Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage
ofte stillede spørgsmål

S?g via husnummer:

Sommerhuse i Sverige

Vores kære naboland Sverige, er elsket og hadet af mange Danskere. Når det gælder landskampe mellem Danmark og Sverige, så opstår der et had til Svenskerne, som er glemt få minutter efter at kampen er fløjtet af.

Udover disse små fodboldopgør, som vi hvert år skal igennem, så elsker danskerne Sverige. Og det er ikke uden grund, at vi danskere er så glade for Sverige.

Sverige er et land, som på så mange måder minder os om lille Danmark. Sverige har et meget mildt klima i det sydlige, men nu længere nord på man bevæger sig, nu koldere og barskere bliver naturen.

 

Dog er naturen i Nordsverige noget helt særligt og elsker man sne og natur, så bør man ikke snyde sig selv for den særlige oplevelse, som det er at besøge Nordsverige.

Sverige byder også på rigtig storbyferie i f.eks. Stockholm eller Göteborg, her kan man opleve et spændende byliv, samt et hav af butikker, restauranter, cafeer og historiske bygninger og monumenter.

Vi udlejer hvert år også en lang række sommerhuse og skihytter til skiglade danskere. Sverige har flere rigtig gode skiområder, som egner sig til både begyndere og øvede. Ligeledes findes der et hav af langrendsområder i Sverige.

Nste
502202SE
Sommerhus i Fengersfors
11-05-2019
18-05-2019
Sommerhus Fengersfors 502202SE
DKK 3.960
Sommerhus Fengersfors
Bo sjnra i nybyggda stugor mitt i den dalslndska vildmarken.Ta morgondoppet i rrsjns rena vatten direkt frn sjdck och badbrygga.

Bt finns tillgnglig, den delas med stuga 09682, och bokas p plats efter verenskommelse med garen. Fiskekort kan lsas i den nrliggande affren. Vandra i de vilda skogarna dr ...
5 personer
1 vrelser
0 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
145877SE
Sommerhus i Messlingen/Funsdalen
11-05-2019
18-05-2019
Sommerhus Messlingen/funsdalen 145877SE
DKK 5.799
Sommerhus Messlingen/Funsdalen
Rummeligt og veludstyret hus i fjeldmilj. 30 km til pragtfuldt skiomrde i Funsdalen. 10 km prparerede ljper, vandrestier, udlejning af scotere. Nabo: S49198....
7 personer
4 vrelser
500 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Nej
141304SE
Sommerhus i Gislaved
11-05-2019
18-05-2019
Sommerhus Gislaved 141304SE
DKK 5.029
Sommerhus Gislaved
Hyggeligt, veludstyret og charmerende feriehus p en stor grund, i smukke landlige omgivelser. Huset ligger i et omrde med skov og mange ser, helt perfekt nr I vil slappe af i naturen og den friske luft. I huset er der to alrum med ben pejs og udgang til en glasoverdkket terrasse og udgang til haven fra det ene rum og til terrassen fra d...
10 personer
4 vrelser
750 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Nej
506973SE
Sommerhus i Ells
11-05-2019
18-05-2019
Sommerhus Ells 506973SE
DKK 9.503
Sommerhus Ells
Underbart skrgrdshus med hg standard och fantastisk havsutsikt i Ells p vstra Orust. Villan r smakfullt renoverad med bevarad charm och ett perfekt hus fr den som lskar havet d detta kan ses frn flertalet av husets rum och tomt.

Hrlig veranda dr ni kan njuta av solnedgngen ver bohuslnska klippor och El...
8 personer
3 vrelser
0 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Ja
129465SE
Sommerhus i Svsj
11-05-2019
18-05-2019
Sommerhus Svsj 129465SE
DKK 2.849
Sommerhus Svsj
Nyopfrt charmerende trhus beliggende i fantastisk egelund med udsigt over eng og s. Bondegrd i nrheden. 9 km til eventyrhus og familiebad....
6 personer
2 vrelser
300 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
Nste

Sverige byder også på underholdning i form af forlystelsesparker m.m. Her kan blandt andet nævnes Nordeuropas største sommerland, Liseberg i Gøteborg.

Ligeledes kan der nævnes Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby, som er en levende familiepark, med et hav af Astrid Lindgrens figurerer lige fra Emil fra Lønneberg til Alle vi børn i Bulderby til verdens stærkeste pige Pippi Langstrømpe.

Her hos HolidayHome4You.dk finder De et bredt udvalg af sommerhuse i Sverige. Hos os finder De mange traditionelle svenske sommerhuse. Disse røde og gule træhuse ligger ofte i smukke naturområder. Flere af vores svenske sommerhuse, er placeret i områder nær søer, ved disse søer er det ofte muligt at leje en kano eller en lystfiskerbåd.

Foruden disse traditionelle svenske sommerhuse, så har vi et bredt udvalg af nyere luksus sommerhuse og skihytter og lejligheder.

Gennem de sidste 10 år, er der kommet flere og flere nye luksus sommerhuse i Sverige. Disse sommerhuse minder i høj grad om de sommerhuse, som vi finder i de populære områder i Danmark.

Flere af sommerhusene er udstyret med swimmingpool, spabad, sauna og sågar dampbad. Dette gør at mange nu vælger at tage på en anderledes luksus ferie til Sverige.

Vores sommerhuse i Sverige findes i mange prisklasser og mange af sommerhusene, kan ligesom sommerhusene herhjemme i Danmark også lejes som en miniferie eller som et weekendophold.

Dette gør at mange især fra Sjælland, vælger at tage til Sydsverige på et weekendophold i et af vores sommerhuse.

Når man vælger at leje et sommerhus, som en miniferie, så er der ofte mange penge at spare ved selve lejen af sommerhuset.

Alt dette kan De dog læse mere om, under punktet ferie, som de finder her på HolidayHome4You.dk.

Alle vores svenske sommerhuse, kan selvfølgelig bookes online her på siden og skulle de have spørgsmål til et af vores svenske sommerhuse, så er De velkommen til at kontakte vores kundeservice, via telefon eller e-mail.

loading