Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage
ofte stillede spørgsmål

S?g via husnummer:

Sommerhuse i Sverige

Vores kære naboland Sverige, er elsket og hadet af mange Danskere. Når det gælder landskampe mellem Danmark og Sverige, så opstår der et had til Svenskerne, som er glemt få minutter efter at kampen er fløjtet af.

Udover disse små fodboldopgør, som vi hvert år skal igennem, så elsker danskerne Sverige. Og det er ikke uden grund, at vi danskere er så glade for Sverige.

Sverige er et land, som på så mange måder minder os om lille Danmark. Sverige har et meget mildt klima i det sydlige, men nu længere nord på man bevæger sig, nu koldere og barskere bliver naturen.

 

Dog er naturen i Nordsverige noget helt særligt og elsker man sne og natur, så bør man ikke snyde sig selv for den særlige oplevelse, som det er at besøge Nordsverige.

Sverige byder også på rigtig storbyferie i f.eks. Stockholm eller Göteborg, her kan man opleve et spændende byliv, samt et hav af butikker, restauranter, cafeer og historiske bygninger og monumenter.

Vi udlejer hvert år også en lang række sommerhuse og skihytter til skiglade danskere. Sverige har flere rigtig gode skiområder, som egner sig til både begyndere og øvede. Ligeledes findes der et hav af langrendsområder i Sverige.

Nste
129458SE
Sommerhus i Vxj/Lenhovda
20-10-2018
27-10-2018
Sommerhus Vxj/Lenhovda
I udkanten af Lenhovda, midt i Glasriket, ligger dette feriehus dejligt beliggende p stor grund. Her er der rig mulighed for udespil og leg for de mindste. Huset er god base for udflugter til omrdets mange sevrdigheder. 1 km til badested i Lenhovdasjn, hvor man bde kan bade og fiske. Glasriket er det almindeligt kendte navn for det syds...
4 personer
1 vrelser
1000 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
268068SE
Sommerhus i Ravlunda
20-10-2018
27-10-2018
Sommerhus Ravlunda 268068SE
DKK 2.120
Sommerhus Ravlunda
Hyggelig ferielejlighed i den nordlige del af sterlen. Ravlunda er en fredelig lille landsby og lejligheden er beliggende p en rolig bygade. Den indeholder to vrelser og et kkken samt en lille grdhave p bagsiden med tilhrende grsplne. I nrheden ligger de natursknne Brsarps bakker og i Brsarp er Brsarps Gstgiveri et bes...
4 personer
1 vrelser
3000 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
196246SE
Sommerhus i Ravlunda/Kivik
20-10-2018
27-10-2018
Sommerhus Ravlunda/kivik 196246SE
DKK 7.880
Sommerhus Ravlunda/Kivik
Hus med smagfuld indretning i sknne omgivelser nogle kilometer fra Hanbugtens hvide strande og de troldske Brsarps bakker. Skovene er meget vildtrige. Store muligheder for at se vildsvin, rdyr, d og kronhjort. Du bor sknt og roligt her, men til Kivik med restauranter og forretninger er der bare 10 minutter. Du skal selvflgelig besg ...
4 personer
1 vrelser
6000 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
502032SE
Sommerhus i Lgde
20-10-2018
27-10-2018
Sommerhus Lgde 502032SE
DKK 4.285
Sommerhus Lgde
Vlkommen till ett bekvmt boende fr dig som sker lugn och ro i vacker Norrlandsnatur, nra havet. Huset r i tv plan och byggt 1984, med strandtomt ute p en udde. Du har ca 15 meter till bryggan, dr en bt vntar fr utflykter och havsfiske.

Det gr alldeles utmrkt att bada vid bryggan men d det snabbt blir dj...
5 personer
2 vrelser
0 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Nej
257096SE
Sommerhus i Trelleborg
20-10-2018
27-10-2018
Sommerhus Trelleborg 257096SE
DKK 4.299
Sommerhus Trelleborg
Et gte sknsk feriehus med en skn beliggenhed nr stranden. Huset vender ud mod hovedgaden, men der findes en stor ugenert grund p bagsiden. Fra huset kommer I nemt til de sknne sandstrande. Efter en dag p stranden eller efter en udflugt kan I sidde og nyde solen og grille et lkkert mltid mad. G evt. den bermte kystvejtur og se ...
6 personer
3 vrelser
200 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
Nste

Sverige byder også på underholdning i form af forlystelsesparker m.m. Her kan blandt andet nævnes Nordeuropas største sommerland, Liseberg i Gøteborg.

Ligeledes kan der nævnes Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby, som er en levende familiepark, med et hav af Astrid Lindgrens figurerer lige fra Emil fra Lønneberg til Alle vi børn i Bulderby til verdens stærkeste pige Pippi Langstrømpe.

Her hos HolidayHome4You.dk finder De et bredt udvalg af sommerhuse i Sverige. Hos os finder De mange traditionelle svenske sommerhuse. Disse røde og gule træhuse ligger ofte i smukke naturområder. Flere af vores svenske sommerhuse, er placeret i områder nær søer, ved disse søer er det ofte muligt at leje en kano eller en lystfiskerbåd.

Foruden disse traditionelle svenske sommerhuse, så har vi et bredt udvalg af nyere luksus sommerhuse og skihytter og lejligheder.

Gennem de sidste 10 år, er der kommet flere og flere nye luksus sommerhuse i Sverige. Disse sommerhuse minder i høj grad om de sommerhuse, som vi finder i de populære områder i Danmark.

Flere af sommerhusene er udstyret med swimmingpool, spabad, sauna og sågar dampbad. Dette gør at mange nu vælger at tage på en anderledes luksus ferie til Sverige.

Vores sommerhuse i Sverige findes i mange prisklasser og mange af sommerhusene, kan ligesom sommerhusene herhjemme i Danmark også lejes som en miniferie eller som et weekendophold.

Dette gør at mange især fra Sjælland, vælger at tage til Sydsverige på et weekendophold i et af vores sommerhuse.

Når man vælger at leje et sommerhus, som en miniferie, så er der ofte mange penge at spare ved selve lejen af sommerhuset.

Alt dette kan De dog læse mere om, under punktet ferie, som de finder her på HolidayHome4You.dk.

Alle vores svenske sommerhuse, kan selvfølgelig bookes online her på siden og skulle de have spørgsmål til et af vores svenske sommerhuse, så er De velkommen til at kontakte vores kundeservice, via telefon eller e-mail.

loading