Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage
ofte stillede spørgsmål

S?g via husnummer:

Sommerhuse i Sverige

Vores kære naboland Sverige, er elsket og hadet af mange Danskere. Når det gælder landskampe mellem Danmark og Sverige, så opstår der et had til Svenskerne, som er glemt få minutter efter at kampen er fløjtet af.

Udover disse små fodboldopgør, som vi hvert år skal igennem, så elsker danskerne Sverige. Og det er ikke uden grund, at vi danskere er så glade for Sverige.

Sverige er et land, som på så mange måder minder os om lille Danmark. Sverige har et meget mildt klima i det sydlige, men nu længere nord på man bevæger sig, nu koldere og barskere bliver naturen.

 

Dog er naturen i Nordsverige noget helt særligt og elsker man sne og natur, så bør man ikke snyde sig selv for den særlige oplevelse, som det er at besøge Nordsverige.

Sverige byder også på rigtig storbyferie i f.eks. Stockholm eller Göteborg, her kan man opleve et spændende byliv, samt et hav af butikker, restauranter, cafeer og historiske bygninger og monumenter.

Vi udlejer hvert år også en lang række sommerhuse og skihytter til skiglade danskere. Sverige har flere rigtig gode skiområder, som egner sig til både begyndere og øvede. Ligeledes findes der et hav af langrendsområder i Sverige.

Nste
500463SE
Sommerhus i Gryt
08-09-2018
15-09-2018
Sommerhus Gryt 500463SE
DKK 3.020
Sommerhus Gryt
I Gryts omtalat vackra skrgrd ligger den hr helt nybyggda (2016) lilla stugan i funkisstil. Allt r i toppskick, frscht och vlplanerat, och takhjden ger en rymlig invndig knsla fr de 32 kvadratmetrarna.

I kket finns induktionsspis, kyl/frys och en lite mindre matplats. Den lilla allrumsdelen r utrustad med TV m...
3 personer
0 vrelser
0 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
261783SE
Sommerhus i hus
08-09-2018
15-09-2018
Sommerhus hus 261783SE
DKK 4.049
Sommerhus hus
Hyggeligt feriehus med kamin. Huset ligger hjt med en stor udeplads og en veranda. Feriehuset er et af de ldste huse i Yngsj Havsbad, med 150 m til en milevid sandstrand, som indbyder til herlige havbade. Der kan I ogs fiske. I nrheden af sommeridyllen hus med hyggelige restauranter, gallerier, isbden i havnen og smukke strder. Dagt...
4 personer
2 vrelser
150 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
503500SE
Sommerhus i Berga
08-09-2018
15-09-2018
Sommerhus Berga 503500SE
DKK 3.465
Sommerhus Berga

I typiskt svenskt jordbrukslandskap strax utanfr kyrkbyn Bockara, ca 27 km frn Oskarshamn, ligger det hr trevliga huset som totalrenoverades 2016. Strlande sjutsikt med sjn Frsjn bara ca 50 m nedanfr.

Vlkomnande entrveranda under tak. Nedervningen har stort frscht kk med bl.a. diskmaskin och al...
6 personer
3 vrelser
0 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
251912SE
Sommerhus i Unnaryd/Jllunden
08-09-2018
15-09-2018
Sommerhus Unnaryd/jllunden 251912SE
DKK 2.999
Sommerhus Unnaryd/Jllunden
Lyst og moderne indrettet hus nr Unnaryd i Smland med sen Jllunden 2 km vk. Her kan I nyde den sknne natur og den store flles grund. I stueplan er der aktivitetsrum med billard, dart og foldboldspil. Her er ogs badevrelse, sauna og spa, det hele med gulvvarme. Trappen frer op til to reelle sovevrelser, alrum med kamin og et k?...
7 personer
3 vrelser
2000 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Ja
501908SE
Sommerhus i Vallentuna
08-09-2018
15-09-2018
Sommerhus Vallentuna 501908SE
DKK 6.601
Sommerhus Vallentuna
En nybyggd och vackert inredd villa med alla bekvmligheter. Stora genersa utrymmen i en ppen planlsning, golvvrme i hela huset, tv badrum varav ett med badkar. Villan r fint inredd med smakfulla inredningsdetaljer. Kket och det stora matbordet bjuder in till gemenskap och trevnad. P den soliga terrassen som har ett re...
5 personer
2 vrelser
0 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
Nste

Sverige byder også på underholdning i form af forlystelsesparker m.m. Her kan blandt andet nævnes Nordeuropas største sommerland, Liseberg i Gøteborg.

Ligeledes kan der nævnes Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby, som er en levende familiepark, med et hav af Astrid Lindgrens figurerer lige fra Emil fra Lønneberg til Alle vi børn i Bulderby til verdens stærkeste pige Pippi Langstrømpe.

Her hos HolidayHome4You.dk finder De et bredt udvalg af sommerhuse i Sverige. Hos os finder De mange traditionelle svenske sommerhuse. Disse røde og gule træhuse ligger ofte i smukke naturområder. Flere af vores svenske sommerhuse, er placeret i områder nær søer, ved disse søer er det ofte muligt at leje en kano eller en lystfiskerbåd.

Foruden disse traditionelle svenske sommerhuse, så har vi et bredt udvalg af nyere luksus sommerhuse og skihytter og lejligheder.

Gennem de sidste 10 år, er der kommet flere og flere nye luksus sommerhuse i Sverige. Disse sommerhuse minder i høj grad om de sommerhuse, som vi finder i de populære områder i Danmark.

Flere af sommerhusene er udstyret med swimmingpool, spabad, sauna og sågar dampbad. Dette gør at mange nu vælger at tage på en anderledes luksus ferie til Sverige.

Vores sommerhuse i Sverige findes i mange prisklasser og mange af sommerhusene, kan ligesom sommerhusene herhjemme i Danmark også lejes som en miniferie eller som et weekendophold.

Dette gør at mange især fra Sjælland, vælger at tage til Sydsverige på et weekendophold i et af vores sommerhuse.

Når man vælger at leje et sommerhus, som en miniferie, så er der ofte mange penge at spare ved selve lejen af sommerhuset.

Alt dette kan De dog læse mere om, under punktet ferie, som de finder her på HolidayHome4You.dk.

Alle vores svenske sommerhuse, kan selvfølgelig bookes online her på siden og skulle de have spørgsmål til et af vores svenske sommerhuse, så er De velkommen til at kontakte vores kundeservice, via telefon eller e-mail.

loading