Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage
ofte stillede spørgsmål

S?g via husnummer:

Sommerhuse i Sverige

Vores kære naboland Sverige, er elsket og hadet af mange Danskere. Når det gælder landskampe mellem Danmark og Sverige, så opstår der et had til Svenskerne, som er glemt få minutter efter at kampen er fløjtet af.

Udover disse små fodboldopgør, som vi hvert år skal igennem, så elsker danskerne Sverige. Og det er ikke uden grund, at vi danskere er så glade for Sverige.

Sverige er et land, som på så mange måder minder os om lille Danmark. Sverige har et meget mildt klima i det sydlige, men nu længere nord på man bevæger sig, nu koldere og barskere bliver naturen.

 

Dog er naturen i Nordsverige noget helt særligt og elsker man sne og natur, så bør man ikke snyde sig selv for den særlige oplevelse, som det er at besøge Nordsverige.

Sverige byder også på rigtig storbyferie i f.eks. Stockholm eller Göteborg, her kan man opleve et spændende byliv, samt et hav af butikker, restauranter, cafeer og historiske bygninger og monumenter.

Vi udlejer hvert år også en lang række sommerhuse og skihytter til skiglade danskere. Sverige har flere rigtig gode skiområder, som egner sig til både begyndere og øvede. Ligeledes findes der et hav af langrendsområder i Sverige.

Nste
195468SE
Sommerhus i Olofstrm
25-06-2016
02-07-2016
Sommerhus Olofstrm 195468SE
DKK 3.849
Sommerhus Olofstrm
Stort dejligt feriehus p en skn grund med den smukke natur lige udenfor dren. Der er kort afstand til Mrrumsn med gode fiskemuligheder og Ebbemla Bruk. Gode udflugtsmuligheder til Glasriket og Blekinge Skrgrd. Shoppingmuligheder i Karlshamn. Mange vandrestier i omrdet, hvor I kan nyde sknne gture og lytte til fuglenes kvidren ...
6 personer
3 vrelser
6000 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
165116SE
Sommerhus i Gislaved
25-06-2016
02-07-2016
Sommerhus Gislaved 165116SE
DKK 3.839
Sommerhus Gislaved
Feriehus p en stor, smuk grund med udsigt over Karshultsjn, hvor I kan fiske gratis med fiskestang fra bden der hrer til huset. Hems med lavt til loftet og enkle senge, tilgs via sovevrelse 2. Brndeovnen giver dejlig varme p kolde efterrsaftener. Adgang til flles faciliteter med vaskemaskine, trretumbler, sauna og badevrelse...
6 personer
2 vrelser
100 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
129351SE
Sommerhus i Sommen/Trans
25-06-2016
02-07-2016
Sommerhus Sommen/trans 129351SE
DKK 16.090
Sommerhus Sommen/Trans
Dette dejlige luksushus rummer alt, hvad I kan nske jer. 100 m terrasser, 70 m wellnessrum med spa til 6-7 personer, sauna til 12 personer, ismaskine, 50 tommer TV, brndeovn incl. brnde og billardbord. Huset er miljvenligt med jordvarme. Kkkenet, der er stort, moderne og veludstyret, ligger i forbindelse med spisestue, der bekvemt rum...
12 personer
6 vrelser
1000 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Ja
175347SE
Sommerhus i spered/Bors
25-06-2016
02-07-2016
Sommerhus spered/bors 175347SE
DKK 3.860
Sommerhus spered/Bors
Hjt beliggende hus, lige i skovbrynet 300 meter fra sen Tolken. Blot 20 min. til Bors med bla. dyrepark og Knalleland. Hyggeligt hus med en stor delvist overdkket terrasse....
5 personer
2 vrelser
300 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
260753SE
Sommerhus i Hagfors
25-06-2016
02-07-2016
Sommerhus Hagfors 260753SE
DKK 2.429
Sommerhus Hagfors
Hyggelig ferielejlighed i et hus beliggende i udkanten af Hagfors. Husejeren gr sit bedste for at I skal f en god ferie. Smuk udsigt over bjergene. Mange faciliteter for brn i den dejlige have. Nr skov og mark til spndende udflugter p jagt efter br og svampe....
4 personer
1 vrelser
3000 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
Nste

Sverige byder også på underholdning i form af forlystelsesparker m.m. Her kan blandt andet nævnes Nordeuropas største sommerland, Liseberg i Gøteborg.

Ligeledes kan der nævnes Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby, som er en levende familiepark, med et hav af Astrid Lindgrens figurerer lige fra Emil fra Lønneberg til Alle vi børn i Bulderby til verdens stærkeste pige Pippi Langstrømpe.

Her hos HolidayHome4You.dk finder De et bredt udvalg af sommerhuse i Sverige. Hos os finder De mange traditionelle svenske sommerhuse. Disse røde og gule træhuse ligger ofte i smukke naturområder. Flere af vores svenske sommerhuse, er placeret i områder nær søer, ved disse søer er det ofte muligt at leje en kano eller en lystfiskerbåd.

Foruden disse traditionelle svenske sommerhuse, så har vi et bredt udvalg af nyere luksus sommerhuse og skihytter og lejligheder.

Gennem de sidste 10 år, er der kommet flere og flere nye luksus sommerhuse i Sverige. Disse sommerhuse minder i høj grad om de sommerhuse, som vi finder i de populære områder i Danmark.

Flere af sommerhusene er udstyret med swimmingpool, spabad, sauna og sågar dampbad. Dette gør at mange nu vælger at tage på en anderledes luksus ferie til Sverige.

Vores sommerhuse i Sverige findes i mange prisklasser og mange af sommerhusene, kan ligesom sommerhusene herhjemme i Danmark også lejes som en miniferie eller som et weekendophold.

Dette gør at mange især fra Sjælland, vælger at tage til Sydsverige på et weekendophold i et af vores sommerhuse.

Når man vælger at leje et sommerhus, som en miniferie, så er der ofte mange penge at spare ved selve lejen af sommerhuset.

Alt dette kan De dog læse mere om, under punktet ferie, som de finder her på HolidayHome4You.dk.

Alle vores svenske sommerhuse, kan selvfølgelig bookes online her på siden og skulle de have spørgsmål til et af vores svenske sommerhuse, så er De velkommen til at kontakte vores kundeservice, via telefon eller e-mail.

loading