Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage

Søg via husnummer:

 
Ring til os Tlf: 77 34 58 00
ofte stillede spørgsmål

Sommerhuse i Sverige

Vores kære naboland Sverige, er elsket og hadet af mange Danskere. Når det gælder landskampe mellem Danmark og Sverige, så opstår der et had til Svenskerne, som er glemt få minutter efter at kampen er fløjtet af.

Udover disse små fodboldopgør, som vi hvert år skal igennem, så elsker danskerne Sverige. Og det er ikke uden grund, at vi danskere er så glade for Sverige.

Sverige er et land, som på så mange måder minder os om lille Danmark. Sverige har et meget mildt klima i det sydlige, men nu længere nord på man bevæger sig, nu koldere og barskere bliver naturen.

 

Dog er naturen i Nordsverige noget helt særligt og elsker man sne og natur, så bør man ikke snyde sig selv for den særlige oplevelse, som det er at besøge Nordsverige.

Sverige byder også på rigtig storbyferie i f.eks. Stockholm eller Göteborg, her kan man opleve et spændende byliv, samt et hav af butikker, restauranter, cafeer og historiske bygninger og monumenter.

Vi udlejer hvert år også en lang række sommerhuse og skihytter til skiglade danskere. Sverige har flere rigtig gode skiområder, som egner sig til både begyndere og øvede. Ligeledes findes der et hav af langrendsområder i Sverige.

Næste
262448SE
Sommerhus i Torp/Orrefors
01-08-2015
08-08-2015
Sommerhus Torp/orrefors 262448SE
DKK 5.889
Sommerhus Torp/Orrefors
Rigtig hyggeligt feriehus, oprindeligt et bryghus, bygget 1830, gennemrenoveret køkken, badeværelse og brusebad i 2014. Et hus med masser af karakter. Huset ligger i et smukt smålandsk landskab i Nybro kommune. Nær huset er der en gård med får, og lam, I kan medbringe egen hest, om ønsket. Huset er perfekt til en børnefamilie med to voksne ...
2 personer
1 værelser
0 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
129256SE
Sommerhus i Bolmsö
01-08-2015
08-08-2015
Sommerhus Bolmsö 129256SE
DKK 10.340
Sommerhus Bolmsö
Hyggeligt hus ved Bolmen i nærheden af Ljungby midt i Småland. Dejligt alrum med loft til kip. På hemsen er der dobbeltseng og en lille sofa, adgang via stejl trappe. Skøn kamin til kolde stunder. De store terrasser har både morgen- og aftensol og indbyder til solbadning og måltider i det fri. Spændende alrum med loft til kip. Hemsen har en ...
10 personer
2 værelser
100 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
193290SE
Sommerhus i Borghamn
01-08-2015
08-08-2015
Sommerhus Borghamn 193290SE
DKK 5.601
Sommerhus Borghamn

Husbeskrivelsen er desvrre ikke tilgngelig p det valgte sprog.

Här i den lilla byn Skedet ligger den rara stugan utmed landsvägen. Vägen kommer år 2013 göras om till kultur- och turistväg. Nedervåningen innehåller kök, vardagsrum med matplats samt fint helkaklat badrum med wc och dusch. Mycket av det gamla...
4 personer
1 værelser
0 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
268403SE
Sommerhus i Vara
01-08-2015
08-08-2015
Sommerhus Vara 268403SE
DKK 5.180
Sommerhus Vara
Hyggeligt og indbydende del af et hus, med stor have i rolige og stille omgivelser. Feriehuset ligger i Long udenfor Vara, midt mellem Lidan og Afsån i et historisk område. Huset er en del af gårdens hovedbygning. I området er der mange gang- og cykelstier. Mange udflugtsmål Hornborgasjön, Läcköslott, Skara Sommarland, Varnhem og Kinnekulle...
6 personer
2 værelser
4000 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
129408SE
Sommerhus i Bodafors
01-08-2015
08-08-2015
Sommerhus Bodafors 129408SE
DKK 4.129
Sommerhus Bodafors
Hyggeligt og rummeligt feriehus på tidligere gård lige udenfor Bodafors i Nässjö kommune. Her bor i uforstyret og med naturen helt tæt på. I Bodafors er der bådudlejning og I kan bade i Storesjön. Et godt udgangspunkt for udflugter i Småland. Om sommeren bor ejeren periodevis i hus 35 m fra feriehuset....
6 personer
2 værelser
2000 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
Næste

Sverige byder også på underholdning i form af forlystelsesparker m.m. Her kan blandt andet nævnes Nordeuropas største sommerland, Liseberg i Gøteborg.

Ligeledes kan der nævnes Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby, som er en levende familiepark, med et hav af Astrid Lindgrens figurerer lige fra Emil fra Lønneberg til Alle vi børn i Bulderby til verdens stærkeste pige Pippi Langstrømpe.

Her hos HolidayHome4You.dk finder De et bredt udvalg af sommerhuse i Sverige. Hos os finder De mange traditionelle svenske sommerhuse. Disse røde og gule træhuse ligger ofte i smukke naturområder. Flere af vores svenske sommerhuse, er placeret i områder nær søer, ved disse søer er det ofte muligt at leje en kano eller en lystfiskerbåd.

Foruden disse traditionelle svenske sommerhuse, så har vi et bredt udvalg af nyere luksus sommerhuse og skihytter og lejligheder.

Gennem de sidste 10 år, er der kommet flere og flere nye luksus sommerhuse i Sverige. Disse sommerhuse minder i høj grad om de sommerhuse, som vi finder i de populære områder i Danmark.

Flere af sommerhusene er udstyret med swimmingpool, spabad, sauna og sågar dampbad. Dette gør at mange nu vælger at tage på en anderledes luksus ferie til Sverige.

Vores sommerhuse i Sverige findes i mange prisklasser og mange af sommerhusene, kan ligesom sommerhusene herhjemme i Danmark også lejes som en miniferie eller som et weekendophold.

Dette gør at mange især fra Sjælland, vælger at tage til Sydsverige på et weekendophold i et af vores sommerhuse.

Når man vælger at leje et sommerhus, som en miniferie, så er der ofte mange penge at spare ved selve lejen af sommerhuset.

Alt dette kan De dog læse mere om, under punktet ferie, som de finder her på HolidayHome4You.dk.

Alle vores svenske sommerhuse, kan selvfølgelig bookes online her på siden og skulle de have spørgsmål til et af vores svenske sommerhuse, så er De velkommen til at kontakte vores kundeservice, via telefon eller e-mail.