Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage
ofte stillede spørgsmål

S?g via husnummer:

Sommerhuse i Sverige

Vores kære naboland Sverige, er elsket og hadet af mange Danskere. Når det gælder landskampe mellem Danmark og Sverige, så opstår der et had til Svenskerne, som er glemt få minutter efter at kampen er fløjtet af.

Udover disse små fodboldopgør, som vi hvert år skal igennem, så elsker danskerne Sverige. Og det er ikke uden grund, at vi danskere er så glade for Sverige.

Sverige er et land, som på så mange måder minder os om lille Danmark. Sverige har et meget mildt klima i det sydlige, men nu længere nord på man bevæger sig, nu koldere og barskere bliver naturen.

 

Dog er naturen i Nordsverige noget helt særligt og elsker man sne og natur, så bør man ikke snyde sig selv for den særlige oplevelse, som det er at besøge Nordsverige.

Sverige byder også på rigtig storbyferie i f.eks. Stockholm eller Göteborg, her kan man opleve et spændende byliv, samt et hav af butikker, restauranter, cafeer og historiske bygninger og monumenter.

Vi udlejer hvert år også en lang række sommerhuse og skihytter til skiglade danskere. Sverige har flere rigtig gode skiområder, som egner sig til både begyndere og øvede. Ligeledes findes der et hav af langrendsområder i Sverige.

Nste
165450SE
Sommerhus i Mariefred
19-08-2017
26-08-2017
Sommerhus Mariefred 165450SE
DKK 10.727
Sommerhus Mariefred
Midt i en 400 ha stor dyrehave med hjorte ligger denne smukke herregrdsbygning. Store, luksuse rum og 3 badevrelser, hvoraf et er udstyret med gulvvarme. Kamin i dagligstuen. Brnevenlig sandstrand. Motorbd og kano kan lejes. Dejlige, rolige turomrder....
10 personer
5 vrelser
300 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
175520SE
Sommerhus i Nalovardo Sorsele
19-08-2017
26-08-2017
Sommerhus Nalovardo Sorsele 175520SE
DKK 1.908
Sommerhus Nalovardo Sorsele
Feriehus beliggende i Nalovardo Fiskecamp midt i Laplands bedste og mest fiskerige vand. Hyggelig mblering og et veludstyret kkken. Servicebygning med flles sauna. Stor fryser kan lnes til fisk....
4 personer
2 vrelser
5000 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
205513SE
Sommerhus i Sttra/Borgholm
19-08-2017
26-08-2017
Sommerhus Sttra/borgholm 205513SE
DKK 10.691
Sommerhus Sttra/Borgholm
Et stort og rummeligt hus med stor have. Smukt indrettet hus, som har lidt ekstra. Boblebadekar inde og spabad udendrs. Herfra nr man bde det nordlige og det sydlige land i bekvem afstand. Inden for en radius p 15 km nr I de udmrkede golfbaner Saxns og Ekerum. land tilbyder ogs godt fiskeri og herligt naturliv rundt omkring p ...
8 personer
3 vrelser
4000 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
129458SE
Sommerhus i Vxj/Lenhovda
19-08-2017
26-08-2017
Sommerhus Vxj/lenhovda 129458SE
DKK 1.403
Sommerhus Vxj/Lenhovda
I udkanten af Lenhovda, midt i Glasriket, ligger dette feriehus dejligt beliggende p stor grund. Her er der rig mulighed for udespil og leg for de mindste. Huset er god base for udflugter til omrdets mange sevrdigheder. 1 km til badested i Lenhovdasjn, hvor man bde kan bade og fiske. Glasriket er det almindeligt kendte navn for det syds...
4 personer
1 vrelser
1000 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
128889SE
Sommerhus i Fegen
19-08-2017
26-08-2017
Sommerhus Fegen 128889SE
DKK 2.106
Sommerhus Fegen
I det smukke grnseland mellem Smland og Halland med mange ser ligger dette hus sammen med tre andre identiske huse med sudsigt p naturgrund omgivet af den sknne skov Alvhaga vildmark. Din husejer, som er en kendt jagt- og fiskeguide, giver dig gerne tips om, hvor du fanger drmmegedden eller skyder en elg. Bde, kajakker og kanoer kan...
4 personer
1 vrelser
150 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
Nste

Sverige byder også på underholdning i form af forlystelsesparker m.m. Her kan blandt andet nævnes Nordeuropas største sommerland, Liseberg i Gøteborg.

Ligeledes kan der nævnes Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby, som er en levende familiepark, med et hav af Astrid Lindgrens figurerer lige fra Emil fra Lønneberg til Alle vi børn i Bulderby til verdens stærkeste pige Pippi Langstrømpe.

Her hos HolidayHome4You.dk finder De et bredt udvalg af sommerhuse i Sverige. Hos os finder De mange traditionelle svenske sommerhuse. Disse røde og gule træhuse ligger ofte i smukke naturområder. Flere af vores svenske sommerhuse, er placeret i områder nær søer, ved disse søer er det ofte muligt at leje en kano eller en lystfiskerbåd.

Foruden disse traditionelle svenske sommerhuse, så har vi et bredt udvalg af nyere luksus sommerhuse og skihytter og lejligheder.

Gennem de sidste 10 år, er der kommet flere og flere nye luksus sommerhuse i Sverige. Disse sommerhuse minder i høj grad om de sommerhuse, som vi finder i de populære områder i Danmark.

Flere af sommerhusene er udstyret med swimmingpool, spabad, sauna og sågar dampbad. Dette gør at mange nu vælger at tage på en anderledes luksus ferie til Sverige.

Vores sommerhuse i Sverige findes i mange prisklasser og mange af sommerhusene, kan ligesom sommerhusene herhjemme i Danmark også lejes som en miniferie eller som et weekendophold.

Dette gør at mange især fra Sjælland, vælger at tage til Sydsverige på et weekendophold i et af vores sommerhuse.

Når man vælger at leje et sommerhus, som en miniferie, så er der ofte mange penge at spare ved selve lejen af sommerhuset.

Alt dette kan De dog læse mere om, under punktet ferie, som de finder her på HolidayHome4You.dk.

Alle vores svenske sommerhuse, kan selvfølgelig bookes online her på siden og skulle de have spørgsmål til et af vores svenske sommerhuse, så er De velkommen til at kontakte vores kundeservice, via telefon eller e-mail.

loading