Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage

Søg via husnummer:

 
Ring til os Tlf: 77 34 58 00
ofte stillede spørgsmål

Sommerhuse i Sverige

Vores kære naboland Sverige, er elsket og hadet af mange Danskere. Når det gælder landskampe mellem Danmark og Sverige, så opstår der et had til Svenskerne, som er glemt få minutter efter at kampen er fløjtet af.

Udover disse små fodboldopgør, som vi hvert år skal igennem, så elsker danskerne Sverige. Og det er ikke uden grund, at vi danskere er så glade for Sverige.

Sverige er et land, som på så mange måder minder os om lille Danmark. Sverige har et meget mildt klima i det sydlige, men nu længere nord på man bevæger sig, nu koldere og barskere bliver naturen.

 

Dog er naturen i Nordsverige noget helt særligt og elsker man sne og natur, så bør man ikke snyde sig selv for den særlige oplevelse, som det er at besøge Nordsverige.

Sverige byder også på rigtig storbyferie i f.eks. Stockholm eller Göteborg, her kan man opleve et spændende byliv, samt et hav af butikker, restauranter, cafeer og historiske bygninger og monumenter.

Vi udlejer hvert år også en lang række sommerhuse og skihytter til skiglade danskere. Sverige har flere rigtig gode skiområder, som egner sig til både begyndere og øvede. Ligeledes findes der et hav af langrendsområder i Sverige.

Næste
258262SE
Sommerhus i Undenäs
21-05-2016
28-05-2016
Sommerhus Undenäs 258262SE
DKK 2.270
Sommerhus Undenäs
Dejlig ferielejlighed beliggende 5 minutters gang fra søen Viken med bade- og fiskemuligheder. 20 minutters kørsel fra Karlsborg og Vättern. Familievenlig bolig med stor græsplæne og legeplads samt en fælles grillplads. Husejeren guider jer gerne rundt i Västergotland, hvor der er mange gode badesteder og svampeskove i naturreservatet. Husej...
7 personer
1 værelser
3000 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Nej
180236SE
Sommerhus i Landsbro/Sävsjö
21-05-2016
28-05-2016
Sommerhus Landsbro/sävsjö 180236SE
DKK 3.599
Sommerhus Landsbro/Sävsjö
Gennemrenoveret feriehus i dejlige uforstyrrede omgivelser, i Hultagård uden for Sävsjö. Den store grund der omgiver huset er oplagt til afslapning og leg. Området huset ligger i har en rig natur, bla. har I gode chancer for at se forskellige former for vildt, men kan i sæsonen også plukke flere sorter bær. Fra grunden har I en pragtfuld uds...
6 personer
3 værelser
4000 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
252608SE
Sommerhus i Frändefors
21-05-2016
28-05-2016
Sommerhus Frändefors 252608SE
DKK 1.699
Sommerhus Frändefors
Feriehus, smukt beliggende i skovbrynet i udkanten af marker og enge. Tæt på bær og svampemarker. En kort gåtur fører jer til Hästefjorden, hvor båden ligger til spændende bade- og fisketure....
6 personer
2 værelser
3000 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
166783SE
Sommerhus i Borrby Strand
21-05-2016
28-05-2016
Sommerhus Borrby Strand 166783SE
DKK 2.539
Sommerhus Borrby Strand
Dette hus ligger kun 250 m fra de store sandstrande i Borrby. Her er mange scener fra \'Wallanderfilmene\' blevet optaget. Nær Köpingsberg, hvor den svenske \'champagne\' produceres....
7 personer
4 værelser
250 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
192290SE
Sommerhus i Vrå/Lidhult
21-05-2016
28-05-2016
Sommerhus Vrå/lidhult 192290SE
DKK 1.699
Sommerhus Vrå/Lidhult
Feriehus i uforstyrrede omgivelser på en stor naturgrund ca. 40 km fra Ljungby, som indrammes af en smuk gammel stenmur. Til hyggeligt samvær er der et alrum på 55 m², hvor der er en pejs. 2 km til bade- og fiskesø med adgang til båd. Ikke langt til Bolmen med de 365 øer. S3 er gennemgangsrum. Tyske og svenske tv-kanaler, ikke danske. Ca. 46...
8 personer
4 værelser
2000 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
Næste

Sverige byder også på underholdning i form af forlystelsesparker m.m. Her kan blandt andet nævnes Nordeuropas største sommerland, Liseberg i Gøteborg.

Ligeledes kan der nævnes Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby, som er en levende familiepark, med et hav af Astrid Lindgrens figurerer lige fra Emil fra Lønneberg til Alle vi børn i Bulderby til verdens stærkeste pige Pippi Langstrømpe.

Her hos HolidayHome4You.dk finder De et bredt udvalg af sommerhuse i Sverige. Hos os finder De mange traditionelle svenske sommerhuse. Disse røde og gule træhuse ligger ofte i smukke naturområder. Flere af vores svenske sommerhuse, er placeret i områder nær søer, ved disse søer er det ofte muligt at leje en kano eller en lystfiskerbåd.

Foruden disse traditionelle svenske sommerhuse, så har vi et bredt udvalg af nyere luksus sommerhuse og skihytter og lejligheder.

Gennem de sidste 10 år, er der kommet flere og flere nye luksus sommerhuse i Sverige. Disse sommerhuse minder i høj grad om de sommerhuse, som vi finder i de populære områder i Danmark.

Flere af sommerhusene er udstyret med swimmingpool, spabad, sauna og sågar dampbad. Dette gør at mange nu vælger at tage på en anderledes luksus ferie til Sverige.

Vores sommerhuse i Sverige findes i mange prisklasser og mange af sommerhusene, kan ligesom sommerhusene herhjemme i Danmark også lejes som en miniferie eller som et weekendophold.

Dette gør at mange især fra Sjælland, vælger at tage til Sydsverige på et weekendophold i et af vores sommerhuse.

Når man vælger at leje et sommerhus, som en miniferie, så er der ofte mange penge at spare ved selve lejen af sommerhuset.

Alt dette kan De dog læse mere om, under punktet ferie, som de finder her på HolidayHome4You.dk.

Alle vores svenske sommerhuse, kan selvfølgelig bookes online her på siden og skulle de have spørgsmål til et af vores svenske sommerhuse, så er De velkommen til at kontakte vores kundeservice, via telefon eller e-mail.