Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage

Søg via husnummer:

 
Ring til os Tlf: 77 34 58 00
ofte stillede spørgsmål

Sommerhuse i Sverige

Vores kære naboland Sverige, er elsket og hadet af mange Danskere. Når det gælder landskampe mellem Danmark og Sverige, så opstår der et had til Svenskerne, som er glemt få minutter efter at kampen er fløjtet af.

Udover disse små fodboldopgør, som vi hvert år skal igennem, så elsker danskerne Sverige. Og det er ikke uden grund, at vi danskere er så glade for Sverige.

Sverige er et land, som på så mange måder minder os om lille Danmark. Sverige har et meget mildt klima i det sydlige, men nu længere nord på man bevæger sig, nu koldere og barskere bliver naturen.

 

Dog er naturen i Nordsverige noget helt særligt og elsker man sne og natur, så bør man ikke snyde sig selv for den særlige oplevelse, som det er at besøge Nordsverige.

Sverige byder også på rigtig storbyferie i f.eks. Stockholm eller Göteborg, her kan man opleve et spændende byliv, samt et hav af butikker, restauranter, cafeer og historiske bygninger og monumenter.

Vi udlejer hvert år også en lang række sommerhuse og skihytter til skiglade danskere. Sverige har flere rigtig gode skiområder, som egner sig til både begyndere og øvede. Ligeledes findes der et hav af langrendsområder i Sverige.

Næste
130035SE
Sommerhus i Mollösund
10-05-2014
17-05-2014
Sommerhus Mollösund 130035SE
DKK 4.199
Sommerhus Mollösund
Rækkehus beliggende ved det idylliske Mollösund - yderst mod havet, sydvest om Orust. En perle i Bohuslänkysten. Huset er bygget i traditionel Bohuslänsk stil og passer fint ind i miljøet. Huset er veludstyret og ligger i et område, der er perfekt til ferie året rundt. Legeplads findes inden for synsvidde og der er 200 m til et fælles broan...
8 personer
3 værelser
250 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
128929SE
Sommerhus i Hishult
10-05-2014
17-05-2014
Sommerhus Hishult 128929SE
DKK 1.510
Sommerhus Hishult
Feriehus i sørigt område med cykelvenlige småveje. Tre cykler er inkl. Der er 15 km til et opvarmet svømmebad med tre bassiner I Knäred. Kanoudlejning og slalombakke i Vallåsen 20 km. Jeres båd ligger i Grötsjön. I kan bade i Store sjö. Tag til Mellbystrand udenfor Laholm og bad i havet. Smålandet i Markaryd 15 km. Kun for familier....
6 personer
2 værelser
2000 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
129843SE
Sommerhus i Älgarås
10-05-2014
17-05-2014
Sommerhus Älgarås 129843SE
DKK 2.399
Sommerhus Älgarås
Stort og rummeligt træhus stille og rolig beliggende med udsigt mod Sisjön. Smuk natur tæt ved Göta Kanal. Töreboda 6 km....
6 personer
3 værelser
100 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
129091SE
Sommerhus i Markaryd
10-05-2014
17-05-2014
Sommerhus Markaryd 129091SE
DKK 2.399
Sommerhus Markaryd
Dette hus ligger naturskønt i ugenerte omgivelser mellem Vrå og Markaryd og er hyggeligt indrettet. I området er et antal søer, bla. Mäen eller Ljungsjön hvor der kan fanges ædelfisk. I huset er der et stort alrum med kamin og gratis brænde. Huset er af høj standard med bl.a. vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine. 300 m til Gärsj...
6 personer
2 værelser
200 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
181518SE
Sommerhus i Bullaren
10-05-2014
17-05-2014
Sommerhus Bullaren 181518SE
DKK 1.990
Sommerhus Bullaren
Dejligt højtbeliggende hus, med udsigt over ejerens gård med heste og den smukke Bullarebygden. Nær Bullaresjöarna med mange fisk og fine badepladser....
6 personer
2 værelser
1200 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
Næste

Sverige byder også på underholdning i form af forlystelsesparker m.m. Her kan blandt andet nævnes Nordeuropas største sommerland, Liseberg i Gøteborg.

Ligeledes kan der nævnes Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby, som er en levende familiepark, med et hav af Astrid Lindgrens figurerer lige fra Emil fra Lønneberg til Alle vi børn i Bulderby til verdens stærkeste pige Pippi Langstrømpe.

Her hos HolidayHome4You.dk finder De et bredt udvalg af sommerhuse i Sverige. Hos os finder De mange traditionelle svenske sommerhuse. Disse røde og gule træhuse ligger ofte i smukke naturområder. Flere af vores svenske sommerhuse, er placeret i områder nær søer, ved disse søer er det ofte muligt at leje en kano eller en lystfiskerbåd.

Foruden disse traditionelle svenske sommerhuse, så har vi et bredt udvalg af nyere luksus sommerhuse og skihytter og lejligheder.

Gennem de sidste 10 år, er der kommet flere og flere nye luksus sommerhuse i Sverige. Disse sommerhuse minder i høj grad om de sommerhuse, som vi finder i de populære områder i Danmark.

Flere af sommerhusene er udstyret med swimmingpool, spabad, sauna og sågar dampbad. Dette gør at mange nu vælger at tage på en anderledes luksus ferie til Sverige.

Vores sommerhuse i Sverige findes i mange prisklasser og mange af sommerhusene, kan ligesom sommerhusene herhjemme i Danmark også lejes som en miniferie eller som et weekendophold.

Dette gør at mange især fra Sjælland, vælger at tage til Sydsverige på et weekendophold i et af vores sommerhuse.

Når man vælger at leje et sommerhus, som en miniferie, så er der ofte mange penge at spare ved selve lejen af sommerhuset.

Alt dette kan De dog læse mere om, under punktet ferie, som de finder her på HolidayHome4You.dk.

Alle vores svenske sommerhuse, kan selvfølgelig bookes online her på siden og skulle de have spørgsmål til et af vores svenske sommerhuse, så er De velkommen til at kontakte vores kundeservice, via telefon eller e-mail.