Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage
ofte stillede spørgsmål

S?g via husnummer:

Sommerhuse i Sverige

Vores kære naboland Sverige, er elsket og hadet af mange Danskere. Når det gælder landskampe mellem Danmark og Sverige, så opstår der et had til Svenskerne, som er glemt få minutter efter at kampen er fløjtet af.

Udover disse små fodboldopgør, som vi hvert år skal igennem, så elsker danskerne Sverige. Og det er ikke uden grund, at vi danskere er så glade for Sverige.

Sverige er et land, som på så mange måder minder os om lille Danmark. Sverige har et meget mildt klima i det sydlige, men nu længere nord på man bevæger sig, nu koldere og barskere bliver naturen.

 

Dog er naturen i Nordsverige noget helt særligt og elsker man sne og natur, så bør man ikke snyde sig selv for den særlige oplevelse, som det er at besøge Nordsverige.

Sverige byder også på rigtig storbyferie i f.eks. Stockholm eller Göteborg, her kan man opleve et spændende byliv, samt et hav af butikker, restauranter, cafeer og historiske bygninger og monumenter.

Vi udlejer hvert år også en lang række sommerhuse og skihytter til skiglade danskere. Sverige har flere rigtig gode skiområder, som egner sig til både begyndere og øvede. Ligeledes findes der et hav af langrendsområder i Sverige.

Nste
257333SE
Sommerhus i Burs/Stnga
18-02-2017
25-02-2017
Sommerhus Burs/stnga 257333SE
DKK 3.639
Sommerhus Burs/Stnga
Lyst og rummeligt hus i det smukke Burs. Nr Herta badstrand og Nr Golfklubb. P den store terrasse kan I isr nyde den smukke aftensol. Omrdet er rigt p historie og naturen er helt unik, med Nrsholmen som det mest interessante. Her er mange grdbutikker og kunsthndvrkere. G heller ikke glip af storsudret med Vamlingbo, Burgsvik o...
3 personer
2 vrelser
300 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
129446SE
Sommerhus i lmhult
18-02-2017
25-02-2017
Sommerhus lmhult 129446SE
DKK 4.399
Sommerhus lmhult
Dette hyggelige og velholdte feriehus ligger fredeligt i lyse, smukke omgivelser. Stor terrasse. Ca. 200 m til sen Mckeln med bade- og fiskemuligheder (sandart, gedde og aborre). Husejeren slger fiskekort. 4 km til Linnes Rdhult. Ingen ungdomsgrupper. Besg evt. det allerfrste IKEA-varehus i lmhult 6 km. Ejeren fortller: huset ligger...
9 personer
3 vrelser
200 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
170094SE
Sommerhus i Kyrkesund
18-02-2017
25-02-2017
Sommerhus Kyrkesund 170094SE
DKK 8.159
Sommerhus Kyrkesund
Lngst ude i omrdet, med en fantastisk panoramaudsigt over havet ligger dette luksurise feriehus i Kyrkesund. Huset indeholder et stort poolrum og i forbindelse med det en herlig sauna. P 1. etage er der et veludstyret kkken samt et stor ben opholdsstue til hygge og samvr foran brndeovnen.

I huset er der et dejligt afslapn...
11 personer
4 vrelser
320 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Ja
Sauna: Ja
Spa: Nej
129587SE
Sommerhus i Rockneby
18-02-2017
25-02-2017
Sommerhus Rockneby 129587SE
DKK 2.690
Sommerhus Rockneby
Rummeligt og hyggeligt hus med store terrasser, hvoraf den ene er overdkket. Huset ligger i flot kystomrde med bade- og fiskemuligheder. Inkl. egen robd. P grunden ligger et ldre og enklere hus med fire ekstrasenge, som kan lejes direkte af ejeren. Ogs et enklere lysthus/legehus og en lille aktivitetsplne til forskellige boldspil. Man...
7 personer
3 vrelser
500 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Nej
202689SE
Sommerhus i Nshulta
18-02-2017
25-02-2017
Sommerhus Nshulta 202689SE
DKK 2.450
Sommerhus Nshulta
Hyggelig ferielejlighed i Srmlands hjerte. Smuk landlig udsigt fra altanen. Nr Julita Grd og Parken Zoo i Eksildstuna og med sknne egetrsskove der indbyder til vandreture. Bemrk sengelinned er inkl. Sveriges hovedstad Stockholm breder sig ud over 14 er i Mlaren, lige der hvor sen lber ud i stersen mod st gennem Stockholms ...
5 personer
1 vrelser
4000 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
Nste

Sverige byder også på underholdning i form af forlystelsesparker m.m. Her kan blandt andet nævnes Nordeuropas største sommerland, Liseberg i Gøteborg.

Ligeledes kan der nævnes Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby, som er en levende familiepark, med et hav af Astrid Lindgrens figurerer lige fra Emil fra Lønneberg til Alle vi børn i Bulderby til verdens stærkeste pige Pippi Langstrømpe.

Her hos HolidayHome4You.dk finder De et bredt udvalg af sommerhuse i Sverige. Hos os finder De mange traditionelle svenske sommerhuse. Disse røde og gule træhuse ligger ofte i smukke naturområder. Flere af vores svenske sommerhuse, er placeret i områder nær søer, ved disse søer er det ofte muligt at leje en kano eller en lystfiskerbåd.

Foruden disse traditionelle svenske sommerhuse, så har vi et bredt udvalg af nyere luksus sommerhuse og skihytter og lejligheder.

Gennem de sidste 10 år, er der kommet flere og flere nye luksus sommerhuse i Sverige. Disse sommerhuse minder i høj grad om de sommerhuse, som vi finder i de populære områder i Danmark.

Flere af sommerhusene er udstyret med swimmingpool, spabad, sauna og sågar dampbad. Dette gør at mange nu vælger at tage på en anderledes luksus ferie til Sverige.

Vores sommerhuse i Sverige findes i mange prisklasser og mange af sommerhusene, kan ligesom sommerhusene herhjemme i Danmark også lejes som en miniferie eller som et weekendophold.

Dette gør at mange især fra Sjælland, vælger at tage til Sydsverige på et weekendophold i et af vores sommerhuse.

Når man vælger at leje et sommerhus, som en miniferie, så er der ofte mange penge at spare ved selve lejen af sommerhuset.

Alt dette kan De dog læse mere om, under punktet ferie, som de finder her på HolidayHome4You.dk.

Alle vores svenske sommerhuse, kan selvfølgelig bookes online her på siden og skulle de have spørgsmål til et af vores svenske sommerhuse, så er De velkommen til at kontakte vores kundeservice, via telefon eller e-mail.

loading