Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage
ofte stillede spørgsmål

S?g via husnummer:

Sommerhuse i Sverige

Vores kære naboland Sverige, er elsket og hadet af mange Danskere. Når det gælder landskampe mellem Danmark og Sverige, så opstår der et had til Svenskerne, som er glemt få minutter efter at kampen er fløjtet af.

Udover disse små fodboldopgør, som vi hvert år skal igennem, så elsker danskerne Sverige. Og det er ikke uden grund, at vi danskere er så glade for Sverige.

Sverige er et land, som på så mange måder minder os om lille Danmark. Sverige har et meget mildt klima i det sydlige, men nu længere nord på man bevæger sig, nu koldere og barskere bliver naturen.

 

Dog er naturen i Nordsverige noget helt særligt og elsker man sne og natur, så bør man ikke snyde sig selv for den særlige oplevelse, som det er at besøge Nordsverige.

Sverige byder også på rigtig storbyferie i f.eks. Stockholm eller Göteborg, her kan man opleve et spændende byliv, samt et hav af butikker, restauranter, cafeer og historiske bygninger og monumenter.

Vi udlejer hvert år også en lang række sommerhuse og skihytter til skiglade danskere. Sverige har flere rigtig gode skiområder, som egner sig til både begyndere og øvede. Ligeledes findes der et hav af langrendsområder i Sverige.

Nste
265931SE
Sommerhus i Likens
15-04-2017
22-04-2017
Sommerhus Likens 265931SE
DKK 7.689
Sommerhus Likens
Velindrettet feriehus med vaskehus og sauna med rum til afslapning i klderen. Feriehuset ligger i Klarlvens dal, bare seks km fra Brans brnevenlige alpinanlg og ca 30 km fra Lngbergets fine langrensspor. I husets stueplan ligger det veludstyrede kkken, et godt indrettet alrum og et hyggeligt sovevrelse for to med en dobbeltseng. Et ...
7 personer
3 vrelser
1000 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Nej
205077SE
Sommerhus i Bolmen
15-04-2017
22-04-2017
Sommerhus Bolmen 205077SE
DKK 1.759
Sommerhus Bolmen
Hyggeligt afsides beliggende gammelt soldaterhusmandssted med helt nyrestaureret kkken. Husmandsstedet har lav loftshjde undtagen i det nye sovevrelse. Helt nye senge med springmadrasser. Haven er omgivet af syrenhk og stenmure. Husmandsstedet ligger helt ned til sen Bolmen i Smland med alle dens aktiviteter. I nrheden af havnen og go...
6 personer
2 vrelser
800 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
199172SE
Sommerhus i Lilla Gtskgle/Vetlanda
15-04-2017
22-04-2017
Sommerhus Lilla Gtskgle/vetlanda 199172SE
DKK 4.110
Sommerhus Lilla Gtskgle/Vetlanda
Her finder man et sknt lyst og hyggeligt indrettet feriehus med fantastisk udsigt over sen. Her kan man sidde p terrasse og nyde udsigten og stilhenden med en god bog. Huset ligger i skn natur bare f hundrede meter fra en s, hvor I kan fiske og bade. Der er en flles sauna og udespa mod betaling, dette kan bestilles p stedet. Er man ...
6 personer
1 vrelser
3000 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
129738SE
Sommerhus i Ambjrnarp
15-04-2017
22-04-2017
Sommerhus Ambjrnarp 129738SE
DKK 2.029
Sommerhus Ambjrnarp
Smukt beliggende feriehus med udsigt ud over den sknne s Visen. Her er end dejlig sandstrand og bro som I deler med nabohuset. P den udendrs plads er der aftensol. Vil I fiske, kan bde lejes indenfor to km. I sen Visen p 287 HA er der gode muligheder for at fange bde gedde og aborre. Indenfor en radius af to km er der minigolf, muli...
4 personer
0 vrelser
100 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
166799SE
Sommerhus i Katrineholm
15-04-2017
22-04-2017
Sommerhus Katrineholm 166799SE
DKK 2.540
Sommerhus Katrineholm
Her er en hyggeligt, renoveret feriehytte med en fantastisk skn panoramaudsigt over Ktorpssjn. Terrassen vender mod sen, her kan I nyde alle jeres mltider eller bare en god bog, p de varme og solrige dage. Der er en stor grsplne med plads til leg og boldspil. Der er gode fiskemuligheder i sen. Vildtomrde og i nrheden af Kolm...
6 personer
2 vrelser
300 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
Nste

Sverige byder også på underholdning i form af forlystelsesparker m.m. Her kan blandt andet nævnes Nordeuropas største sommerland, Liseberg i Gøteborg.

Ligeledes kan der nævnes Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby, som er en levende familiepark, med et hav af Astrid Lindgrens figurerer lige fra Emil fra Lønneberg til Alle vi børn i Bulderby til verdens stærkeste pige Pippi Langstrømpe.

Her hos HolidayHome4You.dk finder De et bredt udvalg af sommerhuse i Sverige. Hos os finder De mange traditionelle svenske sommerhuse. Disse røde og gule træhuse ligger ofte i smukke naturområder. Flere af vores svenske sommerhuse, er placeret i områder nær søer, ved disse søer er det ofte muligt at leje en kano eller en lystfiskerbåd.

Foruden disse traditionelle svenske sommerhuse, så har vi et bredt udvalg af nyere luksus sommerhuse og skihytter og lejligheder.

Gennem de sidste 10 år, er der kommet flere og flere nye luksus sommerhuse i Sverige. Disse sommerhuse minder i høj grad om de sommerhuse, som vi finder i de populære områder i Danmark.

Flere af sommerhusene er udstyret med swimmingpool, spabad, sauna og sågar dampbad. Dette gør at mange nu vælger at tage på en anderledes luksus ferie til Sverige.

Vores sommerhuse i Sverige findes i mange prisklasser og mange af sommerhusene, kan ligesom sommerhusene herhjemme i Danmark også lejes som en miniferie eller som et weekendophold.

Dette gør at mange især fra Sjælland, vælger at tage til Sydsverige på et weekendophold i et af vores sommerhuse.

Når man vælger at leje et sommerhus, som en miniferie, så er der ofte mange penge at spare ved selve lejen af sommerhuset.

Alt dette kan De dog læse mere om, under punktet ferie, som de finder her på HolidayHome4You.dk.

Alle vores svenske sommerhuse, kan selvfølgelig bookes online her på siden og skulle de have spørgsmål til et af vores svenske sommerhuse, så er De velkommen til at kontakte vores kundeservice, via telefon eller e-mail.

loading