Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage
ofte stillede spørgsmål

S?g via husnummer:

Sommerhuse i Sverige

Vores kære naboland Sverige, er elsket og hadet af mange Danskere. Når det gælder landskampe mellem Danmark og Sverige, så opstår der et had til Svenskerne, som er glemt få minutter efter at kampen er fløjtet af.

Udover disse små fodboldopgør, som vi hvert år skal igennem, så elsker danskerne Sverige. Og det er ikke uden grund, at vi danskere er så glade for Sverige.

Sverige er et land, som på så mange måder minder os om lille Danmark. Sverige har et meget mildt klima i det sydlige, men nu længere nord på man bevæger sig, nu koldere og barskere bliver naturen.

 

Dog er naturen i Nordsverige noget helt særligt og elsker man sne og natur, så bør man ikke snyde sig selv for den særlige oplevelse, som det er at besøge Nordsverige.

Sverige byder også på rigtig storbyferie i f.eks. Stockholm eller Göteborg, her kan man opleve et spændende byliv, samt et hav af butikker, restauranter, cafeer og historiske bygninger og monumenter.

Vi udlejer hvert år også en lang række sommerhuse og skihytter til skiglade danskere. Sverige har flere rigtig gode skiområder, som egner sig til både begyndere og øvede. Ligeledes findes der et hav af langrendsområder i Sverige.

Nste
191403SE
Sommerhus i Holmsj
27-05-2017
03-06-2017
Sommerhus Holmsj 191403SE
DKK 4.920
Sommerhus Holmsj
Lyst, dejligt og miljvenligt feriehus i smuk natur med mange ser og sknt omrde til vandreture. Ligger sammen med 2 lignende huse. Fra terrasserne er der udsigt over den nrliggende s. Brnevenlig bademulighed og egen bd i sen. Det er ogs muligt at fiske i 2 andre ser (bden deles). De mange sevrdigheder i omrdet lgger op ...
6 personer
3 vrelser
50 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
168057SE
Sommerhus i Kristinehamn
27-05-2017
03-06-2017
Sommerhus Kristinehamn 168057SE
DKK 2.780
Sommerhus Kristinehamn
Rigtig hyggeligt feriehus i udkanten af Baggeruds Naturcamping. Panoramaudsigt over Vnern. Kun 100 m til bdrampe, fiskeplads og bademulighed. Stueetagen er handicapvenlig....
6 personer
2 vrelser
100 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
142059SE
Sommerhus i Brans/Sysslebck
27-05-2017
03-06-2017
Sommerhus Brans/sysslebck 142059SE
DKK 1.849
Sommerhus Brans/Sysslebck
Hyggeligt hus i rolige omgivelser med smuk udsigt over Bransbjerget. Ud over at nyde den fantastiske natur er her mange aktiviteter I kan kaste jer ud i, i omrdet. Om vinteren kan I st p ski. Brans er en af Sveriges bedste skiomrder med bl.a. gondollift. Om sommeren er Brans et godt udgangspunkt for at sejle p tmmerflde, padle k...
6 personer
3 vrelser
500 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
175518SE
Sommerhus i Nalovardo Sorsele
27-05-2017
03-06-2017
Sommerhus Nalovardo Sorsele 175518SE
DKK 1.511
Sommerhus Nalovardo Sorsele
Feriehus beliggende i Nalovardo Fiskecamp midt i Laplands bedste og mest fiskerige vand. Jagt kan arrangeres ved foresprgsel. Huset er hyggeligt mbleret....
4 personer
2 vrelser
5000 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
265456SE
Sommerhus i straby/Simrishamn
27-05-2017
03-06-2017
Sommerhus straby/simrishamn 265456SE
DKK 3.439
Sommerhus straby/Simrishamn
Hyggeligt lille feriehus der ligger lige ved siden af naturparken Bckhalladalen lige nord for Simrishamn p det smukke sterlen. I er tt p skn natur og vandrestier. 700 m mod st ligger havet med Tobisviks strand og om sommeren kan I bade fra friluftsbadet. Gang- og cykelstier frer til Simrishamns centrum med den hyggelige havn og de s...
4 personer
1 vrelser
700 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
Nste

Sverige byder også på underholdning i form af forlystelsesparker m.m. Her kan blandt andet nævnes Nordeuropas største sommerland, Liseberg i Gøteborg.

Ligeledes kan der nævnes Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby, som er en levende familiepark, med et hav af Astrid Lindgrens figurerer lige fra Emil fra Lønneberg til Alle vi børn i Bulderby til verdens stærkeste pige Pippi Langstrømpe.

Her hos HolidayHome4You.dk finder De et bredt udvalg af sommerhuse i Sverige. Hos os finder De mange traditionelle svenske sommerhuse. Disse røde og gule træhuse ligger ofte i smukke naturområder. Flere af vores svenske sommerhuse, er placeret i områder nær søer, ved disse søer er det ofte muligt at leje en kano eller en lystfiskerbåd.

Foruden disse traditionelle svenske sommerhuse, så har vi et bredt udvalg af nyere luksus sommerhuse og skihytter og lejligheder.

Gennem de sidste 10 år, er der kommet flere og flere nye luksus sommerhuse i Sverige. Disse sommerhuse minder i høj grad om de sommerhuse, som vi finder i de populære områder i Danmark.

Flere af sommerhusene er udstyret med swimmingpool, spabad, sauna og sågar dampbad. Dette gør at mange nu vælger at tage på en anderledes luksus ferie til Sverige.

Vores sommerhuse i Sverige findes i mange prisklasser og mange af sommerhusene, kan ligesom sommerhusene herhjemme i Danmark også lejes som en miniferie eller som et weekendophold.

Dette gør at mange især fra Sjælland, vælger at tage til Sydsverige på et weekendophold i et af vores sommerhuse.

Når man vælger at leje et sommerhus, som en miniferie, så er der ofte mange penge at spare ved selve lejen af sommerhuset.

Alt dette kan De dog læse mere om, under punktet ferie, som de finder her på HolidayHome4You.dk.

Alle vores svenske sommerhuse, kan selvfølgelig bookes online her på siden og skulle de have spørgsmål til et af vores svenske sommerhuse, så er De velkommen til at kontakte vores kundeservice, via telefon eller e-mail.

loading