Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage

Søg via husnummer:

 
Ring til os Tlf: 77 34 58 00
ofte stillede spørgsmål

Sommerhuse i Sverige

Vores kære naboland Sverige, er elsket og hadet af mange Danskere. Når det gælder landskampe mellem Danmark og Sverige, så opstår der et had til Svenskerne, som er glemt få minutter efter at kampen er fløjtet af.

Udover disse små fodboldopgør, som vi hvert år skal igennem, så elsker danskerne Sverige. Og det er ikke uden grund, at vi danskere er så glade for Sverige.

Sverige er et land, som på så mange måder minder os om lille Danmark. Sverige har et meget mildt klima i det sydlige, men nu længere nord på man bevæger sig, nu koldere og barskere bliver naturen.

 

Dog er naturen i Nordsverige noget helt særligt og elsker man sne og natur, så bør man ikke snyde sig selv for den særlige oplevelse, som det er at besøge Nordsverige.

Sverige byder også på rigtig storbyferie i f.eks. Stockholm eller Göteborg, her kan man opleve et spændende byliv, samt et hav af butikker, restauranter, cafeer og historiske bygninger og monumenter.

Vi udlejer hvert år også en lang række sommerhuse og skihytter til skiglade danskere. Sverige har flere rigtig gode skiområder, som egner sig til både begyndere og øvede. Ligeledes findes der et hav af langrendsområder i Sverige.

Næste
165396SE
Sommerhus i Kärradal/varberg
16-08-2014
23-08-2014
Sommerhus Kärradal/varberg 165396SE
DKK 4.120
Sommerhus Kärradal/varberg
Hyggelig ferielejlighed i overetagen (med egen indgang) i et charmerende og roligt gårdmiljø. Solrig altan. Hyggelig have. Gode bademuligheder fra klipper og sandstrand 600 m. Varberg 10 km. Ligger på samme gård som S02633....
5 personer
3 værelser
600 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
206480SE
Sommerhus i Hällevadsholm
16-08-2014
23-08-2014
Sommerhus Hällevadsholm 206480SE
DKK 3.750
Sommerhus Hällevadsholm

Husbeskrivelsen er desvrre ikke tilgngelig p det valgte sprog.

Kleine, eher funktionell und spartanisch eingerichtete dafür günstige Ferienunterkunft, mit eigenem Teil des Eigentümergrundstücks. Gehört zum Hof nebenan und liegt etwas außerhalb des Ferienortes Tanumshede. Im SZ stehen 2 Etagenbetten bereit, ei...
5 personer
1 værelser
0 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
175544SE
Sommerhus i Lidsjöberg
16-08-2014
23-08-2014
Sommerhus Lidsjöberg 175544SE
DKK 3.599
Sommerhus Lidsjöberg
Bo godt til få penge i nærheden af fjeldene. Enkel men alligevel komfortabel møblering. Meget velegnet til fiske- og naturinteresserede. Beliggende mellem Strömsund og Gäddede på vej mod de jämtlänske fjelde....
4 personer
0 værelser
150 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
170102SE
Sommerhus i Dalhem
16-08-2014
23-08-2014
Sommerhus Dalhem 170102SE
DKK 1.980
Sommerhus Dalhem
En dejlig lejlighed på øverste etage i et hus på ejerens grund i Dalhem. Den ligger midt på Gotland og i nærheden af mange turistattraktioner, kunsthåndværksbutikker, sandstrande og raukområder (forsteninger fra det gamle tropiske koralrev står i dag som \'stenstøtter\' langs Gotlands kyster). Ikke langt fra Visby med mange kulturtilbud o...
4 personer
0 værelser
20000 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
129556SE
Sommerhus i Timmernabben
16-08-2014
23-08-2014
Sommerhus Timmernabben 129556SE
DKK 2.220
Sommerhus Timmernabben
Lille velholdt gårdhus kun ca. 15 m fra havet. Smuk havudsigt. Nær badeplads med bro. Båd deles. Kalmar 35 km. Bedst egnet til 2 voksne og 1 barn. Ikke-rygerhus....
2 personer
0 værelser
15 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
Næste

Sverige byder også på underholdning i form af forlystelsesparker m.m. Her kan blandt andet nævnes Nordeuropas største sommerland, Liseberg i Gøteborg.

Ligeledes kan der nævnes Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby, som er en levende familiepark, med et hav af Astrid Lindgrens figurerer lige fra Emil fra Lønneberg til Alle vi børn i Bulderby til verdens stærkeste pige Pippi Langstrømpe.

Her hos HolidayHome4You.dk finder De et bredt udvalg af sommerhuse i Sverige. Hos os finder De mange traditionelle svenske sommerhuse. Disse røde og gule træhuse ligger ofte i smukke naturområder. Flere af vores svenske sommerhuse, er placeret i områder nær søer, ved disse søer er det ofte muligt at leje en kano eller en lystfiskerbåd.

Foruden disse traditionelle svenske sommerhuse, så har vi et bredt udvalg af nyere luksus sommerhuse og skihytter og lejligheder.

Gennem de sidste 10 år, er der kommet flere og flere nye luksus sommerhuse i Sverige. Disse sommerhuse minder i høj grad om de sommerhuse, som vi finder i de populære områder i Danmark.

Flere af sommerhusene er udstyret med swimmingpool, spabad, sauna og sågar dampbad. Dette gør at mange nu vælger at tage på en anderledes luksus ferie til Sverige.

Vores sommerhuse i Sverige findes i mange prisklasser og mange af sommerhusene, kan ligesom sommerhusene herhjemme i Danmark også lejes som en miniferie eller som et weekendophold.

Dette gør at mange især fra Sjælland, vælger at tage til Sydsverige på et weekendophold i et af vores sommerhuse.

Når man vælger at leje et sommerhus, som en miniferie, så er der ofte mange penge at spare ved selve lejen af sommerhuset.

Alt dette kan De dog læse mere om, under punktet ferie, som de finder her på HolidayHome4You.dk.

Alle vores svenske sommerhuse, kan selvfølgelig bookes online her på siden og skulle de have spørgsmål til et af vores svenske sommerhuse, så er De velkommen til at kontakte vores kundeservice, via telefon eller e-mail.