Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage
ofte stillede spørgsmål

S?g via husnummer:

Sommerhuse i Sverige

Vores kære naboland Sverige, er elsket og hadet af mange Danskere. Når det gælder landskampe mellem Danmark og Sverige, så opstår der et had til Svenskerne, som er glemt få minutter efter at kampen er fløjtet af.

Udover disse små fodboldopgør, som vi hvert år skal igennem, så elsker danskerne Sverige. Og det er ikke uden grund, at vi danskere er så glade for Sverige.

Sverige er et land, som på så mange måder minder os om lille Danmark. Sverige har et meget mildt klima i det sydlige, men nu længere nord på man bevæger sig, nu koldere og barskere bliver naturen.

 

Dog er naturen i Nordsverige noget helt særligt og elsker man sne og natur, så bør man ikke snyde sig selv for den særlige oplevelse, som det er at besøge Nordsverige.

Sverige byder også på rigtig storbyferie i f.eks. Stockholm eller Göteborg, her kan man opleve et spændende byliv, samt et hav af butikker, restauranter, cafeer og historiske bygninger og monumenter.

Vi udlejer hvert år også en lang række sommerhuse og skihytter til skiglade danskere. Sverige har flere rigtig gode skiområder, som egner sig til både begyndere og øvede. Ligeledes findes der et hav af langrendsområder i Sverige.

Nste
204903SE
Sommerhus i Lngaryd/Jllunden
15-12-2018
22-12-2018
Sommerhus Lngaryd/jllunden 204903SE
DKK 4.020
Sommerhus Lngaryd/Jllunden
Dette lyse og indbydende feriehus ligger i nrheden af sen Jllunden. Der er en glasoverdkket terrasse der kan lukkes med dre, en ben terrasse og et hyggeligt lysthus. Der er vaskerum med vaskemaskine. Tnd op i kaminen p de klige aftner. Tre af sovemulighederne er i et anneks og alle senge er af god kvalitet. Der hrer fire cykler ...
7 personer
3 vrelser
125 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
129718SE
Sommerhus i Dalstorp
15-12-2018
22-12-2018
Sommerhus Dalstorp 129718SE
DKK 1.849
Sommerhus Dalstorp
Feriehus der ligger p forhenvrende landbrug med udsigt over dam med delfisk. Overdkket og mbleret terrasse. Sauna med brusebad/WC kan lejes og den deles med S07097, der ligger i nrheden. I kan fiske efter aftale med husets ejer. Nyd stilheden og rstidens skiften i dette hus i nrheden af Dalstorp i Vstergtland. To af badevrelse...
6 personer
3 vrelser
1500 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
128904SE
Sommerhus i Knred
15-12-2018
22-12-2018
Sommerhus Knred 128904SE
DKK 1.099
Sommerhus Knred
Velplejet hus ude p landet. Huset ligger i Timmershult, Halland, 4 km fra Hjrneredssjarna hvor lagan lbet gennem. Her kan I bade og fiske, samt sejle kano. I kan fiske laks i Lagan i Laholm. Besg gerne elgparken Smlandet i Markaryd i Smland. I Bstad, Mellbystrand og Tylsand kan I bade i havet....
6 personer
2 vrelser
4000 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
175196SE
Sommerhus i Hgans
15-12-2018
22-12-2018
Sommerhus Hgans 175196SE
DKK 3.599
Sommerhus Hgans
Feriehus med opholdsrum med brndeovn. Delvist overdkket terrasse. Badeplads ved Lerberget. Havudsigt fra 1. sal. Mange sevrdigheder, eks. outlet med Hgans-keramik. TV med svenske og tyske kanaler....
6 personer
3 vrelser
200 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Nej
128859SE
Sommerhus i Alvhaga/Fegen
15-12-2018
22-12-2018
Sommerhus Alvhaga/fegen 128859SE
DKK 5.829
Sommerhus Alvhaga/Fegen
100 meter fra den smukke og fiskerige s Kvansj, ligger dette dejlige trhus. Desuden nr sydsveriges reneste ferskvandss Fegen, der er rig p dyr og planter. Huset ligger i et natursknt og vildtrigt omrde, er I heldige ser I elge. Bor I her, bor i nr de store dybe skove og et stort naturbeskyttet omrde. Til Hallands mange sknne s...
10 personer
4 vrelser
150 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
Nste

Sverige byder også på underholdning i form af forlystelsesparker m.m. Her kan blandt andet nævnes Nordeuropas største sommerland, Liseberg i Gøteborg.

Ligeledes kan der nævnes Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby, som er en levende familiepark, med et hav af Astrid Lindgrens figurerer lige fra Emil fra Lønneberg til Alle vi børn i Bulderby til verdens stærkeste pige Pippi Langstrømpe.

Her hos HolidayHome4You.dk finder De et bredt udvalg af sommerhuse i Sverige. Hos os finder De mange traditionelle svenske sommerhuse. Disse røde og gule træhuse ligger ofte i smukke naturområder. Flere af vores svenske sommerhuse, er placeret i områder nær søer, ved disse søer er det ofte muligt at leje en kano eller en lystfiskerbåd.

Foruden disse traditionelle svenske sommerhuse, så har vi et bredt udvalg af nyere luksus sommerhuse og skihytter og lejligheder.

Gennem de sidste 10 år, er der kommet flere og flere nye luksus sommerhuse i Sverige. Disse sommerhuse minder i høj grad om de sommerhuse, som vi finder i de populære områder i Danmark.

Flere af sommerhusene er udstyret med swimmingpool, spabad, sauna og sågar dampbad. Dette gør at mange nu vælger at tage på en anderledes luksus ferie til Sverige.

Vores sommerhuse i Sverige findes i mange prisklasser og mange af sommerhusene, kan ligesom sommerhusene herhjemme i Danmark også lejes som en miniferie eller som et weekendophold.

Dette gør at mange især fra Sjælland, vælger at tage til Sydsverige på et weekendophold i et af vores sommerhuse.

Når man vælger at leje et sommerhus, som en miniferie, så er der ofte mange penge at spare ved selve lejen af sommerhuset.

Alt dette kan De dog læse mere om, under punktet ferie, som de finder her på HolidayHome4You.dk.

Alle vores svenske sommerhuse, kan selvfølgelig bookes online her på siden og skulle de have spørgsmål til et af vores svenske sommerhuse, så er De velkommen til at kontakte vores kundeservice, via telefon eller e-mail.

loading