Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage
ofte stillede spørgsmål

S?g via husnummer:

Sommerhuse i Sverige

Vores kære naboland Sverige, er elsket og hadet af mange Danskere. Når det gælder landskampe mellem Danmark og Sverige, så opstår der et had til Svenskerne, som er glemt få minutter efter at kampen er fløjtet af.

Udover disse små fodboldopgør, som vi hvert år skal igennem, så elsker danskerne Sverige. Og det er ikke uden grund, at vi danskere er så glade for Sverige.

Sverige er et land, som på så mange måder minder os om lille Danmark. Sverige har et meget mildt klima i det sydlige, men nu længere nord på man bevæger sig, nu koldere og barskere bliver naturen.

 

Dog er naturen i Nordsverige noget helt særligt og elsker man sne og natur, så bør man ikke snyde sig selv for den særlige oplevelse, som det er at besøge Nordsverige.

Sverige byder også på rigtig storbyferie i f.eks. Stockholm eller Göteborg, her kan man opleve et spændende byliv, samt et hav af butikker, restauranter, cafeer og historiske bygninger og monumenter.

Vi udlejer hvert år også en lang række sommerhuse og skihytter til skiglade danskere. Sverige har flere rigtig gode skiområder, som egner sig til både begyndere og øvede. Ligeledes findes der et hav af langrendsområder i Sverige.

Nste
130352SE
Sommerhus i Malmkping
17-09-2016
24-09-2016
Sommerhus Malmkping 130352SE
DKK 6.379
Sommerhus Malmkping
I landlige omgivelser ved sen sten ligger dette rummelige ferielejlighed, istandsat med bl.a. trgulve og den gamle charme bevaret. Badevrelse med gulvvarme. Parabol. Ved stranden er der en herlig brndefyret sauna som I deler med gsterne fra de to andre huse, ligesom i deler de to robde ved broen til fiskeri i sen. Godt br- og svam...
8 personer
4 vrelser
125 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Nej
130342SE
Sommerhus i Katrineholm
17-09-2016
24-09-2016
Sommerhus Katrineholm 130342SE
DKK 3.069
Sommerhus Katrineholm
Feriehus i godt feriehusomrde. Skn panoramaudsigt over Kolsnaren s. Huset er indrettet med en brndeovn i stuen. Terrasse mod sen. OBS! Der er en lang stejl trappe op til huset....
6 personer
2 vrelser
25 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
130799SE
Sommerhus i Transtrand
17-09-2016
24-09-2016
Sommerhus Transtrand
Her er et hyggeligt feriehus med en fantastisk panoramaudsigt over fjeldet. Her er en dejlig overdkket terrasse, hvor I kan nyde alle jeres mltider eller bare ren afslapning, p de varme og solrige dage. Der er kombineret kkken/alrum. Flles vaskem, sauna og fryser. Sauna m ikke bruges om vinteren. Der er en stor dejlig grund med plads ti...
4 personer
2 vrelser
200 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
200108SE
Sommerhus i snen/Urshult
17-09-2016
24-09-2016
Sommerhus snen/urshult 200108SE
DKK 5.999
Sommerhus snen/Urshult
Et hyggeligt stort feriehus, p en grund ned til sen ved snen i Urshult som ligger i Tingsryd kommune. I har adgang til en bd nede ved broen, foran huset. Ud over de gode fiskemuligheder i snen, kan I ogs fiske i Mrrumsen bare 7 km vk. I klderen er der fiskerenseplads og et trreskab, hvis I skulle komme hjem med vdt fiskeudst...
14 personer
7 vrelser
30 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
206656SE
Sommerhus i Hok
17-09-2016
24-09-2016
Sommerhus Hok 206656SE
DKK 1.720
Sommerhus Hok
Moderne indrettet hus ved Bosarydssjn. God plads i alrummet der er bent ud mod det moderne kkken. Afskrmet udendrs plads. Elmotor anbefales i sen. God badeplads med bro 800 m. I kan fiske gratis i Bosarpssjn, hvor I kan fange gedder og aborre. Store plner til leg og boldspil. Nr strid Lindgrens Vrld, Jnkping og Grnna. I ...
5 personer
2 vrelser
800 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
Nste

Sverige byder også på underholdning i form af forlystelsesparker m.m. Her kan blandt andet nævnes Nordeuropas største sommerland, Liseberg i Gøteborg.

Ligeledes kan der nævnes Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby, som er en levende familiepark, med et hav af Astrid Lindgrens figurerer lige fra Emil fra Lønneberg til Alle vi børn i Bulderby til verdens stærkeste pige Pippi Langstrømpe.

Her hos HolidayHome4You.dk finder De et bredt udvalg af sommerhuse i Sverige. Hos os finder De mange traditionelle svenske sommerhuse. Disse røde og gule træhuse ligger ofte i smukke naturområder. Flere af vores svenske sommerhuse, er placeret i områder nær søer, ved disse søer er det ofte muligt at leje en kano eller en lystfiskerbåd.

Foruden disse traditionelle svenske sommerhuse, så har vi et bredt udvalg af nyere luksus sommerhuse og skihytter og lejligheder.

Gennem de sidste 10 år, er der kommet flere og flere nye luksus sommerhuse i Sverige. Disse sommerhuse minder i høj grad om de sommerhuse, som vi finder i de populære områder i Danmark.

Flere af sommerhusene er udstyret med swimmingpool, spabad, sauna og sågar dampbad. Dette gør at mange nu vælger at tage på en anderledes luksus ferie til Sverige.

Vores sommerhuse i Sverige findes i mange prisklasser og mange af sommerhusene, kan ligesom sommerhusene herhjemme i Danmark også lejes som en miniferie eller som et weekendophold.

Dette gør at mange især fra Sjælland, vælger at tage til Sydsverige på et weekendophold i et af vores sommerhuse.

Når man vælger at leje et sommerhus, som en miniferie, så er der ofte mange penge at spare ved selve lejen af sommerhuset.

Alt dette kan De dog læse mere om, under punktet ferie, som de finder her på HolidayHome4You.dk.

Alle vores svenske sommerhuse, kan selvfølgelig bookes online her på siden og skulle de have spørgsmål til et af vores svenske sommerhuse, så er De velkommen til at kontakte vores kundeservice, via telefon eller e-mail.

loading