Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage
ofte stillede spørgsmål

S?g via husnummer:

Sommerhuse i Sverige

Vores kære naboland Sverige, er elsket og hadet af mange Danskere. Når det gælder landskampe mellem Danmark og Sverige, så opstår der et had til Svenskerne, som er glemt få minutter efter at kampen er fløjtet af.

Udover disse små fodboldopgør, som vi hvert år skal igennem, så elsker danskerne Sverige. Og det er ikke uden grund, at vi danskere er så glade for Sverige.

Sverige er et land, som på så mange måder minder os om lille Danmark. Sverige har et meget mildt klima i det sydlige, men nu længere nord på man bevæger sig, nu koldere og barskere bliver naturen.

 

Dog er naturen i Nordsverige noget helt særligt og elsker man sne og natur, så bør man ikke snyde sig selv for den særlige oplevelse, som det er at besøge Nordsverige.

Sverige byder også på rigtig storbyferie i f.eks. Stockholm eller Göteborg, her kan man opleve et spændende byliv, samt et hav af butikker, restauranter, cafeer og historiske bygninger og monumenter.

Vi udlejer hvert år også en lang række sommerhuse og skihytter til skiglade danskere. Sverige har flere rigtig gode skiområder, som egner sig til både begyndere og øvede. Ligeledes findes der et hav af langrendsområder i Sverige.

Nste
178808SE
Sommerhus i Kittelfjll
19-05-2018
26-05-2018
Sommerhus Kittelfjll 178808SE
DKK 2.599
Sommerhus Kittelfjll
Feriehus, centralt beliggende i Kittelfjll by med skibakken og fjeldet som nrmeste nabo. Moderne og smagfuld indretning. Kittelfjll er mske mest kendt for sine varierende muligheder for skilbere, bl.a. ekstremski. Men hvad mange ikke ved, er at det er en fantastisk natur at nyde sin ferie i ogs p de andre rstider. Her har I storsl?...
4 personer
2 vrelser
1000 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
129692SE
Sommerhus i Mnsters
19-05-2018
26-05-2018
Sommerhus Mnsters 129692SE
DKK 2.869
Sommerhus Mnsters
Dette feriehus med stor overdkket terrasse ligger p Okn som er et indbydende omrde med feriehuse udenfor Mnsters. Nr flere gode strande og gode fiskemuligheder. I kan skimte havet fra huset og nyde de mange udflugtsml i skrgrden. G tur p Okn ad stersjspret som er en 8 km lang vandresti som gr langs havet. I Mnste...
5 personer
1 vrelser
200 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
257251SE
Sommerhus i Tofta
19-05-2018
26-05-2018
Sommerhus Tofta 257251SE
DKK 3.970
Sommerhus Tofta
Hus med smuk havudsigt i Tofta p Gotlands smukke kyst. Kombineret stue og sovevrelse. I har en skn veranda med havembler, en praktisk markise og en grill \' her kan I nyde de undersknne solnedgange. Landevejen 140 (Visby-Klintehamn) skal I krydse for at komme til ned til stranden og havet, der kan vre en del trafikstj af og til. I del...
4 personer
1 vrelser
500 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
128815SE
Sommerhus i hus/Yngsj Havsbad
19-05-2018
26-05-2018
Sommerhus hus/yngsj Havsbad 128815SE
DKK 5.399
Sommerhus hus/Yngsj Havsbad
Herligt sommerhus blot 300 m fra en dejlig milevid sandstrand. Sommerbyen hus med restauranter, gallerier, butikker og et livligt strandliv ligger 6 km vk. Nr S01809....
4 personer
3 vrelser
300 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
505357SE
Sommerhus i Gullspng
19-05-2018
26-05-2018
Sommerhus Gullspng 505357SE
DKK 3.465
Sommerhus Gullspng

Husbeskrivelsen er desv?rre ikke tilg?ngelig p? det valgte sprog.

...
7 personer
3 vrelser
0 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
Nste

Sverige byder også på underholdning i form af forlystelsesparker m.m. Her kan blandt andet nævnes Nordeuropas største sommerland, Liseberg i Gøteborg.

Ligeledes kan der nævnes Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby, som er en levende familiepark, med et hav af Astrid Lindgrens figurerer lige fra Emil fra Lønneberg til Alle vi børn i Bulderby til verdens stærkeste pige Pippi Langstrømpe.

Her hos HolidayHome4You.dk finder De et bredt udvalg af sommerhuse i Sverige. Hos os finder De mange traditionelle svenske sommerhuse. Disse røde og gule træhuse ligger ofte i smukke naturområder. Flere af vores svenske sommerhuse, er placeret i områder nær søer, ved disse søer er det ofte muligt at leje en kano eller en lystfiskerbåd.

Foruden disse traditionelle svenske sommerhuse, så har vi et bredt udvalg af nyere luksus sommerhuse og skihytter og lejligheder.

Gennem de sidste 10 år, er der kommet flere og flere nye luksus sommerhuse i Sverige. Disse sommerhuse minder i høj grad om de sommerhuse, som vi finder i de populære områder i Danmark.

Flere af sommerhusene er udstyret med swimmingpool, spabad, sauna og sågar dampbad. Dette gør at mange nu vælger at tage på en anderledes luksus ferie til Sverige.

Vores sommerhuse i Sverige findes i mange prisklasser og mange af sommerhusene, kan ligesom sommerhusene herhjemme i Danmark også lejes som en miniferie eller som et weekendophold.

Dette gør at mange især fra Sjælland, vælger at tage til Sydsverige på et weekendophold i et af vores sommerhuse.

Når man vælger at leje et sommerhus, som en miniferie, så er der ofte mange penge at spare ved selve lejen af sommerhuset.

Alt dette kan De dog læse mere om, under punktet ferie, som de finder her på HolidayHome4You.dk.

Alle vores svenske sommerhuse, kan selvfølgelig bookes online her på siden og skulle de have spørgsmål til et af vores svenske sommerhuse, så er De velkommen til at kontakte vores kundeservice, via telefon eller e-mail.

loading