Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage
ofte stillede spørgsmål

S?g via husnummer:

Sommerhuse i Sverige

Vores kære naboland Sverige, er elsket og hadet af mange Danskere. Når det gælder landskampe mellem Danmark og Sverige, så opstår der et had til Svenskerne, som er glemt få minutter efter at kampen er fløjtet af.

Udover disse små fodboldopgør, som vi hvert år skal igennem, så elsker danskerne Sverige. Og det er ikke uden grund, at vi danskere er så glade for Sverige.

Sverige er et land, som på så mange måder minder os om lille Danmark. Sverige har et meget mildt klima i det sydlige, men nu længere nord på man bevæger sig, nu koldere og barskere bliver naturen.

 

Dog er naturen i Nordsverige noget helt særligt og elsker man sne og natur, så bør man ikke snyde sig selv for den særlige oplevelse, som det er at besøge Nordsverige.

Sverige byder også på rigtig storbyferie i f.eks. Stockholm eller Göteborg, her kan man opleve et spændende byliv, samt et hav af butikker, restauranter, cafeer og historiske bygninger og monumenter.

Vi udlejer hvert år også en lang række sommerhuse og skihytter til skiglade danskere. Sverige har flere rigtig gode skiområder, som egner sig til både begyndere og øvede. Ligeledes findes der et hav af langrendsområder i Sverige.

Nste
165070SE
Sommerhus i Svanesund/Skogen
05-01-2019
12-01-2019
Sommerhus Svanesund/skogen 165070SE
DKK 2.259
Sommerhus Svanesund/Skogen
Her er et feriehus af god standard. Her er en stor terrasse, hvor I kan nyde alle jeres mltider eller en god bog, p de varme og solrige dage. I haven er der plads til masser af leg og solbadning. Huset har en skn beliggenhed p en Orust med sit store udbud af aktiviteter, f.eks. kultur, forlystelser og badning, som I kan f mange timer ti...
7 personer
4 vrelser
2500 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
265456SE
Sommerhus i straby/Simrishamn
05-01-2019
12-01-2019
Sommerhus straby/simrishamn 265456SE
DKK 2.399
Sommerhus straby/Simrishamn
Hyggeligt lille feriehus der ligger lige ved siden af naturparken Bckhalladalen lige nord for Simrishamn p det smukke sterlen. I er tt p skn natur og vandrestier. 700 m mod st ligger havet med Tobisviks strand og om sommeren kan I bade fra friluftsbadet. Gang- og cykelstier frer til Simrishamns centrum med den hyggelige havn og de s...
4 personer
1 vrelser
700 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
503482SE
Sommerhus i tran
05-01-2019
12-01-2019
Sommerhus tran 503482SE
DKK 3.185
Sommerhus tran
Mitt i den underbara naturen ligger den hr lilla charmiga stugan. Hr r tystnaden stor och man hr bara skogens fglar nr de tvlar med varandra i sknsng.

Strax nedanfr stugan ligger den lilla Mjasjn, kanske nappar en fin abborre eller tv att lgga p gillen. Man kan bada vid bryggan, bottnen r dock stenig o...
6 personer
3 vrelser
0 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
259055SE
Sommerhus i Mellerud
05-01-2019
12-01-2019
Sommerhus Mellerud 259055SE
DKK 2.140
Sommerhus Mellerud
Et hyggeligt feriehus p Dalbosltten udenfor Mellerud, p en stor dejlig grund med nr forbindelse til bde jernbanen gennem Dalsland og E45. Huset ligger midt imellem Vnern og Kroppefjll. I Mellerud og Vnserborg er der friluftsbade. I kan cykle p Dalslandsleden i nrheden og opleve det smukke og varierende landskab. I omrdet er de...
6 personer
2 vrelser
5000 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
129569SE
Sommerhus i Bodafors
05-01-2019
12-01-2019
Sommerhus Bodafors 129569SE
DKK 2.259
Sommerhus Bodafors
Velplejet hus i natursknne omgivelser, med stor terrasse, delvist med glas, der gr halvt rundt om huset. Hyggelig mblering. Trampolin, rutsjebane, gynger og sandkasse deles med S06443. 2 km til Storsjn. Besg den hyggelige \"trhusby\" Eksj (25 km). Der er ca. 22 km til friluftsanlgget Lvhult beliggende udenfor Nssj. Om vinteren...
5 personer
3 vrelser
1200 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
Nste

Sverige byder også på underholdning i form af forlystelsesparker m.m. Her kan blandt andet nævnes Nordeuropas største sommerland, Liseberg i Gøteborg.

Ligeledes kan der nævnes Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby, som er en levende familiepark, med et hav af Astrid Lindgrens figurerer lige fra Emil fra Lønneberg til Alle vi børn i Bulderby til verdens stærkeste pige Pippi Langstrømpe.

Her hos HolidayHome4You.dk finder De et bredt udvalg af sommerhuse i Sverige. Hos os finder De mange traditionelle svenske sommerhuse. Disse røde og gule træhuse ligger ofte i smukke naturområder. Flere af vores svenske sommerhuse, er placeret i områder nær søer, ved disse søer er det ofte muligt at leje en kano eller en lystfiskerbåd.

Foruden disse traditionelle svenske sommerhuse, så har vi et bredt udvalg af nyere luksus sommerhuse og skihytter og lejligheder.

Gennem de sidste 10 år, er der kommet flere og flere nye luksus sommerhuse i Sverige. Disse sommerhuse minder i høj grad om de sommerhuse, som vi finder i de populære områder i Danmark.

Flere af sommerhusene er udstyret med swimmingpool, spabad, sauna og sågar dampbad. Dette gør at mange nu vælger at tage på en anderledes luksus ferie til Sverige.

Vores sommerhuse i Sverige findes i mange prisklasser og mange af sommerhusene, kan ligesom sommerhusene herhjemme i Danmark også lejes som en miniferie eller som et weekendophold.

Dette gør at mange især fra Sjælland, vælger at tage til Sydsverige på et weekendophold i et af vores sommerhuse.

Når man vælger at leje et sommerhus, som en miniferie, så er der ofte mange penge at spare ved selve lejen af sommerhuset.

Alt dette kan De dog læse mere om, under punktet ferie, som de finder her på HolidayHome4You.dk.

Alle vores svenske sommerhuse, kan selvfølgelig bookes online her på siden og skulle de have spørgsmål til et af vores svenske sommerhuse, så er De velkommen til at kontakte vores kundeservice, via telefon eller e-mail.

loading