Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage
ofte stillede spørgsmål

S?g via husnummer:

Sommerhuse i Sverige

Vores kære naboland Sverige, er elsket og hadet af mange Danskere. Når det gælder landskampe mellem Danmark og Sverige, så opstår der et had til Svenskerne, som er glemt få minutter efter at kampen er fløjtet af.

Udover disse små fodboldopgør, som vi hvert år skal igennem, så elsker danskerne Sverige. Og det er ikke uden grund, at vi danskere er så glade for Sverige.

Sverige er et land, som på så mange måder minder os om lille Danmark. Sverige har et meget mildt klima i det sydlige, men nu længere nord på man bevæger sig, nu koldere og barskere bliver naturen.

 

Dog er naturen i Nordsverige noget helt særligt og elsker man sne og natur, så bør man ikke snyde sig selv for den særlige oplevelse, som det er at besøge Nordsverige.

Sverige byder også på rigtig storbyferie i f.eks. Stockholm eller Göteborg, her kan man opleve et spændende byliv, samt et hav af butikker, restauranter, cafeer og historiske bygninger og monumenter.

Vi udlejer hvert år også en lang række sommerhuse og skihytter til skiglade danskere. Sverige har flere rigtig gode skiområder, som egner sig til både begyndere og øvede. Ligeledes findes der et hav af langrendsområder i Sverige.

Nste
265931SE
Sommerhus i Likens
24-06-2017
01-07-2017
Sommerhus Likens 265931SE
DKK 4.085
Sommerhus Likens
Velindrettet feriehus med vaskehus og sauna med rum til afslapning i klderen. Feriehuset ligger i Klarlvens dal, bare seks km fra Brans brnevenlige alpinanlg og ca 30 km fra Lngbergets fine langrensspor. I husets stueplan ligger det veludstyrede kkken, et godt indrettet alrum og et hyggeligt sovevrelse for to med en dobbeltseng. Et ...
7 personer
3 vrelser
1000 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Nej
171735SE
Sommerhus i rkelljunga
24-06-2017
01-07-2017
Sommerhus rkelljunga 171735SE
DKK 4.189
Sommerhus rkelljunga
Feriehus i Skne lige uden for rkelljunga. Huset ligger afsides og har en vidunderlig natur omkring sig. Her er bde br og svampe, og indimellem kommer ogs rdyr og elge forbi. I haven lber der en lille bk. P bagsiden af huset kan I sidde og grille efter en skn dag i skoven eller ovenp en udflugt til de nrliggende sevrdighede...
6 personer
2 vrelser
2000 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
129394SE
Sommerhus i Jnkping
24-06-2017
01-07-2017
Sommerhus Jnkping 129394SE
DKK 3.120
Sommerhus Jnkping
Lille hus der ligger ugenert og hjt i smuk natur. Til huset hrer en god udstue og I kan bade fra bro i en lille skovs 50 meter fra huset. Der ligger bd i to skovser, I kan fiske gratis i dele af Dammen (Lagaen) hvor I kan fange gedde og aborre, hvorimod I skal lse fiskekort til ngsjn. Der er praktisk toilet og brusebad i en separa...
4 personer
1 vrelser
50 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
268403SE
Sommerhus i Vara
24-06-2017
01-07-2017
Sommerhus Vara 268403SE
DKK 3.806
Sommerhus Vara
Her er et hyggeligt og fint feriehus, med stor have i rolige og stille omgivelser. I haven er der plads til masser af leg og om sommeren, solbadning. Feriehuset ligger i Long udenfor Vara, midt mellem Lidan og Afsn i et historisk omrde. Huset er en del af grdens hovedbygning. I omrdet er der mange gang- og cykelstier. Mange udflugtsml Hor...
7 personer
2 vrelser
4000 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
128704SE
Sommerhus i Hr/Stanstorp
24-06-2017
01-07-2017
Sommerhus Hr/stanstorp 128704SE
DKK 2.627
Sommerhus Hr/Stanstorp
Hyggelig, enkelt indrettet hus med rummelig udestue. Ligger i natursknt feriehusomrde. Varmelampe p terrassen. Ikke firmakunder....
4 personer
2 vrelser
1000 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
Nste

Sverige byder også på underholdning i form af forlystelsesparker m.m. Her kan blandt andet nævnes Nordeuropas største sommerland, Liseberg i Gøteborg.

Ligeledes kan der nævnes Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby, som er en levende familiepark, med et hav af Astrid Lindgrens figurerer lige fra Emil fra Lønneberg til Alle vi børn i Bulderby til verdens stærkeste pige Pippi Langstrømpe.

Her hos HolidayHome4You.dk finder De et bredt udvalg af sommerhuse i Sverige. Hos os finder De mange traditionelle svenske sommerhuse. Disse røde og gule træhuse ligger ofte i smukke naturområder. Flere af vores svenske sommerhuse, er placeret i områder nær søer, ved disse søer er det ofte muligt at leje en kano eller en lystfiskerbåd.

Foruden disse traditionelle svenske sommerhuse, så har vi et bredt udvalg af nyere luksus sommerhuse og skihytter og lejligheder.

Gennem de sidste 10 år, er der kommet flere og flere nye luksus sommerhuse i Sverige. Disse sommerhuse minder i høj grad om de sommerhuse, som vi finder i de populære områder i Danmark.

Flere af sommerhusene er udstyret med swimmingpool, spabad, sauna og sågar dampbad. Dette gør at mange nu vælger at tage på en anderledes luksus ferie til Sverige.

Vores sommerhuse i Sverige findes i mange prisklasser og mange af sommerhusene, kan ligesom sommerhusene herhjemme i Danmark også lejes som en miniferie eller som et weekendophold.

Dette gør at mange især fra Sjælland, vælger at tage til Sydsverige på et weekendophold i et af vores sommerhuse.

Når man vælger at leje et sommerhus, som en miniferie, så er der ofte mange penge at spare ved selve lejen af sommerhuset.

Alt dette kan De dog læse mere om, under punktet ferie, som de finder her på HolidayHome4You.dk.

Alle vores svenske sommerhuse, kan selvfølgelig bookes online her på siden og skulle de have spørgsmål til et af vores svenske sommerhuse, så er De velkommen til at kontakte vores kundeservice, via telefon eller e-mail.

loading