Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage

Søg via husnummer:

 
Ring til os Tlf: 77 34 58 00
ofte stillede spørgsmål

Sommerhuse i Sverige

Vores kære naboland Sverige, er elsket og hadet af mange Danskere. Når det gælder landskampe mellem Danmark og Sverige, så opstår der et had til Svenskerne, som er glemt få minutter efter at kampen er fløjtet af.

Udover disse små fodboldopgør, som vi hvert år skal igennem, så elsker danskerne Sverige. Og det er ikke uden grund, at vi danskere er så glade for Sverige.

Sverige er et land, som på så mange måder minder os om lille Danmark. Sverige har et meget mildt klima i det sydlige, men nu længere nord på man bevæger sig, nu koldere og barskere bliver naturen.

 

Dog er naturen i Nordsverige noget helt særligt og elsker man sne og natur, så bør man ikke snyde sig selv for den særlige oplevelse, som det er at besøge Nordsverige.

Sverige byder også på rigtig storbyferie i f.eks. Stockholm eller Göteborg, her kan man opleve et spændende byliv, samt et hav af butikker, restauranter, cafeer og historiske bygninger og monumenter.

Vi udlejer hvert år også en lang række sommerhuse og skihytter til skiglade danskere. Sverige har flere rigtig gode skiområder, som egner sig til både begyndere og øvede. Ligeledes findes der et hav af langrendsområder i Sverige.

Næste
181996SE
Sommerhus i Tjörnarp
05-03-2016
12-03-2016
Sommerhus Tjörnarp 181996SE
DKK 2.340
Sommerhus Tjörnarp
Et hyggeligt og renoveret feriehus med brændeovn. Det ligger i fantastiske omgivelser med kort afstand til bade- og fiskemuligheder. Mange gode udflugtsmål i nærheden....
6 personer
2 værelser
250 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
130090SE
Sommerhus i Mjörn/Stigfjorden
05-03-2016
12-03-2016
Sommerhus Mjörn/stigfjorden 130090SE
DKK 4.599
Sommerhus Mjörn/Stigfjorden
Pænt helårshus med udsigt over strandenge, fra terrasse over hestemarker og havbugt. Ridning hos naboen muligt. Inkl. robåd og kano....
7 personer
3 værelser
400 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Ja
189599SE
Sommerhus i Borgholm
05-03-2016
12-03-2016
Sommerhus Borgholm 189599SE
DKK 5.340
Sommerhus Borgholm
Et fantastisk hus med åben planløsning og smagfuld indretning. Et stenkast fra Borgholms centrale del, men alligevel i rolige omgivelser. Nær hav, natur og seværdigheder....
8 personer
3 værelser
1500 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Ja
168924SE
Sommerhus i Stenungsund/Höviksnäs
05-03-2016
12-03-2016
Sommerhus Stenungsund/höviksnäs 168924SE
DKK 2.780
Sommerhus Stenungsund/Höviksnäs
Hyggelig renoveret ferielejlighed i Höviksnäs ved byens hovedgade. Gåafstand til havet med bade- og fiskemuligheder. Nær Steunungsund og Göteborg....
4 personer
1 værelser
200 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
129221SE
Sommerhus i Agunnaryd
05-03-2016
12-03-2016
Sommerhus Agunnaryd 129221SE
DKK 3.230
Sommerhus Agunnaryd
Stor, dejlig renoveret gård midt i Småland. Masser af plads til alle inde og ude. Nyd skoven mange vandrestier eller tag måske på en cykeltur i de smukke omgivelser. Fine bademuligheder ved Målasjön. Masser af bær og svampe. Det første IKEA varehus, der blev bygget, ligger ca 25 km fra huset. Besøg Astrid Lindgrens Verden, eller måske wes...
8 personer
3 værelser
1000 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
Næste

Sverige byder også på underholdning i form af forlystelsesparker m.m. Her kan blandt andet nævnes Nordeuropas største sommerland, Liseberg i Gøteborg.

Ligeledes kan der nævnes Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby, som er en levende familiepark, med et hav af Astrid Lindgrens figurerer lige fra Emil fra Lønneberg til Alle vi børn i Bulderby til verdens stærkeste pige Pippi Langstrømpe.

Her hos HolidayHome4You.dk finder De et bredt udvalg af sommerhuse i Sverige. Hos os finder De mange traditionelle svenske sommerhuse. Disse røde og gule træhuse ligger ofte i smukke naturområder. Flere af vores svenske sommerhuse, er placeret i områder nær søer, ved disse søer er det ofte muligt at leje en kano eller en lystfiskerbåd.

Foruden disse traditionelle svenske sommerhuse, så har vi et bredt udvalg af nyere luksus sommerhuse og skihytter og lejligheder.

Gennem de sidste 10 år, er der kommet flere og flere nye luksus sommerhuse i Sverige. Disse sommerhuse minder i høj grad om de sommerhuse, som vi finder i de populære områder i Danmark.

Flere af sommerhusene er udstyret med swimmingpool, spabad, sauna og sågar dampbad. Dette gør at mange nu vælger at tage på en anderledes luksus ferie til Sverige.

Vores sommerhuse i Sverige findes i mange prisklasser og mange af sommerhusene, kan ligesom sommerhusene herhjemme i Danmark også lejes som en miniferie eller som et weekendophold.

Dette gør at mange især fra Sjælland, vælger at tage til Sydsverige på et weekendophold i et af vores sommerhuse.

Når man vælger at leje et sommerhus, som en miniferie, så er der ofte mange penge at spare ved selve lejen af sommerhuset.

Alt dette kan De dog læse mere om, under punktet ferie, som de finder her på HolidayHome4You.dk.

Alle vores svenske sommerhuse, kan selvfølgelig bookes online her på siden og skulle de have spørgsmål til et af vores svenske sommerhuse, så er De velkommen til at kontakte vores kundeservice, via telefon eller e-mail.