Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage

Søg via husnummer:

 
Ring til os Tlf: 77 34 58 00
ofte stillede spørgsmål

Sommerhuse i Sverige

Vores kære naboland Sverige, er elsket og hadet af mange Danskere. Når det gælder landskampe mellem Danmark og Sverige, så opstår der et had til Svenskerne, som er glemt få minutter efter at kampen er fløjtet af.

Udover disse små fodboldopgør, som vi hvert år skal igennem, så elsker danskerne Sverige. Og det er ikke uden grund, at vi danskere er så glade for Sverige.

Sverige er et land, som på så mange måder minder os om lille Danmark. Sverige har et meget mildt klima i det sydlige, men nu længere nord på man bevæger sig, nu koldere og barskere bliver naturen.

 

Dog er naturen i Nordsverige noget helt særligt og elsker man sne og natur, så bør man ikke snyde sig selv for den særlige oplevelse, som det er at besøge Nordsverige.

Sverige byder også på rigtig storbyferie i f.eks. Stockholm eller Göteborg, her kan man opleve et spændende byliv, samt et hav af butikker, restauranter, cafeer og historiske bygninger og monumenter.

Vi udlejer hvert år også en lang række sommerhuse og skihytter til skiglade danskere. Sverige har flere rigtig gode skiområder, som egner sig til både begyndere og øvede. Ligeledes findes der et hav af langrendsområder i Sverige.

Næste
205436SE
Sommerhus i Hamburgsund
17-05-2014
24-05-2014
Sommerhus Hamburgsund 205436SE
DKK 5.639
Sommerhus Hamburgsund
I bor i et vidunderligt maritimt miljø i det anerige Hamburgsund, som er en levende kystlandsby med rødder i fiskeri, søfart og stenhuggeri. Dele af den ældre bebyggelse omkring sundet er bevaret i form af beboelseshuse og bådeskure. Omgivelserne er typiske for det nordlige Bohusläns kystlandskab med nøgne klipper, et sted til rolige gåture...
10 personer
3 værelser
400 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
194096SE
Sommerhus i Ronneby
17-05-2014
24-05-2014
Sommerhus Ronneby 194096SE
DKK 3.079
Sommerhus Ronneby
Herligt hus i Ronneby på afsides stor grund. Kun 30 m til Ronnebyån hvor I kan bade og fiske. Store udeplads på bagsiden. Godt udgangspunkt for udflugter til Blekinge skærgård. Obs. loftshøjde 193 cm....
4 personer
2 værelser
30 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
185586SE
Sommerhus i Ryd-Urshult
17-05-2014
24-05-2014
Sommerhus Ryd-Urshult 185586SE
DKK 2.130
Sommerhus Ryd-Urshult
Smukt feriehus på en tidligere gård. Ugenert beliggende med naturen lige uden for døren. Dejlige smålandske skove til vandreture, bær- og svampeplukning. Flere gode fiskemuligheder fx. i Mörrumsån og Svängsta. Tæt på den Glasriket med al dets glaskunst og andre kunsthåndværkere der har åbne atelierdøre. Kun få km til byerne Ryd og Ti...
4 personer
2 værelser
2000 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
179182SE
Sommerhus i Storberg/arvidsjaur
17-05-2014
24-05-2014
Sommerhus Storberg/arvidsjaur 179182SE
DKK 8.639
Sommerhus Storberg/arvidsjaur
Feriehus med en god beliggenhed i Lapplands vildmark. Ideelt til store grupper og selskaber. Det store hus indeholder 15 sengepladser, og i den separate bygning på gården er der 16 sengepladser. Rigtig gode fiskemuligheder i nærheden. Meget samerkultur i regionen. Om vinteren er det muligt at leje en snescooter af ejeren. Om sommeren lokker natu...
15 personer
8 værelser
400 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Nej
128721SE
Sommerhus i Arkelstorp/immeln
17-05-2014
24-05-2014
Sommerhus Arkelstorp/immeln 128721SE
DKK 2.470
Sommerhus Arkelstorp/immeln
Hyggeligt hus med udestue og anneks, beliggende på en stor naturgrund. Båd og bådplads findes ved den fiskerige sø Immelen 600 m. S2 gennemgangsværelse....
7 personer
3 værelser
600 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
Næste

Sverige byder også på underholdning i form af forlystelsesparker m.m. Her kan blandt andet nævnes Nordeuropas største sommerland, Liseberg i Gøteborg.

Ligeledes kan der nævnes Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby, som er en levende familiepark, med et hav af Astrid Lindgrens figurerer lige fra Emil fra Lønneberg til Alle vi børn i Bulderby til verdens stærkeste pige Pippi Langstrømpe.

Her hos HolidayHome4You.dk finder De et bredt udvalg af sommerhuse i Sverige. Hos os finder De mange traditionelle svenske sommerhuse. Disse røde og gule træhuse ligger ofte i smukke naturområder. Flere af vores svenske sommerhuse, er placeret i områder nær søer, ved disse søer er det ofte muligt at leje en kano eller en lystfiskerbåd.

Foruden disse traditionelle svenske sommerhuse, så har vi et bredt udvalg af nyere luksus sommerhuse og skihytter og lejligheder.

Gennem de sidste 10 år, er der kommet flere og flere nye luksus sommerhuse i Sverige. Disse sommerhuse minder i høj grad om de sommerhuse, som vi finder i de populære områder i Danmark.

Flere af sommerhusene er udstyret med swimmingpool, spabad, sauna og sågar dampbad. Dette gør at mange nu vælger at tage på en anderledes luksus ferie til Sverige.

Vores sommerhuse i Sverige findes i mange prisklasser og mange af sommerhusene, kan ligesom sommerhusene herhjemme i Danmark også lejes som en miniferie eller som et weekendophold.

Dette gør at mange især fra Sjælland, vælger at tage til Sydsverige på et weekendophold i et af vores sommerhuse.

Når man vælger at leje et sommerhus, som en miniferie, så er der ofte mange penge at spare ved selve lejen af sommerhuset.

Alt dette kan De dog læse mere om, under punktet ferie, som de finder her på HolidayHome4You.dk.

Alle vores svenske sommerhuse, kan selvfølgelig bookes online her på siden og skulle de have spørgsmål til et af vores svenske sommerhuse, så er De velkommen til at kontakte vores kundeservice, via telefon eller e-mail.