Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage
ofte stillede spørgsmål

S?g via husnummer:

Sommerhuse i Sverige

Vores kære naboland Sverige, er elsket og hadet af mange Danskere. Når det gælder landskampe mellem Danmark og Sverige, så opstår der et had til Svenskerne, som er glemt få minutter efter at kampen er fløjtet af.

Udover disse små fodboldopgør, som vi hvert år skal igennem, så elsker danskerne Sverige. Og det er ikke uden grund, at vi danskere er så glade for Sverige.

Sverige er et land, som på så mange måder minder os om lille Danmark. Sverige har et meget mildt klima i det sydlige, men nu længere nord på man bevæger sig, nu koldere og barskere bliver naturen.

 

Dog er naturen i Nordsverige noget helt særligt og elsker man sne og natur, så bør man ikke snyde sig selv for den særlige oplevelse, som det er at besøge Nordsverige.

Sverige byder også på rigtig storbyferie i f.eks. Stockholm eller Göteborg, her kan man opleve et spændende byliv, samt et hav af butikker, restauranter, cafeer og historiske bygninger og monumenter.

Vi udlejer hvert år også en lang række sommerhuse og skihytter til skiglade danskere. Sverige har flere rigtig gode skiområder, som egner sig til både begyndere og øvede. Ligeledes findes der et hav af langrendsområder i Sverige.

Nste
500065SE
Sommerhus i Ytterby
21-07-2018
28-07-2018
Sommerhus Ytterby 500065SE
DKK 9.195
Sommerhus Ytterby
Ett hus att trivas i! Passar bra till en familj/ par som vill ha en aktiv semester. Hr finns alla mjligheter, nra till hav och bad, och nra till storstaden Gteborg.

Huset r belget mitt i Ytterby i ett barnvnligt villakvarter med en fin lekplats, utegym och en fotbollsplan runt hrnet. Huset ligger endast 200 meter f...
5 personer
3 vrelser
0 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
501461SE
Sommerhus i Brandtorp
21-07-2018
28-07-2018
Sommerhus Brandtorp 501461SE
DKK 7.405
Sommerhus Brandtorp

Fint hus med mysig trdgrd i ett lugnt omrde i Brandstorp, ca 40 km utanfr Jnkping, precis vid Vttern med skna bad och nrhet till riktigt fint fiske.

Hr hittar du allt du behver fr en bekvm semester s som insynsskyddad uteplats att ta sin frukost p, inglasad altan fr eftermiddagsfika...
4 personer
2 vrelser
0 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
502218SE
Sommerhus i Blid
21-07-2018
28-07-2018
Sommerhus Blid 502218SE
DKK 8.475
Sommerhus Blid

Du hlsas vlkommen till ett trevligt skrgrdsboende p vackra Blid. Huset r byggt i tv etage och hgt belget i frhllande till omgivningen.

P vre plan finns allrum med fullt utrustat ppet kk. Sovrum med dubbelsng samt badrum med eltoalett och tvttstll. I vardagsrummet finns en bdds...
5 personer
1 vrelser
0 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Nej
165430SE
Sommerhus i Sorsele
21-07-2018
28-07-2018
Sommerhus Sorsele 165430SE
DKK 2.189
Sommerhus Sorsele
Feriehus til den gte naturelsker med fint udsigt over s og bjerge. 40 km til Nalovardo skianlg med udfordringer til bde begyndere og avancerede skilbere....
4 personer
2 vrelser
800 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
501387SE
Sommerhus i Larv
21-07-2018
28-07-2018
Sommerhus Larv 501387SE
DKK 3.475
Sommerhus Larv

Vackert belget och vldigt natursknt ligger denna fina stuga som r en utav sex stycken stugor som ligger fint samlat p vackra Sjtorps Steri med utsikt ver sjar och det ppna landskapet.

Stugan bestr av ett ppet allrum med Tv, bddsoffa, mysig tljstenskamin och matplats fr 6 personer.

...
4 personer
1 vrelser
0 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
Nste

Sverige byder også på underholdning i form af forlystelsesparker m.m. Her kan blandt andet nævnes Nordeuropas største sommerland, Liseberg i Gøteborg.

Ligeledes kan der nævnes Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby, som er en levende familiepark, med et hav af Astrid Lindgrens figurerer lige fra Emil fra Lønneberg til Alle vi børn i Bulderby til verdens stærkeste pige Pippi Langstrømpe.

Her hos HolidayHome4You.dk finder De et bredt udvalg af sommerhuse i Sverige. Hos os finder De mange traditionelle svenske sommerhuse. Disse røde og gule træhuse ligger ofte i smukke naturområder. Flere af vores svenske sommerhuse, er placeret i områder nær søer, ved disse søer er det ofte muligt at leje en kano eller en lystfiskerbåd.

Foruden disse traditionelle svenske sommerhuse, så har vi et bredt udvalg af nyere luksus sommerhuse og skihytter og lejligheder.

Gennem de sidste 10 år, er der kommet flere og flere nye luksus sommerhuse i Sverige. Disse sommerhuse minder i høj grad om de sommerhuse, som vi finder i de populære områder i Danmark.

Flere af sommerhusene er udstyret med swimmingpool, spabad, sauna og sågar dampbad. Dette gør at mange nu vælger at tage på en anderledes luksus ferie til Sverige.

Vores sommerhuse i Sverige findes i mange prisklasser og mange af sommerhusene, kan ligesom sommerhusene herhjemme i Danmark også lejes som en miniferie eller som et weekendophold.

Dette gør at mange især fra Sjælland, vælger at tage til Sydsverige på et weekendophold i et af vores sommerhuse.

Når man vælger at leje et sommerhus, som en miniferie, så er der ofte mange penge at spare ved selve lejen af sommerhuset.

Alt dette kan De dog læse mere om, under punktet ferie, som de finder her på HolidayHome4You.dk.

Alle vores svenske sommerhuse, kan selvfølgelig bookes online her på siden og skulle de have spørgsmål til et af vores svenske sommerhuse, så er De velkommen til at kontakte vores kundeservice, via telefon eller e-mail.

loading