Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage
ofte stillede spørgsmål

S?g via husnummer:

Sommerhuse i Sverige

Vores kære naboland Sverige, er elsket og hadet af mange Danskere. Når det gælder landskampe mellem Danmark og Sverige, så opstår der et had til Svenskerne, som er glemt få minutter efter at kampen er fløjtet af.

Udover disse små fodboldopgør, som vi hvert år skal igennem, så elsker danskerne Sverige. Og det er ikke uden grund, at vi danskere er så glade for Sverige.

Sverige er et land, som på så mange måder minder os om lille Danmark. Sverige har et meget mildt klima i det sydlige, men nu længere nord på man bevæger sig, nu koldere og barskere bliver naturen.

 

Dog er naturen i Nordsverige noget helt særligt og elsker man sne og natur, så bør man ikke snyde sig selv for den særlige oplevelse, som det er at besøge Nordsverige.

Sverige byder også på rigtig storbyferie i f.eks. Stockholm eller Göteborg, her kan man opleve et spændende byliv, samt et hav af butikker, restauranter, cafeer og historiske bygninger og monumenter.

Vi udlejer hvert år også en lang række sommerhuse og skihytter til skiglade danskere. Sverige har flere rigtig gode skiområder, som egner sig til både begyndere og øvede. Ligeledes findes der et hav af langrendsområder i Sverige.

Nste
169028SE
Sommerhus i Trosa
16-02-2019
23-02-2019
Sommerhus Trosa 169028SE
DKK 3.599
Sommerhus Trosa
I bolandet i Trosa ligger dette hyggelige feriehus p en stor, smuk, ugenert grund. Feriehuset har en stor overdkket terrasse med infrard varme, s I kan sidde udenfor til sent ude p aftenen. Indretningen giver huset en hjemlig atmosfre, og i stuen er der en herlig brndeovn, som hele familien kan hygge sig omkring. P grunden er der ...
8 personer
3 vrelser
700 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
265268SE
Sommerhus i Rdeby
16-02-2019
23-02-2019
Sommerhus Rdeby 265268SE
DKK 2.420
Sommerhus Rdeby
Frit beliggende grd i skov- og srigt omrde st for Rdeby ca. 16 km nord for Karlskrona. Feriehuset har en uforstyrret beliggenhed og store arealer til at vre p. Huset har gennemget en omfattende renovering i de senere r. Velholdt flisebadevrelse med wc, douche og vaskemaskine. P nederste etage er der et sovevrelse i gammel st...
8 personer
3 vrelser
2000 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
129409SE
Sommerhus i Grnna
16-02-2019
23-02-2019
Sommerhus Grnna 129409SE
DKK 3.210
Sommerhus Grnna
Her finder I et meget hyggeligt feriehus i nrheden af flere dejlige ser. Huset har en stor overdkket terrasse, hvor man kan sidde og hygge sig i al slags vejr. Herfra er der udsigt over naturen og skoven. Der er separat hus med spa (2 personer), samt brusebad, hvor I kan slappe af og forkle jer selv. Der er ikke langt til den sknne s Bu...
4 personer
3 vrelser
2000 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Ja
142033SE
Sommerhus i Gllstad
16-02-2019
23-02-2019
Sommerhus Gllstad 142033SE
DKK 2.759
Sommerhus Gllstad
Hyggeligt hus blot 5 min fra sen Rnnavgssjn, som man kan se gennem trerne. Stor stue med hyggelig pejs....
4 personer
2 vrelser
500 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
506761SE
Sommerhus i Grnna
16-02-2019
23-02-2019
Sommerhus Grnna 506761SE
DKK 4.720
Sommerhus Grnna

Mysig stuga med fantastisk utsikt ver ppna flt och vackra Vttern!

Stugan ligger fint placerad p grden Vretaholm Steri. P grden bedrivs ett aktivt lantbruk, s fr den djurintresserade kommer det att finns kor i hagarna runt omkring. Den hrliga trdgrden har gott om plats att leka och umgs ...
8 personer
4 vrelser
0 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
Nste

Sverige byder også på underholdning i form af forlystelsesparker m.m. Her kan blandt andet nævnes Nordeuropas største sommerland, Liseberg i Gøteborg.

Ligeledes kan der nævnes Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby, som er en levende familiepark, med et hav af Astrid Lindgrens figurerer lige fra Emil fra Lønneberg til Alle vi børn i Bulderby til verdens stærkeste pige Pippi Langstrømpe.

Her hos HolidayHome4You.dk finder De et bredt udvalg af sommerhuse i Sverige. Hos os finder De mange traditionelle svenske sommerhuse. Disse røde og gule træhuse ligger ofte i smukke naturområder. Flere af vores svenske sommerhuse, er placeret i områder nær søer, ved disse søer er det ofte muligt at leje en kano eller en lystfiskerbåd.

Foruden disse traditionelle svenske sommerhuse, så har vi et bredt udvalg af nyere luksus sommerhuse og skihytter og lejligheder.

Gennem de sidste 10 år, er der kommet flere og flere nye luksus sommerhuse i Sverige. Disse sommerhuse minder i høj grad om de sommerhuse, som vi finder i de populære områder i Danmark.

Flere af sommerhusene er udstyret med swimmingpool, spabad, sauna og sågar dampbad. Dette gør at mange nu vælger at tage på en anderledes luksus ferie til Sverige.

Vores sommerhuse i Sverige findes i mange prisklasser og mange af sommerhusene, kan ligesom sommerhusene herhjemme i Danmark også lejes som en miniferie eller som et weekendophold.

Dette gør at mange især fra Sjælland, vælger at tage til Sydsverige på et weekendophold i et af vores sommerhuse.

Når man vælger at leje et sommerhus, som en miniferie, så er der ofte mange penge at spare ved selve lejen af sommerhuset.

Alt dette kan De dog læse mere om, under punktet ferie, som de finder her på HolidayHome4You.dk.

Alle vores svenske sommerhuse, kan selvfølgelig bookes online her på siden og skulle de have spørgsmål til et af vores svenske sommerhuse, så er De velkommen til at kontakte vores kundeservice, via telefon eller e-mail.

loading