Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage

Søg via husnummer:

 
Ring til os Tlf: 77 34 58 00
ofte stillede spørgsmål

Sommerhuse i Sverige

Vores kære naboland Sverige, er elsket og hadet af mange Danskere. Når det gælder landskampe mellem Danmark og Sverige, så opstår der et had til Svenskerne, som er glemt få minutter efter at kampen er fløjtet af.

Udover disse små fodboldopgør, som vi hvert år skal igennem, så elsker danskerne Sverige. Og det er ikke uden grund, at vi danskere er så glade for Sverige.

Sverige er et land, som på så mange måder minder os om lille Danmark. Sverige har et meget mildt klima i det sydlige, men nu længere nord på man bevæger sig, nu koldere og barskere bliver naturen.

 

Dog er naturen i Nordsverige noget helt særligt og elsker man sne og natur, så bør man ikke snyde sig selv for den særlige oplevelse, som det er at besøge Nordsverige.

Sverige byder også på rigtig storbyferie i f.eks. Stockholm eller Göteborg, her kan man opleve et spændende byliv, samt et hav af butikker, restauranter, cafeer og historiske bygninger og monumenter.

Vi udlejer hvert år også en lang række sommerhuse og skihytter til skiglade danskere. Sverige har flere rigtig gode skiområder, som egner sig til både begyndere og øvede. Ligeledes findes der et hav af langrendsområder i Sverige.

Næste
128946SE
Sommerhus i Anneberg/Kungsbacka
20-06-2015
27-06-2015
Sommerhus Anneberg/kungsbacka 128946SE
DKK 14.010
Sommerhus Anneberg/Kungsbacka
Udenfor Göteborg ligger Laxforsens fiskeparadis, hvor I kan leve et vildmarksliv og samtidig nyde al komfort. Der er spændende fiskemuligheder i Kvarndammen og i den nærliggende Djursjöarna. I råder over et søhus og saunahuset, som begge ligger lige ved vandet. Der er en stor terrasse til en hyggelig grillfest. Svøm i søen, tag på rotur, t...
7 personer
0 værelser
10 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Nej
205969SE
Sommerhus i Dyrön
20-06-2015
27-06-2015
Sommerhus Dyrön 205969SE
DKK 7.699
Sommerhus Dyrön
Ferielejlighed på første sal i et hus ved Dyröns søndre havn. Dyrön ligger i Älgö Fjord lige syd for Tjörn. Skøn udsigt over Västerhavet og Marstrand, Åstol og Bohusläns fantastisk smukke skærgård. Her er både frodigt og skyggefuldt som stammer fra et gammelt landbrugsområde, men også det typiske bohuslänske, kort sagt en perle i ...
6 personer
2 værelser
150 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
162708SE
Sommerhus i Gullabo
20-06-2015
27-06-2015
Sommerhus Gullabo 162708SE
DKK 2.771
Sommerhus Gullabo

Husbeskrivelsen er desvrre ikke tilgngelig p det valgte sprog.

Detta hus har ett enskilt och fint läge mitt i den underbara Småländska storskogen. Huset är trevligt inrett med blandad möblering. Kyliga kvällar kan man tända kaminen. Lämpligt för er som söker lugnet, stillheten och tystnaden. Stor trädgå...
6 personer
3 værelser
0 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
130645SE
Sommerhus i Filipstad
20-06-2015
27-06-2015
Sommerhus Filipstad 130645SE
DKK 21.319
Sommerhus Filipstad
Elegant, afsidesliggende helårshus i to etager med omkringliggende park. I umiddelbar afstand til søen Lersjön med egen badebro og robåd. Om efteråret og vinteren er det gåture, skøjteløb, langrend og slalomløb, der forgylder dagen. Området er en kulturbygd, der vidner om vallonernes æra i Norden. Bygningen er storslået med stue, biblio...
18 personer
9 værelser
25 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Ja
Sauna: Ja
Spa: Nej
251767SE
Sommerhus i Stöten/Sälen
20-06-2015
27-06-2015
Sommerhus Stöten/sälen 251767SE
DKK 2.890
Sommerhus Stöten/Sälen
Ferielejlighed i Stöten, smagfuldt indrettet med møbler af god kvalitet. Nær aktiviteter og udflugtsmål. Nær mange søer hvor I kan bade og fiske, vandrestier, golfbaner mv....
8 personer
4 værelser
12000 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
Næste

Sverige byder også på underholdning i form af forlystelsesparker m.m. Her kan blandt andet nævnes Nordeuropas største sommerland, Liseberg i Gøteborg.

Ligeledes kan der nævnes Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby, som er en levende familiepark, med et hav af Astrid Lindgrens figurerer lige fra Emil fra Lønneberg til Alle vi børn i Bulderby til verdens stærkeste pige Pippi Langstrømpe.

Her hos HolidayHome4You.dk finder De et bredt udvalg af sommerhuse i Sverige. Hos os finder De mange traditionelle svenske sommerhuse. Disse røde og gule træhuse ligger ofte i smukke naturområder. Flere af vores svenske sommerhuse, er placeret i områder nær søer, ved disse søer er det ofte muligt at leje en kano eller en lystfiskerbåd.

Foruden disse traditionelle svenske sommerhuse, så har vi et bredt udvalg af nyere luksus sommerhuse og skihytter og lejligheder.

Gennem de sidste 10 år, er der kommet flere og flere nye luksus sommerhuse i Sverige. Disse sommerhuse minder i høj grad om de sommerhuse, som vi finder i de populære områder i Danmark.

Flere af sommerhusene er udstyret med swimmingpool, spabad, sauna og sågar dampbad. Dette gør at mange nu vælger at tage på en anderledes luksus ferie til Sverige.

Vores sommerhuse i Sverige findes i mange prisklasser og mange af sommerhusene, kan ligesom sommerhusene herhjemme i Danmark også lejes som en miniferie eller som et weekendophold.

Dette gør at mange især fra Sjælland, vælger at tage til Sydsverige på et weekendophold i et af vores sommerhuse.

Når man vælger at leje et sommerhus, som en miniferie, så er der ofte mange penge at spare ved selve lejen af sommerhuset.

Alt dette kan De dog læse mere om, under punktet ferie, som de finder her på HolidayHome4You.dk.

Alle vores svenske sommerhuse, kan selvfølgelig bookes online her på siden og skulle de have spørgsmål til et af vores svenske sommerhuse, så er De velkommen til at kontakte vores kundeservice, via telefon eller e-mail.