Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage
ofte stillede spørgsmål

S?g via husnummer:

Sommerhuse i Sverige

Vores kære naboland Sverige, er elsket og hadet af mange Danskere. Når det gælder landskampe mellem Danmark og Sverige, så opstår der et had til Svenskerne, som er glemt få minutter efter at kampen er fløjtet af.

Udover disse små fodboldopgør, som vi hvert år skal igennem, så elsker danskerne Sverige. Og det er ikke uden grund, at vi danskere er så glade for Sverige.

Sverige er et land, som på så mange måder minder os om lille Danmark. Sverige har et meget mildt klima i det sydlige, men nu længere nord på man bevæger sig, nu koldere og barskere bliver naturen.

 

Dog er naturen i Nordsverige noget helt særligt og elsker man sne og natur, så bør man ikke snyde sig selv for den særlige oplevelse, som det er at besøge Nordsverige.

Sverige byder også på rigtig storbyferie i f.eks. Stockholm eller Göteborg, her kan man opleve et spændende byliv, samt et hav af butikker, restauranter, cafeer og historiske bygninger og monumenter.

Vi udlejer hvert år også en lang række sommerhuse og skihytter til skiglade danskere. Sverige har flere rigtig gode skiområder, som egner sig til både begyndere og øvede. Ligeledes findes der et hav af langrendsområder i Sverige.

Nste
191843SE
Sommerhus i Mellerud
22-10-2016
29-10-2016
Sommerhus Mellerud 191843SE
DKK 7.399
Sommerhus Mellerud
Hus ved Vnerens strand med en fantastisk panoramaudsigt. Fem minutter fra Vita Sannar hvor der er campingplads med flere swimmingpools, en dejlig sandstrand og mange sjove aktiviteter for hele familien. Huset ligger ugenert med egen strand, hvorfra I kan bade og fiske. Fra de sknne terrasser der omgiver huset kan I nyde den smukke udsigt ud ove...
6 personer
2 vrelser
20 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
128904SE
Sommerhus i Knred
22-10-2016
29-10-2016
Sommerhus Knred 128904SE
DKK 1.140
Sommerhus Knred
Velplejet hus ude p landet. Huset ligger i Timmershult, Halland, 4 km fra Hjrneredssjarna hvor lagan lbet gennem. Her kan I bade og fiske, samt sejle kano. I kan fiske laks i Lagan i Laholm. Besg gerne elgparken Smlandet i Markaryd i Smland. I Bstad, Mellbystrand og Tylsand kan I bade i havet....
6 personer
2 vrelser
4000 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
165069SE
Sommerhus i Hedekas
22-10-2016
29-10-2016
Sommerhus Hedekas 165069SE
DKK 1.890
Sommerhus Hedekas
Nnsomt renoveret, sknt feriehus med fantastisk panoramaudsigt over eng og skov. Et paradis for naturelskere. Gafstand til Sannesjn og bade-/fisketure....
6 personer
3 vrelser
1300 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
169163SE
Sommerhus i Baksjbodarna
22-10-2016
29-10-2016
Sommerhus Baksjbodarna 169163SE
DKK 3.619
Sommerhus Baksjbodarna
Moderne og hyggeligt feriehus med en skn beliggenhed ved sen. Stor terrasse med panoramaudsigt over vandet. Smuk natur. Gode fiskemuligheder. Muligt at leje snescooter....
2 personer
3 vrelser
50 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
199802SE
Sommerhus i Sjtorpet/Bor
22-10-2016
29-10-2016
Sommerhus Sjtorpet/bor 199802SE
DKK 5.730
Sommerhus Sjtorpet/Bor
Hyggeligt fritidshus i Sjtorpet med en utroligt skn beliggenhed lige ned til sen Flren. Et hus der vil f lystfiskeres hjerte til at banke hurtigt. Fra husets terrasse er der betagende udsigt over sen og ikke nok med det, p terrassen nyder I aftensolens sidste dejlige varme strler. Lystfiskere kan bl.a. fange sandart mv. Bd med mot...
5 personer
4 vrelser
2 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
Nste

Sverige byder også på underholdning i form af forlystelsesparker m.m. Her kan blandt andet nævnes Nordeuropas største sommerland, Liseberg i Gøteborg.

Ligeledes kan der nævnes Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby, som er en levende familiepark, med et hav af Astrid Lindgrens figurerer lige fra Emil fra Lønneberg til Alle vi børn i Bulderby til verdens stærkeste pige Pippi Langstrømpe.

Her hos HolidayHome4You.dk finder De et bredt udvalg af sommerhuse i Sverige. Hos os finder De mange traditionelle svenske sommerhuse. Disse røde og gule træhuse ligger ofte i smukke naturområder. Flere af vores svenske sommerhuse, er placeret i områder nær søer, ved disse søer er det ofte muligt at leje en kano eller en lystfiskerbåd.

Foruden disse traditionelle svenske sommerhuse, så har vi et bredt udvalg af nyere luksus sommerhuse og skihytter og lejligheder.

Gennem de sidste 10 år, er der kommet flere og flere nye luksus sommerhuse i Sverige. Disse sommerhuse minder i høj grad om de sommerhuse, som vi finder i de populære områder i Danmark.

Flere af sommerhusene er udstyret med swimmingpool, spabad, sauna og sågar dampbad. Dette gør at mange nu vælger at tage på en anderledes luksus ferie til Sverige.

Vores sommerhuse i Sverige findes i mange prisklasser og mange af sommerhusene, kan ligesom sommerhusene herhjemme i Danmark også lejes som en miniferie eller som et weekendophold.

Dette gør at mange især fra Sjælland, vælger at tage til Sydsverige på et weekendophold i et af vores sommerhuse.

Når man vælger at leje et sommerhus, som en miniferie, så er der ofte mange penge at spare ved selve lejen af sommerhuset.

Alt dette kan De dog læse mere om, under punktet ferie, som de finder her på HolidayHome4You.dk.

Alle vores svenske sommerhuse, kan selvfølgelig bookes online her på siden og skulle de have spørgsmål til et af vores svenske sommerhuse, så er De velkommen til at kontakte vores kundeservice, via telefon eller e-mail.

loading