Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage

Søg via husnummer:

 
Ring til os Tlf: 77 34 58 00
ofte stillede spørgsmål

Sommerhuse i Sverige

Vores kære naboland Sverige, er elsket og hadet af mange Danskere. Når det gælder landskampe mellem Danmark og Sverige, så opstår der et had til Svenskerne, som er glemt få minutter efter at kampen er fløjtet af.

Udover disse små fodboldopgør, som vi hvert år skal igennem, så elsker danskerne Sverige. Og det er ikke uden grund, at vi danskere er så glade for Sverige.

Sverige er et land, som på så mange måder minder os om lille Danmark. Sverige har et meget mildt klima i det sydlige, men nu længere nord på man bevæger sig, nu koldere og barskere bliver naturen.

 

Dog er naturen i Nordsverige noget helt særligt og elsker man sne og natur, så bør man ikke snyde sig selv for den særlige oplevelse, som det er at besøge Nordsverige.

Sverige byder også på rigtig storbyferie i f.eks. Stockholm eller Göteborg, her kan man opleve et spændende byliv, samt et hav af butikker, restauranter, cafeer og historiske bygninger og monumenter.

Vi udlejer hvert år også en lang række sommerhuse og skihytter til skiglade danskere. Sverige har flere rigtig gode skiområder, som egner sig til både begyndere og øvede. Ligeledes findes der et hav af langrendsområder i Sverige.

Næste
162132SE
Sommerhus i Uddevalla
22-08-2015
29-08-2015
Sommerhus Uddevalla 162132SE
DKK 6.095
Sommerhus Uddevalla

Husbeskrivelsen er desvrre ikke tilgngelig p det valgte sprog.

Trevlig stuga i mindre stugområde i naturskön omgivning som inbjuder till sköna promenader. Här bor ni i en lugn miljö med gångavstånd till bad strand/klippor. Stugan är ljus och luftig med en trivsam möblering och i vardagsrum finns matplats, ...
8 personer
3 værelser
0 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
261592SE
Sommerhus i Hakenäset
22-08-2015
29-08-2015
Sommerhus Hakenäset 261592SE
DKK 5.165
Sommerhus Hakenäset

Husbeskrivelsen er desvrre ikke tilgngelig p det valgte sprog.

...
5 personer
1 værelser
0 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
266499SE
Sommerhus i Blästorp/Borrby
22-08-2015
29-08-2015
Sommerhus Blästorp/borrby 266499SE
DKK 1.459
Sommerhus Blästorp/Borrby
Fint lille feriehus med afskærmet have i den lille by Blästrop midt i ôsterlen. Huset er enkelt og indrettet med oprindelige møbler, hvilket giver den rette atmosfære. Det ligger ved en landevej, lige overfor en arbejdende bondegård. På bagsiden af huset ligger en dejlig have der bugner af blomster om sommeren og en ugenert udeplads med bekv...
2 personer
1 værelser
7000 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
202830SE
Sommerhus i Nyköping
22-08-2015
29-08-2015
Sommerhus Nyköping 202830SE
DKK 4.120
Sommerhus Nyköping
Her bor I på øverste etage på en smuk herregård nær Nyköping. Her er smukke kakkelovne og gode vandrestier langs hestefolde. Nær Kolmådens Djurpark og Skavsta Flygplats. Tag på udflugt på havet fra Nyköping, hvor der også er mange seværdigheder og gode restauranter ud mod Nyköpingsån....
6 personer
3 værelser
10000 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
186247SE
Sommerhus i Ljungby
22-08-2015
29-08-2015
Sommerhus Ljungby 186247SE
DKK 5.500
Sommerhus Ljungby

Husbeskrivelsen er desvrre ikke tilgngelig p det valgte sprog.

Välkommen till Hästhagen, ett underbart ställe vid sjön Kösen. Huset har anor ända från 1862. Detta kan man se bl.a. i det stora vardagsrummet med målat tak. Vardagsrummet har öppen spis som är mysig att använda kyliga vår- och höstkvällar...
6 personer
3 værelser
0 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
Næste

Sverige byder også på underholdning i form af forlystelsesparker m.m. Her kan blandt andet nævnes Nordeuropas største sommerland, Liseberg i Gøteborg.

Ligeledes kan der nævnes Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby, som er en levende familiepark, med et hav af Astrid Lindgrens figurerer lige fra Emil fra Lønneberg til Alle vi børn i Bulderby til verdens stærkeste pige Pippi Langstrømpe.

Her hos HolidayHome4You.dk finder De et bredt udvalg af sommerhuse i Sverige. Hos os finder De mange traditionelle svenske sommerhuse. Disse røde og gule træhuse ligger ofte i smukke naturområder. Flere af vores svenske sommerhuse, er placeret i områder nær søer, ved disse søer er det ofte muligt at leje en kano eller en lystfiskerbåd.

Foruden disse traditionelle svenske sommerhuse, så har vi et bredt udvalg af nyere luksus sommerhuse og skihytter og lejligheder.

Gennem de sidste 10 år, er der kommet flere og flere nye luksus sommerhuse i Sverige. Disse sommerhuse minder i høj grad om de sommerhuse, som vi finder i de populære områder i Danmark.

Flere af sommerhusene er udstyret med swimmingpool, spabad, sauna og sågar dampbad. Dette gør at mange nu vælger at tage på en anderledes luksus ferie til Sverige.

Vores sommerhuse i Sverige findes i mange prisklasser og mange af sommerhusene, kan ligesom sommerhusene herhjemme i Danmark også lejes som en miniferie eller som et weekendophold.

Dette gør at mange især fra Sjælland, vælger at tage til Sydsverige på et weekendophold i et af vores sommerhuse.

Når man vælger at leje et sommerhus, som en miniferie, så er der ofte mange penge at spare ved selve lejen af sommerhuset.

Alt dette kan De dog læse mere om, under punktet ferie, som de finder her på HolidayHome4You.dk.

Alle vores svenske sommerhuse, kan selvfølgelig bookes online her på siden og skulle de have spørgsmål til et af vores svenske sommerhuse, så er De velkommen til at kontakte vores kundeservice, via telefon eller e-mail.