Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage
ofte stillede spørgsmål

S?g via husnummer:

Sommerhuse i Sverige

Vores kære naboland Sverige, er elsket og hadet af mange Danskere. Når det gælder landskampe mellem Danmark og Sverige, så opstår der et had til Svenskerne, som er glemt få minutter efter at kampen er fløjtet af.

Udover disse små fodboldopgør, som vi hvert år skal igennem, så elsker danskerne Sverige. Og det er ikke uden grund, at vi danskere er så glade for Sverige.

Sverige er et land, som på så mange måder minder os om lille Danmark. Sverige har et meget mildt klima i det sydlige, men nu længere nord på man bevæger sig, nu koldere og barskere bliver naturen.

 

Dog er naturen i Nordsverige noget helt særligt og elsker man sne og natur, så bør man ikke snyde sig selv for den særlige oplevelse, som det er at besøge Nordsverige.

Sverige byder også på rigtig storbyferie i f.eks. Stockholm eller Göteborg, her kan man opleve et spændende byliv, samt et hav af butikker, restauranter, cafeer og historiske bygninger og monumenter.

Vi udlejer hvert år også en lang række sommerhuse og skihytter til skiglade danskere. Sverige har flere rigtig gode skiområder, som egner sig til både begyndere og øvede. Ligeledes findes der et hav af langrendsområder i Sverige.

Nste
206033SE
Sommerhus i Ivsjn/Kristianstad
18-03-2017
25-03-2017
Sommerhus Ivsjn/kristianstad 206033SE
DKK 4.970
Sommerhus Ivsjn/Kristianstad
Hyggeligt feriehus (fhv. byskole) p herlig og bevokset grund. I er tt p Kristianstad med gode shoppingmuligheder, restauranter, Vattenriket og Naturum. Feriehuset ligger i et srigt omrde, der er omkranset af frugtplantager og flotte skovomrder. Det ligger kun f hundrede meter fra bilfrgen, der tager jer gratis med over til Ivn, so...
10 personer
5 vrelser
300 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
128806SE
Sommerhus i Visseltofta
18-03-2017
25-03-2017
Sommerhus Visseltofta 128806SE
DKK 5.469
Sommerhus Visseltofta
Charmerende hus i lille by i et skov- og somrde. Privat stor naturgrund med en brusende . Bruser og sauna i klderen. Laksefiskeri. Ridning og kanoudlejning 200 m....
10 personer
5 vrelser
5000 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Nej
129718SE
Sommerhus i Dalstorp
18-03-2017
25-03-2017
Sommerhus Dalstorp 129718SE
DKK 1.630
Sommerhus Dalstorp
Feriehus der ligger p forhenvrende landbrug med udsigt over dam med delfisk. Overdkket og mbleret terrasse. Sauna med brusebad deles med Soy097. I kan fiske efter aftale med husets ejer. Nyd stilheden og rstidens skiften i dette hus i nrheden af Dalstorp i Vstergtland. To af badevrelserne ligger i annekset der ikke er isoleret. ...
4 personer
1 vrelser
1500 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
199174SE
Sommerhus i Aboda Klint/Hgsby
18-03-2017
25-03-2017
Sommerhus Aboda Klint/hgsby 199174SE
DKK 2.580
Sommerhus Aboda Klint/Hgsby
Hjt beliggende fritidshus med udsigt over sene Kleven ved Aboda Klint. Fine fiskemuligheder og nr havet ved Oskarshamn....
10 personer
3 vrelser
300 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
130026SE
Sommerhus i Fjllbacka
18-03-2017
25-03-2017
Sommerhus Fjllbacka 130026SE
DKK 5.750
Sommerhus Fjllbacka
Smagfuldt feriehus i et fritidshusomrde i Norra Backa i Bohusln, ca. 4 km fra Fjllbacka centrum. Skrgrden i Fjllbacka anses for at vre et af de smukkeste steder i Sverige, og havvandet er dejligt friskt. Fjllbacka er ren idyl med brosten og rde bdhuse. Vil I en tur ud i skrgrden, kan I sejle med de bde, der har daglige afg...
8 personer
4 vrelser
1000 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Ja
Nste

Sverige byder også på underholdning i form af forlystelsesparker m.m. Her kan blandt andet nævnes Nordeuropas største sommerland, Liseberg i Gøteborg.

Ligeledes kan der nævnes Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby, som er en levende familiepark, med et hav af Astrid Lindgrens figurerer lige fra Emil fra Lønneberg til Alle vi børn i Bulderby til verdens stærkeste pige Pippi Langstrømpe.

Her hos HolidayHome4You.dk finder De et bredt udvalg af sommerhuse i Sverige. Hos os finder De mange traditionelle svenske sommerhuse. Disse røde og gule træhuse ligger ofte i smukke naturområder. Flere af vores svenske sommerhuse, er placeret i områder nær søer, ved disse søer er det ofte muligt at leje en kano eller en lystfiskerbåd.

Foruden disse traditionelle svenske sommerhuse, så har vi et bredt udvalg af nyere luksus sommerhuse og skihytter og lejligheder.

Gennem de sidste 10 år, er der kommet flere og flere nye luksus sommerhuse i Sverige. Disse sommerhuse minder i høj grad om de sommerhuse, som vi finder i de populære områder i Danmark.

Flere af sommerhusene er udstyret med swimmingpool, spabad, sauna og sågar dampbad. Dette gør at mange nu vælger at tage på en anderledes luksus ferie til Sverige.

Vores sommerhuse i Sverige findes i mange prisklasser og mange af sommerhusene, kan ligesom sommerhusene herhjemme i Danmark også lejes som en miniferie eller som et weekendophold.

Dette gør at mange især fra Sjælland, vælger at tage til Sydsverige på et weekendophold i et af vores sommerhuse.

Når man vælger at leje et sommerhus, som en miniferie, så er der ofte mange penge at spare ved selve lejen af sommerhuset.

Alt dette kan De dog læse mere om, under punktet ferie, som de finder her på HolidayHome4You.dk.

Alle vores svenske sommerhuse, kan selvfølgelig bookes online her på siden og skulle de have spørgsmål til et af vores svenske sommerhuse, så er De velkommen til at kontakte vores kundeservice, via telefon eller e-mail.

loading