Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage
ofte stillede spørgsmål

S?g via husnummer:

Sommerhuse i Sverige

Vores kære naboland Sverige, er elsket og hadet af mange Danskere. Når det gælder landskampe mellem Danmark og Sverige, så opstår der et had til Svenskerne, som er glemt få minutter efter at kampen er fløjtet af.

Udover disse små fodboldopgør, som vi hvert år skal igennem, så elsker danskerne Sverige. Og det er ikke uden grund, at vi danskere er så glade for Sverige.

Sverige er et land, som på så mange måder minder os om lille Danmark. Sverige har et meget mildt klima i det sydlige, men nu længere nord på man bevæger sig, nu koldere og barskere bliver naturen.

 

Dog er naturen i Nordsverige noget helt særligt og elsker man sne og natur, så bør man ikke snyde sig selv for den særlige oplevelse, som det er at besøge Nordsverige.

Sverige byder også på rigtig storbyferie i f.eks. Stockholm eller Göteborg, her kan man opleve et spændende byliv, samt et hav af butikker, restauranter, cafeer og historiske bygninger og monumenter.

Vi udlejer hvert år også en lang række sommerhuse og skihytter til skiglade danskere. Sverige har flere rigtig gode skiområder, som egner sig til både begyndere og øvede. Ligeledes findes der et hav af langrendsområder i Sverige.

Nste
167086SE
Sommerhus i Liljendal/Ramkvilla
16-09-2017
23-09-2017
Sommerhus Liljendal/ramkvilla 167086SE
DKK 1.630
Sommerhus Liljendal/Ramkvilla
Her bor i dejligt ugenert, men alligevel centralt nr Ramkvilla midt i Smland, med delvis udsigt over Ramsjn. I kan fiske og bade i sen rken. Huset er omgivet af ben natur hvor I kan spadsere og lade tankerne flyve eller spille golf p den nrliggende 18 hullers golfbane. Der er gode muligheder for at finde svampe i naturen om efterr...
6 personer
2 vrelser
1000 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
260260SE
Sommerhus i Habo/Mullsj
16-09-2017
23-09-2017
Sommerhus Habo/mullsj 260260SE
DKK 2.519
Sommerhus Habo/Mullsj
Dejlig ferielejlighed, smagfuldt indrettet og pnt mbleret. Lejligheden er af hj standard med spabad og gode senge. Den smukke natur ligger lige udenfor dren med mange br og svampe. En bd p trailer str p grunden og kan lejes. Sen Strken er en rigtig god bade- og fiskes, hvor det ogs er muligt at leje kanoer. For golfinteres...
7 personer
2 vrelser
8000 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Ja
266268SE
Sommerhus i Vik/Simrishamn
16-09-2017
23-09-2017
Sommerhus Vik/simrishamn 266268SE
DKK 2.199
Sommerhus Vik/Simrishamn
Pnt feriehus ved det hyggelige fiskerleje Vik. Tt p golfbaner og 300 m fra smuk lille sandstrand og klipper, perfekt til bad og fiskeri. Sovevrelse med gardin i stedet for dr p verste etage. Stejl trappe....
6 personer
2 vrelser
300 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
195507SE
Sommerhus i Mllstorp/Frjestaden
16-09-2017
23-09-2017
Sommerhus Mllstorp/frjestaden 195507SE
DKK 4.859
Sommerhus Mllstorp/Frjestaden
Her bor I smukt blot et stenkast fra landsbroen. Gangafstand til lands Djur- og njespark, badestrande og muligheder for fiskeri, samt butikker og restauranter. Huset ligger p en stor grund, med en dejlig have hvor I kan nyde de sknne feriedage. Her bor I fint, bde for udflugter til syd- og nordland. Heller ikke langt fra Saxns golf,...
12 personer
4 vrelser
1500 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
171748SE
Sommerhus i Henn
16-09-2017
23-09-2017
Sommerhus Henn 171748SE
DKK 3.510
Sommerhus Henn
En fantastisk panoramaudsigt ud over Kalvfjorden i retning mod Orust, er der fra dette sknne feriehus, her kan I nyde det vidunderlige havmilj og kigge p det levende sejlerliv fra den store terrasse. Huset har en ben planlsning med hjt til loftet og en meget hyggelig atmosfre. Bd inklusive til bade- og fisketure. Kort afstand til ...
6 personer
1 vrelser
40 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
Nste

Sverige byder også på underholdning i form af forlystelsesparker m.m. Her kan blandt andet nævnes Nordeuropas største sommerland, Liseberg i Gøteborg.

Ligeledes kan der nævnes Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby, som er en levende familiepark, med et hav af Astrid Lindgrens figurerer lige fra Emil fra Lønneberg til Alle vi børn i Bulderby til verdens stærkeste pige Pippi Langstrømpe.

Her hos HolidayHome4You.dk finder De et bredt udvalg af sommerhuse i Sverige. Hos os finder De mange traditionelle svenske sommerhuse. Disse røde og gule træhuse ligger ofte i smukke naturområder. Flere af vores svenske sommerhuse, er placeret i områder nær søer, ved disse søer er det ofte muligt at leje en kano eller en lystfiskerbåd.

Foruden disse traditionelle svenske sommerhuse, så har vi et bredt udvalg af nyere luksus sommerhuse og skihytter og lejligheder.

Gennem de sidste 10 år, er der kommet flere og flere nye luksus sommerhuse i Sverige. Disse sommerhuse minder i høj grad om de sommerhuse, som vi finder i de populære områder i Danmark.

Flere af sommerhusene er udstyret med swimmingpool, spabad, sauna og sågar dampbad. Dette gør at mange nu vælger at tage på en anderledes luksus ferie til Sverige.

Vores sommerhuse i Sverige findes i mange prisklasser og mange af sommerhusene, kan ligesom sommerhusene herhjemme i Danmark også lejes som en miniferie eller som et weekendophold.

Dette gør at mange især fra Sjælland, vælger at tage til Sydsverige på et weekendophold i et af vores sommerhuse.

Når man vælger at leje et sommerhus, som en miniferie, så er der ofte mange penge at spare ved selve lejen af sommerhuset.

Alt dette kan De dog læse mere om, under punktet ferie, som de finder her på HolidayHome4You.dk.

Alle vores svenske sommerhuse, kan selvfølgelig bookes online her på siden og skulle de have spørgsmål til et af vores svenske sommerhuse, så er De velkommen til at kontakte vores kundeservice, via telefon eller e-mail.

loading