slik og legetøj til bøger og special øl.   

Langs åen i Århus midtby, finder De en lang række butikker og shopping muligheder, samt en lang række cafeer og restauranter.

I Århus finder de ligeledes Tivoli Friheden, som ligesom Djurs Sommerland har en lang række forlystelser for hele familien.

Øster Hurup ligger godt placeret ud til østkysten og her finder De et bredt udvalg af sommerhuse i alle størrelser og prisklasser. Flere af vores sommerhuse i Øster Hurup er placeret nær vand og i fredelige omgivelser.

De får alt de perfekte rammer for en god ferien.

De kan søge efter sommerhuse her på siden. Vælg et sommerhus i et af vores mange sommerhus områder på Østkysten. HolidayHome4You.dk tilbyder lækre sommerhuse i Frederikshavn, Sæby, Øster Hurup, Hals osv. Book et sommerhus til den næste ferie med familien, vi har med garanti et sommerhus der opfylder jeres ønsker.

loading