Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage
ofte stillede spørgsmål

S?g via husnummer:

Sommerhuse i Sverige

Vores kære naboland Sverige, er elsket og hadet af mange Danskere. Når det gælder landskampe mellem Danmark og Sverige, så opstår der et had til Svenskerne, som er glemt få minutter efter at kampen er fløjtet af.

Udover disse små fodboldopgør, som vi hvert år skal igennem, så elsker danskerne Sverige. Og det er ikke uden grund, at vi danskere er så glade for Sverige.

Sverige er et land, som på så mange måder minder os om lille Danmark. Sverige har et meget mildt klima i det sydlige, men nu længere nord på man bevæger sig, nu koldere og barskere bliver naturen.

 

Dog er naturen i Nordsverige noget helt særligt og elsker man sne og natur, så bør man ikke snyde sig selv for den særlige oplevelse, som det er at besøge Nordsverige.

Sverige byder også på rigtig storbyferie i f.eks. Stockholm eller Göteborg, her kan man opleve et spændende byliv, samt et hav af butikker, restauranter, cafeer og historiske bygninger og monumenter.

Vi udlejer hvert år også en lang række sommerhuse og skihytter til skiglade danskere. Sverige har flere rigtig gode skiområder, som egner sig til både begyndere og øvede. Ligeledes findes der et hav af langrendsområder i Sverige.

Nste
175764SE
Sommerhus i Kinnared
23-07-2016
30-07-2016
Sommerhus Kinnared 175764SE
DKK 2.719
Sommerhus Kinnared
Hyggelig ferielejlighed af god standard, samt solrig altan. Ligger omgivet af natur hvor der venter jer spndende oplevelser. 15 km - delfiskeri....
6 personer
2 vrelser
7000 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
170581SE
Sommerhus i Perstorp
23-07-2016
30-07-2016
Sommerhus Perstorp 170581SE
DKK 2.980
Sommerhus Perstorp
Hyggeligt feriehus i et skovomrde nr Sdersen med meget vildt, f.eks. rdyr og elg. Her er ogs mange svampe og br og et rigt fugleliv. Smuk natur hvor I kan cykle og vandre. Nr Skralids Naturreservat. Vil du kigge p motorlb s besg Ring Knutstorp. Du kan ogs tage p dagsudflugter til Sknes Djurpark, Bstad med sine smuk...
4 personer
2 vrelser
9000 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
179182SE
Sommerhus i Storberg/Arvidsjaur
23-07-2016
30-07-2016
Sommerhus Storberg/arvidsjaur 179182SE
DKK 8.180
Sommerhus Storberg/Arvidsjaur
Feriehus med en god beliggenhed i Lapplands vildmark. Ideelt til store grupper og selskaber. Det store hus indeholder 15 sengepladser, og i den separate bygning p grden er der 16 sengepladser. Rigtig gode fiskemuligheder i nrheden. Meget samerkultur i regionen. Om vinteren er det muligt at leje en snescooter af ejeren. Om sommeren lokker natu...
15 personer
8 vrelser
400 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Nej
259965SE
Sommerhus i Stjrnhov
23-07-2016
30-07-2016
Sommerhus Stjrnhov 259965SE
DKK 3.699
Sommerhus Stjrnhov
Lille feriehus i Stjrnhov nr Gnesta. Hyggelig udeplads mod syd. Sen Naten har forbindelse medsen Bven. 3 km til Solbacka golfbane. Tag p udflugt til Mariefred hvor Gripsholms slot ligger og til sommeridylen Trosa hvorfra I kan tage p ture p havet. I kan besge flere slotte og mange restauranter langs Trosaen. I kan ogs tage p...
4 personer
0 vrelser
800 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
205015SE
Sommerhus i Ljung
23-07-2016
30-07-2016
Sommerhus Ljung 205015SE
DKK 2.749
Sommerhus Ljung
Hyggeligt hus, som ligger i rolige omgivelser p ejers grund, nr Grude kirke, ikke langt fra Ljung i Vstergotland. Annelund 5 km, Bors Djurpark 35 km....
4 personer
1 vrelser
10000 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
Nste

Sverige byder også på underholdning i form af forlystelsesparker m.m. Her kan blandt andet nævnes Nordeuropas største sommerland, Liseberg i Gøteborg.

Ligeledes kan der nævnes Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby, som er en levende familiepark, med et hav af Astrid Lindgrens figurerer lige fra Emil fra Lønneberg til Alle vi børn i Bulderby til verdens stærkeste pige Pippi Langstrømpe.

Her hos HolidayHome4You.dk finder De et bredt udvalg af sommerhuse i Sverige. Hos os finder De mange traditionelle svenske sommerhuse. Disse røde og gule træhuse ligger ofte i smukke naturområder. Flere af vores svenske sommerhuse, er placeret i områder nær søer, ved disse søer er det ofte muligt at leje en kano eller en lystfiskerbåd.

Foruden disse traditionelle svenske sommerhuse, så har vi et bredt udvalg af nyere luksus sommerhuse og skihytter og lejligheder.

Gennem de sidste 10 år, er der kommet flere og flere nye luksus sommerhuse i Sverige. Disse sommerhuse minder i høj grad om de sommerhuse, som vi finder i de populære områder i Danmark.

Flere af sommerhusene er udstyret med swimmingpool, spabad, sauna og sågar dampbad. Dette gør at mange nu vælger at tage på en anderledes luksus ferie til Sverige.

Vores sommerhuse i Sverige findes i mange prisklasser og mange af sommerhusene, kan ligesom sommerhusene herhjemme i Danmark også lejes som en miniferie eller som et weekendophold.

Dette gør at mange især fra Sjælland, vælger at tage til Sydsverige på et weekendophold i et af vores sommerhuse.

Når man vælger at leje et sommerhus, som en miniferie, så er der ofte mange penge at spare ved selve lejen af sommerhuset.

Alt dette kan De dog læse mere om, under punktet ferie, som de finder her på HolidayHome4You.dk.

Alle vores svenske sommerhuse, kan selvfølgelig bookes online her på siden og skulle de have spørgsmål til et af vores svenske sommerhuse, så er De velkommen til at kontakte vores kundeservice, via telefon eller e-mail.

loading