Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage

Søg via husnummer:

 
Ring til os Tlf: 77 34 58 00
ofte stillede spørgsmål

Sommerhuse i Sverige

Vores kære naboland Sverige, er elsket og hadet af mange Danskere. Når det gælder landskampe mellem Danmark og Sverige, så opstår der et had til Svenskerne, som er glemt få minutter efter at kampen er fløjtet af.

Udover disse små fodboldopgør, som vi hvert år skal igennem, så elsker danskerne Sverige. Og det er ikke uden grund, at vi danskere er så glade for Sverige.

Sverige er et land, som på så mange måder minder os om lille Danmark. Sverige har et meget mildt klima i det sydlige, men nu længere nord på man bevæger sig, nu koldere og barskere bliver naturen.

 

Dog er naturen i Nordsverige noget helt særligt og elsker man sne og natur, så bør man ikke snyde sig selv for den særlige oplevelse, som det er at besøge Nordsverige.

Sverige byder også på rigtig storbyferie i f.eks. Stockholm eller Göteborg, her kan man opleve et spændende byliv, samt et hav af butikker, restauranter, cafeer og historiske bygninger og monumenter.

Vi udlejer hvert år også en lang række sommerhuse og skihytter til skiglade danskere. Sverige har flere rigtig gode skiområder, som egner sig til både begyndere og øvede. Ligeledes findes der et hav af langrendsområder i Sverige.

Næste
181805SE
Sommerhus i Mörbylånga
12-09-2015
19-09-2015
Sommerhus Mörbylånga 181805SE
DKK 8.290
Sommerhus Mörbylånga
Dejligt hus med udendørs pool, spa og sauna i det fri. Pænt indrettet med god standard på møbler, senge og hvidevarer. Stor dejlig udestue samt jeres eget lille lysthus i haven. Her kan I nyde en rekreativ ferie året rundt. Huset ligger i Mörbylånga hvor I finder mange butikker, restauranter og fornøjelser året rundt. Lige foran jer breder...
10 personer
3 værelser
400 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendørspool: Ja
Indendørspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Ja
131050SE
Sommerhus i Ljungdalen
12-09-2015
19-09-2015
Sommerhus Ljungdalen 131050SE
DKK 1.069
Sommerhus Ljungdalen
Tømmerhytte i smukt naturområde med udsigt over fjelde og elven. Her kan I fiske, sejle kano, vandre i fjeldene og besøge samebyen med rensdyr lige i nærheden. Elv 10 m fra huset. 2,5 km til Ljungdalsfjeldet....
5 personer
1 værelser
100 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
262535SE
Sommerhus i Hästveda
12-09-2015
19-09-2015
Sommerhus Hästveda 262535SE
DKK 3.870
Sommerhus Hästveda

Husbeskrivelsen er desvrre ikke tilgngelig p det valgte sprog.

Ansprechend und hell eingerichtetes Ferienhaus unweit des Sees Luhrsjön im reizvollen Bezirk Skåne. Steht auf einem großen, geschützten Eckgrundstück mit schönem Ausblick ins Grüne. Nur etwa 900 m weiter findet man am See ein attraktives Badeufer...
6 personer
3 værelser
0 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
261593SE
Sommerhus i Bergvik
12-09-2015
19-09-2015
Sommerhus Bergvik 261593SE
DKK 4.195
Sommerhus Bergvik

Husbeskrivelsen er desvrre ikke tilgngelig p det valgte sprog.

Eine ansprechend renovierte Unterkunft in naturschöner Umgebung erwartet Sie hier! Das traditionelle Haus in passendem, rotweißem Gewand wurde einst 1902 erbaut und später geschmackvoll in Stand gesetzt sowie zeitgemäß ausgestattet. Dabei wurde der...
6 personer
3 værelser
0 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
205813SE
Sommerhus i Ekshärad
12-09-2015
19-09-2015
Sommerhus Ekshärad 205813SE
DKK 2.799
Sommerhus Ekshärad
Ved vej 62 og kun 800 meter til den smukke Klarälven. Båd indgår i prisen til badning og fisketure. Skoven giver rig høst af bær og svampe. Elg, ræv, rådyr og ulv er sædvanligt forekommende....
10 personer
4 værelser
800 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
Næste

Sverige byder også på underholdning i form af forlystelsesparker m.m. Her kan blandt andet nævnes Nordeuropas største sommerland, Liseberg i Gøteborg.

Ligeledes kan der nævnes Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby, som er en levende familiepark, med et hav af Astrid Lindgrens figurerer lige fra Emil fra Lønneberg til Alle vi børn i Bulderby til verdens stærkeste pige Pippi Langstrømpe.

Her hos HolidayHome4You.dk finder De et bredt udvalg af sommerhuse i Sverige. Hos os finder De mange traditionelle svenske sommerhuse. Disse røde og gule træhuse ligger ofte i smukke naturområder. Flere af vores svenske sommerhuse, er placeret i områder nær søer, ved disse søer er det ofte muligt at leje en kano eller en lystfiskerbåd.

Foruden disse traditionelle svenske sommerhuse, så har vi et bredt udvalg af nyere luksus sommerhuse og skihytter og lejligheder.

Gennem de sidste 10 år, er der kommet flere og flere nye luksus sommerhuse i Sverige. Disse sommerhuse minder i høj grad om de sommerhuse, som vi finder i de populære områder i Danmark.

Flere af sommerhusene er udstyret med swimmingpool, spabad, sauna og sågar dampbad. Dette gør at mange nu vælger at tage på en anderledes luksus ferie til Sverige.

Vores sommerhuse i Sverige findes i mange prisklasser og mange af sommerhusene, kan ligesom sommerhusene herhjemme i Danmark også lejes som en miniferie eller som et weekendophold.

Dette gør at mange især fra Sjælland, vælger at tage til Sydsverige på et weekendophold i et af vores sommerhuse.

Når man vælger at leje et sommerhus, som en miniferie, så er der ofte mange penge at spare ved selve lejen af sommerhuset.

Alt dette kan De dog læse mere om, under punktet ferie, som de finder her på HolidayHome4You.dk.

Alle vores svenske sommerhuse, kan selvfølgelig bookes online her på siden og skulle de have spørgsmål til et af vores svenske sommerhuse, så er De velkommen til at kontakte vores kundeservice, via telefon eller e-mail.