Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage
ofte stillede spørgsmål

S?g via husnummer:

Sommerhuse langs Østjylland

Her finder du, hurtigt og nemt, ledige sommerhuse i Søby her hos HolidayHome4You. Tag et tur til Østjylland, i et af vore dejlige sommerhuse og få dig en dejlig ferie i naturen i Østjylland. HolidayHome4You har et stort udvalg af både store og små sommerhuse langs jyllands østkyst og vi har sikkert også et sommerhus som passer til dine behov og ferieønsker. Via vores enkle søgesøgefunktion finder du hurtigt og nemt sommerhuse i østjylland som er ledige og kan bookes online.

Nste
143987DK
Sommerhus i Handrup Strand
06-01-2018
13-01-2018
Sommerhus Handrup Strand 143987DK
DKK 10.569
Sommerhus Handrup Strand
Dejligt feriehus med en super beliggenhed med panoramaudsigt over hele Ebeltoft Vig, det er virkelig klasse! Dertil kommer en uforglemmelig solnedgang ind over vigen. Her kan I nyde en ferie langt ud over det sdvanlige i et feriehus indrettet med en lang rkke faciliteter, bl.a. en meget stor swimmingpool, et otte personers spabad, sauna og prof...
26 personer
6 vrelser
50 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Ja
Sauna: Ja
Spa: Ja
179189DK
Sommerhus i Fjellerup Strand
06-01-2018
13-01-2018
Sommerhus Fjellerup Strand 179189DK
DKK 1.840
Sommerhus Fjellerup Strand
Tt p bde stranden og skoven finder I dette dejlige feriehus. Huset er godt indrettet, og har en dejlig stor overdkket terrasse. Inden dre findes der et aktivitetsbord, hvor I bde kan spille air hockey, billiard og fodbold - s det er bare at g i gang! Nr mrket falder p, kan I hygge jer foran brndeovnen. Der er mange attraktio...
6 personer
3 vrelser
250 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
189568DK
Sommerhus i St. Sjrup
06-01-2018
13-01-2018
Sommerhus St. Sjrup 189568DK
DKK 6.590
Sommerhus St. Sjrup
Et rigtigt hyggeligt lavenergihus med lave forbrugsomkostninger beliggende p Danmarks natursknne nse. Feriehuset ligger med en pragtfuld panoramaudsigt ud over Kattegat. Her kan I sidde p terrassen og nyde farvernes skifte i hav og eng, lade jer underholde af fugle- og dyrelivet, tage en svmmetur og efterflgende nyde en tur i saunaen. U...
6 personer
3 vrelser
100 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Nej
117416DK
Sommerhus i Skring Strand
06-01-2018
13-01-2018
Sommerhus Skring Strand 117416DK
DKK 7.175
Sommerhus Skring Strand
Sommerhuset er beliggende i et eftertragtet omrde med kort afstand til stranden med gode surfmuligheder. Jyllands \'hovedstad\' Aarhus byder p mange dejlige attraktioner bl.a. Marselisborg Slot, Den gamle By, Kunstmuseet ARoS, Tivoli Friheden, Moesgaard Museum og Dyrehaven (hvor I p tt hold kan opleve sika- og dvildt). Desuden byder Aarhu...
12 personer
4 vrelser
400 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Ja
Sauna: Nej
Spa: Ja
144040DK
Sommerhus i Gren Strand
06-01-2018
13-01-2018
Sommerhus Gren Strand 144040DK
DKK 3.780
Sommerhus Gren Strand
Flot, spndende og velindrettet feriehus med mange muligheder for bde at slappe af og vre aktiv sammen med familien. Huset har en attraktiv beliggenhed i et nyere og flot sommerhusomrde tt ved stranden, havnen og byen. Centralt i huset ligger det store, bne kkken i forbindelse med stuen og med adgang til terrasserne, s udelivet uden ...
8 personer
4 vrelser
400 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Ja
Nste

Besøg jyllands østkyst

Langs Jyllands østkyst finder De hyggelige kystbyer med livlige lystbådehavne og mange børnevenlige sandstrande ud til Kattegat. I baglandet findes der store hede arealer, bakkede landskaber og plantager.

Her er der fred og ro og langt til naboerne, men også liv og glade mennesker, der nyder nattelivet og det spændende kulturmiljø.

På Østkysten er der mange enestående skulpturer og monumenter. Lejer I sommerhus i Sæby, kan i f.eks. opleve ”Fruen fra Havet”, som er en mytologisk galionsfigur med to ansigter udført i hvid beton. Skulpturen står på Sæby Havn, midt imellem Maria-kirken og det åbne hav og byder sejlerne velkommen.

På Djursland finder de byen Ebeltoft, som blandt andet huser Fregatten Jylland, det tidligere Danske Konge Skib.

Ligeledes finder De Djurs Sommerland, som i dag har mere end 60 forskellige forlystelser for både børn og voksne. I parken finder De både et kæmpe vandland, et Lilleputland for de mindste og ikke mindst Piratlandet, som i 2008 havde verdens 5. bedste rutsjebane.

Ligeledes finder de attraktioner som Den Gamle By i Århus, her kan børn såvel som voksne opleve livet i Danmark gennem de sidste mange hundrede år. Hver sommer er byen fuldt at liv og overalt finder De små boder og butikker, som sælger alt fra slik og legetøj til bøger og special øl.   

Langs åen i Århus midtby, finder De en lang række butikker og shopping muligheder, samt en lang række cafeer og restauranter.

I Århus finder de ligeledes Tivoli Friheden, som ligesom Djurs Sommerland har en lang række forlystelser for hele familien.

Øster Hurup ligger godt placeret ud til østkysten og her finder De et bredt udvalg af sommerhuse i alle størrelser og prisklasser. Flere af vores sommerhuse i Øster Hurup er placeret nær vand og i fredelige omgivelser.

De får alt de perfekte rammer for en god ferien.

De kan søge efter sommerhuse her på siden. Vælg et sommerhus i et af vores mange sommerhus områder på Østkysten. HolidayHome4You.dk tilbyder lækre sommerhuse i Frederikshavn, Sæby, Øster Hurup, Hals osv. Book et sommerhus til den næste ferie med familien, vi har med garanti et sommerhus der opfylder jeres ønsker.

loading