Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage
ofte stillede spørgsmål

S?g via husnummer:

Sommerhuse i Sverige

Vores kære naboland Sverige, er elsket og hadet af mange Danskere. Når det gælder landskampe mellem Danmark og Sverige, så opstår der et had til Svenskerne, som er glemt få minutter efter at kampen er fløjtet af.

Udover disse små fodboldopgør, som vi hvert år skal igennem, så elsker danskerne Sverige. Og det er ikke uden grund, at vi danskere er så glade for Sverige.

Sverige er et land, som på så mange måder minder os om lille Danmark. Sverige har et meget mildt klima i det sydlige, men nu længere nord på man bevæger sig, nu koldere og barskere bliver naturen.

 

Dog er naturen i Nordsverige noget helt særligt og elsker man sne og natur, så bør man ikke snyde sig selv for den særlige oplevelse, som det er at besøge Nordsverige.

Sverige byder også på rigtig storbyferie i f.eks. Stockholm eller Göteborg, her kan man opleve et spændende byliv, samt et hav af butikker, restauranter, cafeer og historiske bygninger og monumenter.

Vi udlejer hvert år også en lang række sommerhuse og skihytter til skiglade danskere. Sverige har flere rigtig gode skiområder, som egner sig til både begyndere og øvede. Ligeledes findes der et hav af langrendsområder i Sverige.

Nste
171742SE
Sommerhus i Lillarp/Ksen
21-10-2017
28-10-2017
Sommerhus Lillarp/ksen 171742SE
DKK 2.170
Sommerhus Lillarp/Ksen
Totalrenoveret, hjt beliggende feriehus med en pragtfuld udsigt og en ensom beliggenhed. Bade- og fiskemuligheder i sen Ksen hvor I ogs kan fange gedder, sandart og aborre. Stor, dejlig terrasse. Brnde og fiskekort kan kbes. Mange naturparker i omrdet, hvor I kan opleve naturen veksle fra rstid til rstid. Kb ind i Ljungby eller ...
4 personer
2 vrelser
300 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
169560SE
Sommerhus i Borrby
21-10-2017
28-10-2017
Sommerhus Borrby 169560SE
DKK 1.760
Sommerhus Borrby
Hus med store selskabslokaler midt i centrum af Borreby p sterlen. 4 km til gode sandstrande. Nr Kpingsberg med produktion af svensk \'champagne\'....
7 personer
4 vrelser
4000 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
129331SE
Sommerhus i Hok/Svenarum
21-10-2017
28-10-2017
Sommerhus Hok/svenarum 129331SE
DKK 2.499
Sommerhus Hok/Svenarum
Hyggeligt feriehus, kun 30 m fra den smukke Klings og 2 km fra nrmeste nabo. Ved stranden ligger en robd, som hrer til huset. Den omkringliggende hjlandsnatur er varieret og dkket af skov med mange br. Husets srlige atmosfre forstrkes af den traditionelle indretning. Ca. 40 km til messebyen Jnkping med bl.a. Elmia....
6 personer
2 vrelser
100 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
183780SE
Sommerhus i Mullsj
21-10-2017
28-10-2017
Sommerhus Mullsj 183780SE
DKK 3.015
Sommerhus Mullsj
Hyggelig bjlkehytte med en idyllisk beliggenhed p en grd ca. 20 km nordvest for Jnkping. Lav loftshjde p verste plan pga. skrtag. Et soverum er et gennemgangsrum. Hytten er omgivet af grsmarker hvor fr, ker og heste grsser. Nrmest lige udenfor dren er der mulighed for br- og svampeplukning i skoven og p markerne. I...
4 personer
2 vrelser
3000 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
262886SE
Sommerhus i Hemsj/Alingss
21-10-2017
28-10-2017
Sommerhus Hemsj/alingss 262886SE
DKK 1.484
Sommerhus Hemsj/Alingss
Hyggeligt feriehus p ejerens grund, eventyrligt smukt beliggende med heste, ker og katte rundt om huset. Ca. 10 minutter til sen Svelngen til badning og fisketure....
4 personer
0 vrelser
1400 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
Nste

Sverige byder også på underholdning i form af forlystelsesparker m.m. Her kan blandt andet nævnes Nordeuropas største sommerland, Liseberg i Gøteborg.

Ligeledes kan der nævnes Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby, som er en levende familiepark, med et hav af Astrid Lindgrens figurerer lige fra Emil fra Lønneberg til Alle vi børn i Bulderby til verdens stærkeste pige Pippi Langstrømpe.

Her hos HolidayHome4You.dk finder De et bredt udvalg af sommerhuse i Sverige. Hos os finder De mange traditionelle svenske sommerhuse. Disse røde og gule træhuse ligger ofte i smukke naturområder. Flere af vores svenske sommerhuse, er placeret i områder nær søer, ved disse søer er det ofte muligt at leje en kano eller en lystfiskerbåd.

Foruden disse traditionelle svenske sommerhuse, så har vi et bredt udvalg af nyere luksus sommerhuse og skihytter og lejligheder.

Gennem de sidste 10 år, er der kommet flere og flere nye luksus sommerhuse i Sverige. Disse sommerhuse minder i høj grad om de sommerhuse, som vi finder i de populære områder i Danmark.

Flere af sommerhusene er udstyret med swimmingpool, spabad, sauna og sågar dampbad. Dette gør at mange nu vælger at tage på en anderledes luksus ferie til Sverige.

Vores sommerhuse i Sverige findes i mange prisklasser og mange af sommerhusene, kan ligesom sommerhusene herhjemme i Danmark også lejes som en miniferie eller som et weekendophold.

Dette gør at mange især fra Sjælland, vælger at tage til Sydsverige på et weekendophold i et af vores sommerhuse.

Når man vælger at leje et sommerhus, som en miniferie, så er der ofte mange penge at spare ved selve lejen af sommerhuset.

Alt dette kan De dog læse mere om, under punktet ferie, som de finder her på HolidayHome4You.dk.

Alle vores svenske sommerhuse, kan selvfølgelig bookes online her på siden og skulle de have spørgsmål til et af vores svenske sommerhuse, så er De velkommen til at kontakte vores kundeservice, via telefon eller e-mail.

loading