Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage
ofte stillede spørgsmål

S?g via husnummer:

Sommerhuse i Sverige

Vores kære naboland Sverige, er elsket og hadet af mange Danskere. Når det gælder landskampe mellem Danmark og Sverige, så opstår der et had til Svenskerne, som er glemt få minutter efter at kampen er fløjtet af.

Udover disse små fodboldopgør, som vi hvert år skal igennem, så elsker danskerne Sverige. Og det er ikke uden grund, at vi danskere er så glade for Sverige.

Sverige er et land, som på så mange måder minder os om lille Danmark. Sverige har et meget mildt klima i det sydlige, men nu længere nord på man bevæger sig, nu koldere og barskere bliver naturen.

 

Dog er naturen i Nordsverige noget helt særligt og elsker man sne og natur, så bør man ikke snyde sig selv for den særlige oplevelse, som det er at besøge Nordsverige.

Sverige byder også på rigtig storbyferie i f.eks. Stockholm eller Göteborg, her kan man opleve et spændende byliv, samt et hav af butikker, restauranter, cafeer og historiske bygninger og monumenter.

Vi udlejer hvert år også en lang række sommerhuse og skihytter til skiglade danskere. Sverige har flere rigtig gode skiområder, som egner sig til både begyndere og øvede. Ligeledes findes der et hav af langrendsområder i Sverige.

Nste
129642SE
Sommerhus i Vimmerby
19-11-2016
26-11-2016
Sommerhus Vimmerby
Dette dobbelthus ligger i et feriehusomrde lige ved skoven. S06491 og S06445 10 m. Lavvandet badested med bro og grillplads. Vimmerby 20 km....
4 personer
1 vrelser
300 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
128886SE
Sommerhus i Torup
19-11-2016
26-11-2016
Sommerhus Torup 128886SE
DKK 3.130
Sommerhus Torup
Rummeligt feriehus beliggende helt uforstyrret i Ynnabo i Halland. Huset ligger i Hulte kommune p grnsen til Smland. Der er gode vandremuligheder lige udenfor dren. Fiskeri muligt i fem ser. Der str to bde til jeres rdighed i sen Stora Allgunnen. Ca. 50 km til Tylsand med gode bademuligheder i havet. Der er ligeledes 50 km til l...
8 personer
4 vrelser
700 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Nej
260183SE
Sommerhus i Blid
19-11-2016
26-11-2016
Sommerhus Blid 260183SE
DKK 3.750
Sommerhus Blid
Hyggeligt hus p Blid i Stockholms nordlige skrgrd, med delvis havudsigt og ugenert beliggenhed. Natursknt omrde nr hav og skov. Der er forbindelse til en med to bilfrger, afpasset hinanden....
4 personer
3 vrelser
100 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
183738SE
Sommerhus i Karlshamn
19-11-2016
26-11-2016
Sommerhus Karlshamn 183738SE
DKK 2.569
Sommerhus Karlshamn
Feriehus beliggende i det sknne Blekinge, lige uden for Karlshamn. Her findes mange elge, rdyr og vildsvin. Tag p sknne skovture, hvor I kan finde rigtig mange br og svampe. Efter en skn dag p stranden eller i skoven kan I sidde og grille et lkkert mltid mad mens I nyder det smukke syn af solnedgangnen. Bag huset (100 m) er der et...
8 personer
4 vrelser
3000 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
179183SE
Sommerhus i re/Bjrnen
19-11-2016
26-11-2016
Sommerhus re/bjrnen 179183SE
DKK 5.049
Sommerhus re/Bjrnen
Feriehus fin beliggenhed i re Bjrnen. Det ligger hjt p en bjergskrning med udsigt over refjllen og resjn. re Bjrnen er en del af res skiomrde med ljper for begyndere og mange aktiviteter for brn. Offpisteljper i skoven. Mange langrendsspor i skovterrn. Om sommeren er der mulighed for at flge flere vandrestier i b...
10 personer
5 vrelser
8000 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Nej
Nste

Sverige byder også på underholdning i form af forlystelsesparker m.m. Her kan blandt andet nævnes Nordeuropas største sommerland, Liseberg i Gøteborg.

Ligeledes kan der nævnes Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby, som er en levende familiepark, med et hav af Astrid Lindgrens figurerer lige fra Emil fra Lønneberg til Alle vi børn i Bulderby til verdens stærkeste pige Pippi Langstrømpe.

Her hos HolidayHome4You.dk finder De et bredt udvalg af sommerhuse i Sverige. Hos os finder De mange traditionelle svenske sommerhuse. Disse røde og gule træhuse ligger ofte i smukke naturområder. Flere af vores svenske sommerhuse, er placeret i områder nær søer, ved disse søer er det ofte muligt at leje en kano eller en lystfiskerbåd.

Foruden disse traditionelle svenske sommerhuse, så har vi et bredt udvalg af nyere luksus sommerhuse og skihytter og lejligheder.

Gennem de sidste 10 år, er der kommet flere og flere nye luksus sommerhuse i Sverige. Disse sommerhuse minder i høj grad om de sommerhuse, som vi finder i de populære områder i Danmark.

Flere af sommerhusene er udstyret med swimmingpool, spabad, sauna og sågar dampbad. Dette gør at mange nu vælger at tage på en anderledes luksus ferie til Sverige.

Vores sommerhuse i Sverige findes i mange prisklasser og mange af sommerhusene, kan ligesom sommerhusene herhjemme i Danmark også lejes som en miniferie eller som et weekendophold.

Dette gør at mange især fra Sjælland, vælger at tage til Sydsverige på et weekendophold i et af vores sommerhuse.

Når man vælger at leje et sommerhus, som en miniferie, så er der ofte mange penge at spare ved selve lejen af sommerhuset.

Alt dette kan De dog læse mere om, under punktet ferie, som de finder her på HolidayHome4You.dk.

Alle vores svenske sommerhuse, kan selvfølgelig bookes online her på siden og skulle de have spørgsmål til et af vores svenske sommerhuse, så er De velkommen til at kontakte vores kundeservice, via telefon eller e-mail.

loading