Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage
ofte stillede spørgsmål

S?g via husnummer:

Sommerhuse i Sverige

Vores kære naboland Sverige, er elsket og hadet af mange Danskere. Når det gælder landskampe mellem Danmark og Sverige, så opstår der et had til Svenskerne, som er glemt få minutter efter at kampen er fløjtet af.

Udover disse små fodboldopgør, som vi hvert år skal igennem, så elsker danskerne Sverige. Og det er ikke uden grund, at vi danskere er så glade for Sverige.

Sverige er et land, som på så mange måder minder os om lille Danmark. Sverige har et meget mildt klima i det sydlige, men nu længere nord på man bevæger sig, nu koldere og barskere bliver naturen.

 

Dog er naturen i Nordsverige noget helt særligt og elsker man sne og natur, så bør man ikke snyde sig selv for den særlige oplevelse, som det er at besøge Nordsverige.

Sverige byder også på rigtig storbyferie i f.eks. Stockholm eller Göteborg, her kan man opleve et spændende byliv, samt et hav af butikker, restauranter, cafeer og historiske bygninger og monumenter.

Vi udlejer hvert år også en lang række sommerhuse og skihytter til skiglade danskere. Sverige har flere rigtig gode skiområder, som egner sig til både begyndere og øvede. Ligeledes findes der et hav af langrendsområder i Sverige.

Nste
192711SE
Sommerhus i Ljungby
13-04-2019
20-04-2019
Sommerhus Ljungby 192711SE
DKK 1.920
Sommerhus Ljungby
Dejlig feriehus i nrheden af Ljungby i Smland, med heste der grsser p de omgivende marker. Her er der rig mulighed for at nyde Smlands smukke natur med sen Ksen og sen Bolmen. Husets robd ligger i sen Kssen. Her er mange gode badestrande og herlige fiskeser. Laganland Golfbane og lgpark ca. 25 km. Tilbring en dag i det vil...
4 personer
1 vrelser
2000 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
253174SE
Sommerhus i Bolmstad/Bolmen
13-04-2019
20-04-2019
Sommerhus Bolmstad/bolmen 253174SE
DKK 2.869
Sommerhus Bolmstad/Bolmen
Hyggeligt feriehus med udsigt over Bolmen fra den store terrasse, hvor I kan sidde og nyde stilheden og den sknne udsigt. Huset ligger p den fredede grd Bolmstad Steri med aner tilbage til 1600-taller. Badestrand og Bolmstad havn ligger i nrheden. Bolmen er Sveriges 10ende strste s hvor der er gode fiskemuligheder, hvor der er kan fan...
4 personer
2 vrelser
100 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
128889SE
Sommerhus i Fegen
13-04-2019
20-04-2019
Sommerhus Fegen 128889SE
DKK 2.169
Sommerhus Fegen
I det smukke grnseland mellem Smland og Halland med mange ser ligger dette hus sammen med tre andre identiske huse med sudsigt p naturgrund omgivet af den sknne skov Alvhaga vildmark. Din husejer, som er en kendt jagt- og fiskeguide, giver dig gerne tips om, hvor du fanger drmmegedden eller skyder en elg. Bde, kajakker og kanoer kan...
4 personer
1 vrelser
150 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
500531SE
Sommerhus i Ells
13-04-2019
20-04-2019
Sommerhus Ells 500531SE
DKK 4.495
Sommerhus Ells
Hemtrevlig lgenhet med bsta lge i Ells p vstra Orust med slende havsutsikt ver marinan och Grundsund frn bde balkong, vardagsrum och sovrum.

Lgenheten ligger p andra vningen endast 100 m frn barnvnlig och handikappanpassad badplats med sandstrand, brygga, trampolin, klippor och lekplats samt beach-vo...
4 personer
1 vrelser
0 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
128684SE
Sommerhus i Hllviken
13-04-2019
20-04-2019
Sommerhus Hllviken 128684SE
DKK 2.749
Sommerhus Hllviken
Hyggeligt feriehus i et roligt villaomrde, 500 m fra den dejlige Kmpingestranden i Hllviken. Om sommeren er der mange forskellige aktiviteter p Nset, som denne del af Skne kaldes. Skanr og Falsterbo ligger kun 10 minutters krsel vk. Tt p huset ligger flere golfbaner. Omrdet er meget brnevenligt....
4 personer
1 vrelser
500 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
Nste

Sverige byder også på underholdning i form af forlystelsesparker m.m. Her kan blandt andet nævnes Nordeuropas største sommerland, Liseberg i Gøteborg.

Ligeledes kan der nævnes Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby, som er en levende familiepark, med et hav af Astrid Lindgrens figurerer lige fra Emil fra Lønneberg til Alle vi børn i Bulderby til verdens stærkeste pige Pippi Langstrømpe.

Her hos HolidayHome4You.dk finder De et bredt udvalg af sommerhuse i Sverige. Hos os finder De mange traditionelle svenske sommerhuse. Disse røde og gule træhuse ligger ofte i smukke naturområder. Flere af vores svenske sommerhuse, er placeret i områder nær søer, ved disse søer er det ofte muligt at leje en kano eller en lystfiskerbåd.

Foruden disse traditionelle svenske sommerhuse, så har vi et bredt udvalg af nyere luksus sommerhuse og skihytter og lejligheder.

Gennem de sidste 10 år, er der kommet flere og flere nye luksus sommerhuse i Sverige. Disse sommerhuse minder i høj grad om de sommerhuse, som vi finder i de populære områder i Danmark.

Flere af sommerhusene er udstyret med swimmingpool, spabad, sauna og sågar dampbad. Dette gør at mange nu vælger at tage på en anderledes luksus ferie til Sverige.

Vores sommerhuse i Sverige findes i mange prisklasser og mange af sommerhusene, kan ligesom sommerhusene herhjemme i Danmark også lejes som en miniferie eller som et weekendophold.

Dette gør at mange især fra Sjælland, vælger at tage til Sydsverige på et weekendophold i et af vores sommerhuse.

Når man vælger at leje et sommerhus, som en miniferie, så er der ofte mange penge at spare ved selve lejen af sommerhuset.

Alt dette kan De dog læse mere om, under punktet ferie, som de finder her på HolidayHome4You.dk.

Alle vores svenske sommerhuse, kan selvfølgelig bookes online her på siden og skulle de have spørgsmål til et af vores svenske sommerhuse, så er De velkommen til at kontakte vores kundeservice, via telefon eller e-mail.

loading