Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage
ofte stillede spørgsmål

S?g via husnummer:

Sommerhuse langs Østjylland

Her finder du, hurtigt og nemt, ledige sommerhuse i Søby her hos HolidayHome4You. Tag et tur til Østjylland, i et af vore dejlige sommerhuse og få dig en dejlig ferie i naturen i Østjylland. HolidayHome4You har et stort udvalg af både store og små sommerhuse langs jyllands østkyst og vi har sikkert også et sommerhus som passer til dine behov og ferieønsker. Via vores enkle søgesøgefunktion finder du hurtigt og nemt sommerhuse i østjylland som er ledige og kan bookes online.

Nste
208376DK
Sommerhus i Ans By
17-09-2016
24-09-2016
Sommerhus Ans By 208376DK
DKK 2.270
Sommerhus Ans By
Dette velindrettede sommerhus er beliggende p stor grund p ca. 3000 m, s her er der plads til leg og afslapning. Sommerhuset er velindrettet med kkken i direkte forbindelse med opholdsstuen, 3 sovevrelser og et rummeligt badevrelse. I opholdstuen er der en brndeovn. 2 overdkkede terrasser s der er altid mulighed for at finde l o...
7 personer
3 vrelser
40000 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
204897DK
Sommerhus i Vibk Strand
17-09-2016
24-09-2016
Sommerhus Vibk Strand 204897DK
DKK 2.199
Sommerhus Vibk Strand
Dette hus ligger super godt i kort afstand af brnevenlig badestrand, tt ved Ebeltoft By. Huset ligger p en stor naturgrund med masser af plads og i ugenerte og rolige omgivelser. Huset er lyst og venligt indrettet med moderne og pne mblerer, nyt kkken og to gode sovevrelser. Fra stuen er der udgang til udestuen, som vi tror, vil blive...
3 personer
2 vrelser
450 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
185991DK
Sommerhus i Fjellerup Strand
17-09-2016
24-09-2016
Sommerhus Fjellerup Strand 185991DK
DKK 2.680
Sommerhus Fjellerup Strand
Et rigtig hyggeligt hus, i Fjellerup i gammelt sommerhusomrde. Huset er indbydende indrettet med stor stue og lille kkken. Her er der udgang til terrassen bde fra stuens store dobbelte glasdre og fra kkkenet. Charmerende sovevrelse og et lkkert badevrelse. Det er ligeledes et stort anneks med gode sovevrelser. Huset ligger i g a...
8 personer
4 vrelser
300 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
159165DK
Sommerhus i Storvorde
17-09-2016
24-09-2016
Sommerhus Storvorde 159165DK
DKK 2.935
Sommerhus Storvorde
Rummeligt sommerhus, bygget i de bedste materialer, beliggende p stor grund tt p Limfjorden. Huset er moderne og funktionelt indrettet med lofter til kip og god stor stue. Kkken/alrum med alt i hrde hvidevarer. Hems med muligheder for opredninger. Der er boksmadrasser i alle soverum. Stort badevrelse med bruseniche og spabad og sauna me...
12 personer
4 vrelser
500 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Ja
203554DK
Sommerhus i Glesborg
17-09-2016
24-09-2016
Sommerhus Glesborg 203554DK
DKK 3.905
Sommerhus Glesborg
Arkitekttegnet sommerhus med et specielt lysindfald. Fra huset er der udsigt til vandet lige meget, hvor I opholder jer. Fra stuen eller kkkenet er der en helt unik udsigt, hvor I kan sidde og fordybe jer. Der er badevrelse samt 3 gode vrelser, hvoraf de to af dem er indrettet med en hems med plads et barn. Huset ligger lige midt p Fjelleru...
8 personer
3 vrelser
200 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
Nste

Besøg jyllands østkyst

Langs Jyllands østkyst finder De hyggelige kystbyer med livlige lystbådehavne og mange børnevenlige sandstrande ud til Kattegat. I baglandet findes der store hede arealer, bakkede landskaber og plantager.

Her er der fred og ro og langt til naboerne, men også liv og glade mennesker, der nyder nattelivet og det spændende kulturmiljø.

På Østkysten er der mange enestående skulpturer og monumenter. Lejer I sommerhus i Sæby, kan i f.eks. opleve ”Fruen fra Havet”, som er en mytologisk galionsfigur med to ansigter udført i hvid beton. Skulpturen står på Sæby Havn, midt imellem Maria-kirken og det åbne hav og byder sejlerne velkommen.

På Djursland finder de byen Ebeltoft, som blandt andet huser Fregatten Jylland, det tidligere Danske Konge Skib.

Ligeledes finder De Djurs Sommerland, som i dag har mere end 60 forskellige forlystelser for både børn og voksne. I parken finder De både et kæmpe vandland, et Lilleputland for de mindste og ikke mindst Piratlandet, som i 2008 havde verdens 5. bedste rutsjebane.

Ligeledes finder de attraktioner som Den Gamle By i Århus, her kan børn såvel som voksne opleve livet i Danmark gennem de sidste mange hundrede år. Hver sommer er byen fuldt at liv og overalt finder De små boder og butikker, som sælger alt fra slik og legetøj til bøger og special øl.   

Langs åen i Århus midtby, finder De en lang række butikker og shopping muligheder, samt en lang række cafeer og restauranter.

I Århus finder de ligeledes Tivoli Friheden, som ligesom Djurs Sommerland har en lang række forlystelser for hele familien.

Øster Hurup ligger godt placeret ud til østkysten og her finder De et bredt udvalg af sommerhuse i alle størrelser og prisklasser. Flere af vores sommerhuse i Øster Hurup er placeret nær vand og i fredelige omgivelser.

De får alt de perfekte rammer for en god ferien.

De kan søge efter sommerhuse her på siden. Vælg et sommerhus i et af vores mange sommerhus områder på Østkysten. HolidayHome4You.dk tilbyder lækre sommerhuse i Frederikshavn, Sæby, Øster Hurup, Hals osv. Book et sommerhus til den næste ferie med familien, vi har med garanti et sommerhus der opfylder jeres ønsker.

loading