Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage

Søg via husnummer:

 
Ring til os Tlf: 77 34 58 00
ofte stillede spørgsmål

Sommerhuse i Sverige

Vores kære naboland Sverige, er elsket og hadet af mange Danskere. Når det gælder landskampe mellem Danmark og Sverige, så opstår der et had til Svenskerne, som er glemt få minutter efter at kampen er fløjtet af.

Udover disse små fodboldopgør, som vi hvert år skal igennem, så elsker danskerne Sverige. Og det er ikke uden grund, at vi danskere er så glade for Sverige.

Sverige er et land, som på så mange måder minder os om lille Danmark. Sverige har et meget mildt klima i det sydlige, men nu længere nord på man bevæger sig, nu koldere og barskere bliver naturen.

 

Dog er naturen i Nordsverige noget helt særligt og elsker man sne og natur, så bør man ikke snyde sig selv for den særlige oplevelse, som det er at besøge Nordsverige.

Sverige byder også på rigtig storbyferie i f.eks. Stockholm eller Göteborg, her kan man opleve et spændende byliv, samt et hav af butikker, restauranter, cafeer og historiske bygninger og monumenter.

Vi udlejer hvert år også en lang række sommerhuse og skihytter til skiglade danskere. Sverige har flere rigtig gode skiområder, som egner sig til både begyndere og øvede. Ligeledes findes der et hav af langrendsområder i Sverige.

Næste
177272SE
Sommerhus i Gullabo
23-08-2014
30-08-2014
Sommerhus Gullabo 177272SE
DKK 3.000
Sommerhus Gullabo

Husbeskrivelsen er desvrre ikke tilgngelig p det valgte sprog.

I denna vackra del av Småland, med närhet till havet och många sjöar, ligger Gullabo. Ert hus ligger på en stor skogstomt, på en f d bondgård. Boningshuset har fräschats upp på övervåning och kök under 2010. Stort vardagsrum med äldre vackr...
5 personer
4 værelser
0 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
129640SE
Sommerhus i Västervik
23-08-2014
30-08-2014
Sommerhus Västervik 129640SE
DKK 2.337
Sommerhus Västervik
Dette hyggelige og pæne feriehus ligger i et naturskønt område. Adgang til stort aktivitetsrum i ombygget lade (deles med S06784). Skærgård 4 km. Västervik 8 km....
6 personer
3 værelser
4000 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
214396SE
Sommerhus i Nättraby
23-08-2014
30-08-2014
Sommerhus Nättraby 214396SE
DKK 4.615
Sommerhus Nättraby

Husbeskrivelsen er desvrre ikke tilgngelig p det valgte sprog.

Auf einem schönen, eher felsigen Naturgrundstück im Grünen, mit spannender Spielfläche für Kinder, findet man dieses hell und freundlich eingerichtete Ferienhaus. Es liegt erhöht und bietet so schöne Aussicht in die Umgebung. An der Rückseite gi...
4 personer
1 værelser
0 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
205987SE
Sommerhus i Simrishamn
23-08-2014
30-08-2014
Sommerhus Simrishamn 205987SE
DKK 6.017
Sommerhus Simrishamn
Hyggeligt feriehus med en herlig have med et antal udepladser. Træterrasse mod vest. I huset er der to dagligstuer og tre soveværelser. Der er ca. 400 meter til havet. Simrishamn er en livlig sommerby med mange aktiviteter. Herfra kan I køre på en dagsudflugt til Bornholm. Österlens Golfklub med 36 fine huller når I på 10 minutter. Gå ikke ...
8 personer
3 værelser
400 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
197681SE
Sommerhus i Fagerfjäll
23-08-2014
30-08-2014
Sommerhus Fagerfjäll 197681SE
DKK 5.855
Sommerhus Fagerfjäll

Husbeskrivelsen er desvrre ikke tilgngelig p det valgte sprog.

Familienfreundliches, traditionelles Ferienhaus mit wohnlichem Charme und ruhiger Lage im Grünen. Sie wohnen hier im Süden der Insel Tjörn, bei Rösselvik. Das Grundstück liegt schön abgeschirmt und idyllisch, gleich nebenan weiden einige Kühe und...
5 personer
3 værelser
0 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
Næste

Sverige byder også på underholdning i form af forlystelsesparker m.m. Her kan blandt andet nævnes Nordeuropas største sommerland, Liseberg i Gøteborg.

Ligeledes kan der nævnes Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby, som er en levende familiepark, med et hav af Astrid Lindgrens figurerer lige fra Emil fra Lønneberg til Alle vi børn i Bulderby til verdens stærkeste pige Pippi Langstrømpe.

Her hos HolidayHome4You.dk finder De et bredt udvalg af sommerhuse i Sverige. Hos os finder De mange traditionelle svenske sommerhuse. Disse røde og gule træhuse ligger ofte i smukke naturområder. Flere af vores svenske sommerhuse, er placeret i områder nær søer, ved disse søer er det ofte muligt at leje en kano eller en lystfiskerbåd.

Foruden disse traditionelle svenske sommerhuse, så har vi et bredt udvalg af nyere luksus sommerhuse og skihytter og lejligheder.

Gennem de sidste 10 år, er der kommet flere og flere nye luksus sommerhuse i Sverige. Disse sommerhuse minder i høj grad om de sommerhuse, som vi finder i de populære områder i Danmark.

Flere af sommerhusene er udstyret med swimmingpool, spabad, sauna og sågar dampbad. Dette gør at mange nu vælger at tage på en anderledes luksus ferie til Sverige.

Vores sommerhuse i Sverige findes i mange prisklasser og mange af sommerhusene, kan ligesom sommerhusene herhjemme i Danmark også lejes som en miniferie eller som et weekendophold.

Dette gør at mange især fra Sjælland, vælger at tage til Sydsverige på et weekendophold i et af vores sommerhuse.

Når man vælger at leje et sommerhus, som en miniferie, så er der ofte mange penge at spare ved selve lejen af sommerhuset.

Alt dette kan De dog læse mere om, under punktet ferie, som de finder her på HolidayHome4You.dk.

Alle vores svenske sommerhuse, kan selvfølgelig bookes online her på siden og skulle de have spørgsmål til et af vores svenske sommerhuse, så er De velkommen til at kontakte vores kundeservice, via telefon eller e-mail.