Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage

Søg via husnummer:

 
Ring til os Tlf: 77 34 58 00
ofte stillede spørgsmål

Sommerhuse i Sverige

Vores kære naboland Sverige, er elsket og hadet af mange Danskere. Når det gælder landskampe mellem Danmark og Sverige, så opstår der et had til Svenskerne, som er glemt få minutter efter at kampen er fløjtet af.

Udover disse små fodboldopgør, som vi hvert år skal igennem, så elsker danskerne Sverige. Og det er ikke uden grund, at vi danskere er så glade for Sverige.

Sverige er et land, som på så mange måder minder os om lille Danmark. Sverige har et meget mildt klima i det sydlige, men nu længere nord på man bevæger sig, nu koldere og barskere bliver naturen.

 

Dog er naturen i Nordsverige noget helt særligt og elsker man sne og natur, så bør man ikke snyde sig selv for den særlige oplevelse, som det er at besøge Nordsverige.

Sverige byder også på rigtig storbyferie i f.eks. Stockholm eller Göteborg, her kan man opleve et spændende byliv, samt et hav af butikker, restauranter, cafeer og historiske bygninger og monumenter.

Vi udlejer hvert år også en lang række sommerhuse og skihytter til skiglade danskere. Sverige har flere rigtig gode skiområder, som egner sig til både begyndere og øvede. Ligeledes findes der et hav af langrendsområder i Sverige.

Næste
129454SE
Sommerhus i Ryd
21-02-2015
28-02-2015
Sommerhus Ryd 129454SE
DKK 1.230
Sommerhus Ryd
Istandsat hus i det grønne. Stor græsplæne til aktiviteter. I har 500 m til et godt badested, og en båd 75 m fra huset. Landevejen mod Ryd løber imellem huset og søen. 4 cykler til rådighed: 2 barnecylker, en herrecykel og 1 damecykel....
4 personer
0 værelser
100 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
206040SE
Sommerhus i Mulseryd/Bottnaryd
21-02-2015
28-02-2015
Sommerhus Mulseryd/bottnaryd 206040SE
DKK 2.529
Sommerhus Mulseryd/Bottnaryd
Dette renoverede feriehus fungerede engang som stald og ligger nær Bottnaryd i det smålandske landskab. Stalden er i tømmer. At holde ferie her er som at springe tilbage til de glade 50\'ere, både indretning og møblering er holde helt i retrostil. En charmerende blanding af gammelt og nyt. Her er f.eks. så mange borde og stole, at I har god p...
4 personer
1 værelser
200 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
185379SE
Sommerhus i Finnhult/Agunnaryd
21-02-2015
28-02-2015
Sommerhus Finnhult/agunnaryd 185379SE
DKK 2.739
Sommerhus Finnhult/Agunnaryd
Et charmerende rødt hus med snedkerglæde og en hyggelig veranda midt i den smålandske natur. Entrédøren er den originale, fra da huset blev bygget. Køkken og badeværelse er totalrestaurerede, og her er der også gulvvarme. Opvaskemaskine og induktionskogeplade. Nogle af dørkarmene mod soveværelserne er lidt lavere. Her er der en helt adski...
8 personer
3 værelser
300 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
129118SE
Sommerhus i Stighult/hamneda
21-02-2015
28-02-2015
Sommerhus Stighult/hamneda 129118SE
DKK 3.729
Sommerhus Stighult/hamneda
Dette komfortable feriehus ligger på en naturgrund, blot 900 m fra en dejlig bade- og fiskesø. Huset har en indendørs pool med udsigt over den store terrasse. Store panoramavinduer gør huset lyst og giver udsigt over naturen. Åbent køkken med spiseplads. I alrummet findes et stereoanlæg, tv, parabol med tyske/svenske kanaler og en DVD. I ove...
8 personer
4 værelser
900 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Ja
Sauna: Ja
Spa: Nej
166947SE
Sommerhus i Ugglarp-Steninge
21-02-2015
28-02-2015
Sommerhus Ugglarp-Steninge 166947SE
DKK 1.699
Sommerhus Ugglarp-Steninge
Dejligt feriehus i skønt område med kun 400 m til børnevenlig sandstrand og promenaden ved havet. Dejlig terrasse ved huset. 2 km til spændende bil- og flymuseum. Nabo S02668....
4 personer
2 værelser
400 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
Næste

Sverige byder også på underholdning i form af forlystelsesparker m.m. Her kan blandt andet nævnes Nordeuropas største sommerland, Liseberg i Gøteborg.

Ligeledes kan der nævnes Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby, som er en levende familiepark, med et hav af Astrid Lindgrens figurerer lige fra Emil fra Lønneberg til Alle vi børn i Bulderby til verdens stærkeste pige Pippi Langstrømpe.

Her hos HolidayHome4You.dk finder De et bredt udvalg af sommerhuse i Sverige. Hos os finder De mange traditionelle svenske sommerhuse. Disse røde og gule træhuse ligger ofte i smukke naturområder. Flere af vores svenske sommerhuse, er placeret i områder nær søer, ved disse søer er det ofte muligt at leje en kano eller en lystfiskerbåd.

Foruden disse traditionelle svenske sommerhuse, så har vi et bredt udvalg af nyere luksus sommerhuse og skihytter og lejligheder.

Gennem de sidste 10 år, er der kommet flere og flere nye luksus sommerhuse i Sverige. Disse sommerhuse minder i høj grad om de sommerhuse, som vi finder i de populære områder i Danmark.

Flere af sommerhusene er udstyret med swimmingpool, spabad, sauna og sågar dampbad. Dette gør at mange nu vælger at tage på en anderledes luksus ferie til Sverige.

Vores sommerhuse i Sverige findes i mange prisklasser og mange af sommerhusene, kan ligesom sommerhusene herhjemme i Danmark også lejes som en miniferie eller som et weekendophold.

Dette gør at mange især fra Sjælland, vælger at tage til Sydsverige på et weekendophold i et af vores sommerhuse.

Når man vælger at leje et sommerhus, som en miniferie, så er der ofte mange penge at spare ved selve lejen af sommerhuset.

Alt dette kan De dog læse mere om, under punktet ferie, som de finder her på HolidayHome4You.dk.

Alle vores svenske sommerhuse, kan selvfølgelig bookes online her på siden og skulle de have spørgsmål til et af vores svenske sommerhuse, så er De velkommen til at kontakte vores kundeservice, via telefon eller e-mail.