Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage
ofte stillede spørgsmål

S?g via husnummer:

Sommerhuse i Sverige

Vores kære naboland Sverige, er elsket og hadet af mange Danskere. Når det gælder landskampe mellem Danmark og Sverige, så opstår der et had til Svenskerne, som er glemt få minutter efter at kampen er fløjtet af.

Udover disse små fodboldopgør, som vi hvert år skal igennem, så elsker danskerne Sverige. Og det er ikke uden grund, at vi danskere er så glade for Sverige.

Sverige er et land, som på så mange måder minder os om lille Danmark. Sverige har et meget mildt klima i det sydlige, men nu længere nord på man bevæger sig, nu koldere og barskere bliver naturen.

 

Dog er naturen i Nordsverige noget helt særligt og elsker man sne og natur, så bør man ikke snyde sig selv for den særlige oplevelse, som det er at besøge Nordsverige.

Sverige byder også på rigtig storbyferie i f.eks. Stockholm eller Göteborg, her kan man opleve et spændende byliv, samt et hav af butikker, restauranter, cafeer og historiske bygninger og monumenter.

Vi udlejer hvert år også en lang række sommerhuse og skihytter til skiglade danskere. Sverige har flere rigtig gode skiområder, som egner sig til både begyndere og øvede. Ligeledes findes der et hav af langrendsområder i Sverige.

Nste
175266SE
Sommerhus i Smlandsstenar
16-03-2019
23-03-2019
Sommerhus Smlandsstenar 175266SE
DKK 5.859
Sommerhus Smlandsstenar
Eksklusiv bolig p stor s grund i fantastisk herregrdsmilj!
Nr I passerer gennem allen kommer I til denne udsgte villa med en helt unik placering ved Samserydssjn. Fra huset er der panoramaudsigt over sen, er og et fantastisk fugleliv. Villaen tilbyder hj kvalitet og er meget smagfuldt indrettet. Op til den rummelige stue...
7 personer
3 vrelser
35 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
165117SE
Sommerhus i Gislaved
16-03-2019
23-03-2019
Sommerhus Gislaved 165117SE
DKK 1.399
Sommerhus Gislaved
Dette hyggelige feriehus ligger otte km fra Gislaved i Smland, og har kamin som er dejlig til en klig aften. Flles sauna der deles med gsterne fra S04701 og S30182 med et indbydende badevrelse, brusebad og wc i anneks. Bden der hrer til huset ligger ved Karshultasjn. Det er ikke tilladt selv at medbringe bd og motor og heller ikke...
6 personer
2 vrelser
100 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
181182SE
Sommerhus i Hllevik/Slvesborg
16-03-2019
23-03-2019
Sommerhus Hllevik/slvesborg 181182SE
DKK 2.819
Sommerhus Hllevik/Slvesborg
Feriehus i nrheden af Hllevikens strand. Her kan I bde fiske og bade eller besge et af de mange udflugtsml i omrder, bl.a. Laxens hus, vildtreservat m.m....
5 personer
2 vrelser
400 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
199565SE
Sommerhus i Bolmstad/Sjhagen
16-03-2019
23-03-2019
Sommerhus Bolmstad/sjhagen 199565SE
DKK 2.869
Sommerhus Bolmstad/Sjhagen
Et hyggeligt feriehus i Sjhagen roligt beliggende p en stor grund med udsigt over sen Bolmen. Gode badestrand i nrheden, bdplads lige nedenfor huset. Bde og motorer kan lejes p Bolmstad Steri. Ved Steriet kan der ligeledes kbes fiskekort. Bolmen er kendt for det gode fiskeri efter gedde og sandart. I befinder jer midt i sriget...
6 personer
3 vrelser
40 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
268127SE
Sommerhus i kard/Brsarp
16-03-2019
23-03-2019
Sommerhus kard/brsarp 268127SE
DKK 2.460
Sommerhus kard/Brsarp
Natursknt beliggende feriehus ved Verkens naturreservat og med en flot udsigt i den nordlige del af sterlen. Huset er del af en ldre, tidligere grd, der er meget rummelig med fem vrelser og kkken. Indretningen er enkelt, men funktionel og karakteristisk. P den store 5000 m grund er der en dejlig udsigt over landskabet, hvor I har ...
8 personer
3 vrelser
11000 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
Nste

Sverige byder også på underholdning i form af forlystelsesparker m.m. Her kan blandt andet nævnes Nordeuropas største sommerland, Liseberg i Gøteborg.

Ligeledes kan der nævnes Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby, som er en levende familiepark, med et hav af Astrid Lindgrens figurerer lige fra Emil fra Lønneberg til Alle vi børn i Bulderby til verdens stærkeste pige Pippi Langstrømpe.

Her hos HolidayHome4You.dk finder De et bredt udvalg af sommerhuse i Sverige. Hos os finder De mange traditionelle svenske sommerhuse. Disse røde og gule træhuse ligger ofte i smukke naturområder. Flere af vores svenske sommerhuse, er placeret i områder nær søer, ved disse søer er det ofte muligt at leje en kano eller en lystfiskerbåd.

Foruden disse traditionelle svenske sommerhuse, så har vi et bredt udvalg af nyere luksus sommerhuse og skihytter og lejligheder.

Gennem de sidste 10 år, er der kommet flere og flere nye luksus sommerhuse i Sverige. Disse sommerhuse minder i høj grad om de sommerhuse, som vi finder i de populære områder i Danmark.

Flere af sommerhusene er udstyret med swimmingpool, spabad, sauna og sågar dampbad. Dette gør at mange nu vælger at tage på en anderledes luksus ferie til Sverige.

Vores sommerhuse i Sverige findes i mange prisklasser og mange af sommerhusene, kan ligesom sommerhusene herhjemme i Danmark også lejes som en miniferie eller som et weekendophold.

Dette gør at mange især fra Sjælland, vælger at tage til Sydsverige på et weekendophold i et af vores sommerhuse.

Når man vælger at leje et sommerhus, som en miniferie, så er der ofte mange penge at spare ved selve lejen af sommerhuset.

Alt dette kan De dog læse mere om, under punktet ferie, som de finder her på HolidayHome4You.dk.

Alle vores svenske sommerhuse, kan selvfølgelig bookes online her på siden og skulle de have spørgsmål til et af vores svenske sommerhuse, så er De velkommen til at kontakte vores kundeservice, via telefon eller e-mail.

loading