Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage
ofte stillede spørgsmål

S?g via husnummer:

Sommerhuse i Sverige

Vores kære naboland Sverige, er elsket og hadet af mange Danskere. Når det gælder landskampe mellem Danmark og Sverige, så opstår der et had til Svenskerne, som er glemt få minutter efter at kampen er fløjtet af.

Udover disse små fodboldopgør, som vi hvert år skal igennem, så elsker danskerne Sverige. Og det er ikke uden grund, at vi danskere er så glade for Sverige.

Sverige er et land, som på så mange måder minder os om lille Danmark. Sverige har et meget mildt klima i det sydlige, men nu længere nord på man bevæger sig, nu koldere og barskere bliver naturen.

 

Dog er naturen i Nordsverige noget helt særligt og elsker man sne og natur, så bør man ikke snyde sig selv for den særlige oplevelse, som det er at besøge Nordsverige.

Sverige byder også på rigtig storbyferie i f.eks. Stockholm eller Göteborg, her kan man opleve et spændende byliv, samt et hav af butikker, restauranter, cafeer og historiske bygninger og monumenter.

Vi udlejer hvert år også en lang række sommerhuse og skihytter til skiglade danskere. Sverige har flere rigtig gode skiområder, som egner sig til både begyndere og øvede. Ligeledes findes der et hav af langrendsområder i Sverige.

Nste
191991SE
Sommerhus i Stllet
16-12-2017
23-12-2017
Sommerhus Stllet 191991SE
DKK 1.549
Sommerhus Stllet
Smukt beliggende feriehus, mellem Buberget og Lngsberget i Klarlvsdalen, der hvor vej 45 og vej 62 mdes. Gode omgivelser hvis du er p jagt efter aktiv ferie hvad end rstiden er. Der er300 m til Klarlven med sknne sandstrande til badedage, eller med udfordringer til lystfiskere der bla. kan vre heldige at f stalling p krogen. S...
6 personer
3 vrelser
200 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
175284SE
Sommerhus i Trans
16-12-2017
23-12-2017
Sommerhus Trans 175284SE
DKK 6.169
Sommerhus Trans
Dejligt, totalrenoveret feriehus ved den sknne s Sommen i Smland. Rummeligt, veludstyret kkken med panoramaudsigt over sen. Stor, herlig, sydvendt terrasse med spabad til syv personer (kan bruges hele ret). P den anden siden af vejen, som lber nedenfor huset, har I egen bro og badeplads. Stor have med bl.a. trampolin, rutsjebane og ...
12 personer
6 vrelser
20 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Ja
130454SE
Sommerhus i Rimbo
16-12-2017
23-12-2017
Sommerhus Rimbo 130454SE
DKK 2.390
Sommerhus Rimbo
Her finder I et dejligt stort trhus i sknne omgivelser. En stor grund der indbyder til udespil og leg. Til huset hrer egen bd, som ligger i sen Sparren som er rig p fisk. Den omgivende natur er smuk, der er vandrestier, hvor man kan plukke br og svampe, mens man har naturen p helt klods hnd. Huaset ligger i nrheden af Norrtlje...
6 personer
3 vrelser
1000 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
258977SE
Sommerhus i Sandhem
16-12-2017
23-12-2017
Sommerhus Sandhem 258977SE
DKK 8.610
Sommerhus Sandhem
Stort feriehus udenfor Sandhem i Vstergtland. Huset er afsides beliggende i et stille omrde med egen s, bro og bd. Der findes en flde og et anneks med fire sovepladser og brndeovn direkte nede ved sen, som har en dejlig terrasse med sudsigt. I dette fantastiske feriehus findes et massagebadekar og to store sovevrelser. Kkkenet...
9 personer
3 vrelser
100 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Ja
254189SE
Sommerhus i Sysslebck/Brans
16-12-2017
23-12-2017
Sommerhus Sysslebck/brans 254189SE
DKK 2.670
Sommerhus Sysslebck/Brans
Hyggeligt feriehus blot et stenkast fra den smukke Klarlv og i gangafstand af Brans Skisportsanlg med sine 29 nedfarter, 20 lifte, snowparke og skicross-bane. Her er ogs ljper til jer der foretrkker at glide langsomt afsted gennem den snedkkede natur....
6 personer
2 vrelser
130 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
Nste

Sverige byder også på underholdning i form af forlystelsesparker m.m. Her kan blandt andet nævnes Nordeuropas største sommerland, Liseberg i Gøteborg.

Ligeledes kan der nævnes Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby, som er en levende familiepark, med et hav af Astrid Lindgrens figurerer lige fra Emil fra Lønneberg til Alle vi børn i Bulderby til verdens stærkeste pige Pippi Langstrømpe.

Her hos HolidayHome4You.dk finder De et bredt udvalg af sommerhuse i Sverige. Hos os finder De mange traditionelle svenske sommerhuse. Disse røde og gule træhuse ligger ofte i smukke naturområder. Flere af vores svenske sommerhuse, er placeret i områder nær søer, ved disse søer er det ofte muligt at leje en kano eller en lystfiskerbåd.

Foruden disse traditionelle svenske sommerhuse, så har vi et bredt udvalg af nyere luksus sommerhuse og skihytter og lejligheder.

Gennem de sidste 10 år, er der kommet flere og flere nye luksus sommerhuse i Sverige. Disse sommerhuse minder i høj grad om de sommerhuse, som vi finder i de populære områder i Danmark.

Flere af sommerhusene er udstyret med swimmingpool, spabad, sauna og sågar dampbad. Dette gør at mange nu vælger at tage på en anderledes luksus ferie til Sverige.

Vores sommerhuse i Sverige findes i mange prisklasser og mange af sommerhusene, kan ligesom sommerhusene herhjemme i Danmark også lejes som en miniferie eller som et weekendophold.

Dette gør at mange især fra Sjælland, vælger at tage til Sydsverige på et weekendophold i et af vores sommerhuse.

Når man vælger at leje et sommerhus, som en miniferie, så er der ofte mange penge at spare ved selve lejen af sommerhuset.

Alt dette kan De dog læse mere om, under punktet ferie, som de finder her på HolidayHome4You.dk.

Alle vores svenske sommerhuse, kan selvfølgelig bookes online her på siden og skulle de have spørgsmål til et af vores svenske sommerhuse, så er De velkommen til at kontakte vores kundeservice, via telefon eller e-mail.

loading