Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage
ofte stillede spørgsmål

S?g via husnummer:

Sommerhuse i Sverige

Vores kære naboland Sverige, er elsket og hadet af mange Danskere. Når det gælder landskampe mellem Danmark og Sverige, så opstår der et had til Svenskerne, som er glemt få minutter efter at kampen er fløjtet af.

Udover disse små fodboldopgør, som vi hvert år skal igennem, så elsker danskerne Sverige. Og det er ikke uden grund, at vi danskere er så glade for Sverige.

Sverige er et land, som på så mange måder minder os om lille Danmark. Sverige har et meget mildt klima i det sydlige, men nu længere nord på man bevæger sig, nu koldere og barskere bliver naturen.

 

Dog er naturen i Nordsverige noget helt særligt og elsker man sne og natur, så bør man ikke snyde sig selv for den særlige oplevelse, som det er at besøge Nordsverige.

Sverige byder også på rigtig storbyferie i f.eks. Stockholm eller Göteborg, her kan man opleve et spændende byliv, samt et hav af butikker, restauranter, cafeer og historiske bygninger og monumenter.

Vi udlejer hvert år også en lang række sommerhuse og skihytter til skiglade danskere. Sverige har flere rigtig gode skiområder, som egner sig til både begyndere og øvede. Ligeledes findes der et hav af langrendsområder i Sverige.

Nste
267440SE
Sommerhus i Uddevalla
31-12-2016
07-01-2017
Sommerhus Uddevalla 267440SE
DKK 2.969
Sommerhus Uddevalla
Hyggeligt hus, enkelt indrettet og med en legeplads til brnene. Det ligger ugenert i et smukt og roligt landskab med bne enge der er indrammet af smukke skove. Nr Uddevalla med Emaus til de mindste og en skn strandpromenade til hele familien. Vi kan anbefale et besg i Bohuslns museum, ligesom en spadseretur langs den smukke Bve er e...
4 personer
0 vrelser
5000 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
129568SE
Sommerhus i Bodafors
31-12-2016
07-01-2017
Sommerhus Bodafors 129568SE
DKK 4.989
Sommerhus Bodafors
Hyggeligt feriehus i ben planlsning. Fra glasverandaen og den store terrasse har I udsigt over landskabet. Stejl trappe til loftsetagen, hvor der findes to bne sovevrelser. Gitter til trappen findes. Trampolin, rutsjebane, gynger og sandkasse deles med S06443. 2 km til Storsjn. Besg den hyggelige \"trhusby\" Eksj (25 km). Der er ca....
5 personer
2 vrelser
1200 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
205131SE
Sommerhus i Forshaga/Karlstad
31-12-2016
07-01-2017
Sommerhus Forshaga/karlstad 205131SE
DKK 5.999
Sommerhus Forshaga/Karlstad
Smukt beliggende med panoramaudsigt over Samstorpsen, hvor man kan fange sin egen middagsfisk, og selvflgelig indgr der en bd i lejen. Skoven omkring huset indbyder til afslappende svampe- og brjagt, og her kan man ogs somme tider stde p skovens konge, elgen. Omrdet er rigt p stier og smveje til beroligende gture. Huset har ...
4 personer
1 vrelser
55 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
129548SE
Sommerhus i Trans
31-12-2016
07-01-2017
Sommerhus Trans 129548SE
DKK 5.290
Sommerhus Trans
Hyggeligt hus med glasveranda der vender ned mod vandet. Sknne ugenerte omgivelser, med bd og bro ved Sttsasjn hvor der er godt at fiske gedder. Ekstra robd kan lejes. Sen Noen ligger bare fem km lngere vk. Kun 20 km til Vttern og Grnna. Fra Grnna kan I tage frgen til Visings og kre i hestedrosche. Trans er en hyggel...
8 personer
3 vrelser
20 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Nej
165082SE
Sommerhus i Uddevalla
31-12-2016
07-01-2017
Sommerhus Uddevalla 165082SE
DKK 3.199
Sommerhus Uddevalla
Hyggeligt feriehus i skovbrynet. Nr br- og svampemarker eller et forfriskende bad i Gundlebosjn....
6 personer
3 vrelser
1700 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
Nste

Sverige byder også på underholdning i form af forlystelsesparker m.m. Her kan blandt andet nævnes Nordeuropas største sommerland, Liseberg i Gøteborg.

Ligeledes kan der nævnes Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby, som er en levende familiepark, med et hav af Astrid Lindgrens figurerer lige fra Emil fra Lønneberg til Alle vi børn i Bulderby til verdens stærkeste pige Pippi Langstrømpe.

Her hos HolidayHome4You.dk finder De et bredt udvalg af sommerhuse i Sverige. Hos os finder De mange traditionelle svenske sommerhuse. Disse røde og gule træhuse ligger ofte i smukke naturområder. Flere af vores svenske sommerhuse, er placeret i områder nær søer, ved disse søer er det ofte muligt at leje en kano eller en lystfiskerbåd.

Foruden disse traditionelle svenske sommerhuse, så har vi et bredt udvalg af nyere luksus sommerhuse og skihytter og lejligheder.

Gennem de sidste 10 år, er der kommet flere og flere nye luksus sommerhuse i Sverige. Disse sommerhuse minder i høj grad om de sommerhuse, som vi finder i de populære områder i Danmark.

Flere af sommerhusene er udstyret med swimmingpool, spabad, sauna og sågar dampbad. Dette gør at mange nu vælger at tage på en anderledes luksus ferie til Sverige.

Vores sommerhuse i Sverige findes i mange prisklasser og mange af sommerhusene, kan ligesom sommerhusene herhjemme i Danmark også lejes som en miniferie eller som et weekendophold.

Dette gør at mange især fra Sjælland, vælger at tage til Sydsverige på et weekendophold i et af vores sommerhuse.

Når man vælger at leje et sommerhus, som en miniferie, så er der ofte mange penge at spare ved selve lejen af sommerhuset.

Alt dette kan De dog læse mere om, under punktet ferie, som de finder her på HolidayHome4You.dk.

Alle vores svenske sommerhuse, kan selvfølgelig bookes online her på siden og skulle de have spørgsmål til et af vores svenske sommerhuse, så er De velkommen til at kontakte vores kundeservice, via telefon eller e-mail.

loading