Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage
ofte stillede spørgsmål

S?g via husnummer:

Sommerhuse i Sverige

Vores kære naboland Sverige, er elsket og hadet af mange Danskere. Når det gælder landskampe mellem Danmark og Sverige, så opstår der et had til Svenskerne, som er glemt få minutter efter at kampen er fløjtet af.

Udover disse små fodboldopgør, som vi hvert år skal igennem, så elsker danskerne Sverige. Og det er ikke uden grund, at vi danskere er så glade for Sverige.

Sverige er et land, som på så mange måder minder os om lille Danmark. Sverige har et meget mildt klima i det sydlige, men nu længere nord på man bevæger sig, nu koldere og barskere bliver naturen.

 

Dog er naturen i Nordsverige noget helt særligt og elsker man sne og natur, så bør man ikke snyde sig selv for den særlige oplevelse, som det er at besøge Nordsverige.

Sverige byder også på rigtig storbyferie i f.eks. Stockholm eller Göteborg, her kan man opleve et spændende byliv, samt et hav af butikker, restauranter, cafeer og historiske bygninger og monumenter.

Vi udlejer hvert år også en lang række sommerhuse og skihytter til skiglade danskere. Sverige har flere rigtig gode skiområder, som egner sig til både begyndere og øvede. Ligeledes findes der et hav af langrendsområder i Sverige.

Nste
185909SE
Sommerhus i Hrby/Linderdssen
22-07-2017
29-07-2017
Sommerhus Hrby/linderdssen 185909SE
DKK 3.610
Sommerhus Hrby/Linderdssen
Dejligt mobile-home med skn terrasse og egen lille anlbsbro i kunstig s kun 5 m fra dren. Gode bade- og fiskemuligheder. Hyggeligt med grdens heste der grsser udenfor. G ture i skoven, som er lige uden for dren. Fantastiske omrde til fred og ro p landet og i skoven. Tt p Kristianstad hvis I vil shoppe. Eller tag p dagsture...
6 personer
3 vrelser
14000 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
130644SE
Sommerhus i stmark/Lekvattnet
22-07-2017
29-07-2017
Sommerhus stmark/lekvattnet 130644SE
DKK 5.959
Sommerhus stmark/Lekvattnet
Her er et feriehus i tmmer i et sknt vildmarksomrde ved Lekvattnet. Her er et enkelt kkken. I stuen er der en stor ben pejs, som gr de koldere dage meget hyggeligere. Der er en overdkket terrasse, hvor I kan nyde alle jeres mltider, p de solrige og varme dage. I omrdet er der stor mulighed for, at plukke rigeligt med br og sva...
7 personer
4 vrelser
300 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
194576SE
Sommerhus i Hemrssundet
22-07-2017
29-07-2017
Sommerhus Hemrssundet 194576SE
DKK 6.510
Sommerhus Hemrssundet
Her er et moderne, velindrettet og hyggeligt feriehus, i meget smukke natur omgivelser. Huset er placeret i en havbugt ved Hemrsundet med kun 50 m. til havet og stranden. Her er gode fiskemuligheder i elv, hav og s. Bordopvaskemaskine. Tag vandrestvlerne p og g en dejlig tur i det natursknne omrde. Der er 12 km. til nrmeste strre ...
4 personer
1 vrelser
50 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
254189SE
Sommerhus i Sysslebck/Brans
22-07-2017
29-07-2017
Sommerhus Sysslebck/brans 254189SE
DKK 3.348
Sommerhus Sysslebck/Brans
Hyggeligt feriehus blot et stenkast fra den smukke Klarlv og i gangafstand af Brans Skisportsanlg med sine 29 nedfarter, 20 lifte, snowparke og skicross-bane. Her er ogs ljper til jer der foretrkker at glide langsomt afsted gennem den snedkkede natur....
6 personer
2 vrelser
130 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
199012SE
Sommerhus i Torrskog/Bengtsfors
22-07-2017
29-07-2017
Sommerhus Torrskog/bengtsfors 199012SE
DKK 4.193
Sommerhus Torrskog/Bengtsfors
Her er et lille og meget enkelt men hyggeligt feriehus med en helt fantastisk panoramaudsigt over Lelng. Nyd alle jeres mltider p den dejlige terrasse, p de varme og solrige dage. Omkring huset er der skov og mark, som gr helt op til grunden. Der er stor mulighed for br og svampe plukning i ssonen. I vil opleve et rigt dyreliv i omr...
4 personer
2 vrelser
50 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
Nste

Sverige byder også på underholdning i form af forlystelsesparker m.m. Her kan blandt andet nævnes Nordeuropas største sommerland, Liseberg i Gøteborg.

Ligeledes kan der nævnes Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby, som er en levende familiepark, med et hav af Astrid Lindgrens figurerer lige fra Emil fra Lønneberg til Alle vi børn i Bulderby til verdens stærkeste pige Pippi Langstrømpe.

Her hos HolidayHome4You.dk finder De et bredt udvalg af sommerhuse i Sverige. Hos os finder De mange traditionelle svenske sommerhuse. Disse røde og gule træhuse ligger ofte i smukke naturområder. Flere af vores svenske sommerhuse, er placeret i områder nær søer, ved disse søer er det ofte muligt at leje en kano eller en lystfiskerbåd.

Foruden disse traditionelle svenske sommerhuse, så har vi et bredt udvalg af nyere luksus sommerhuse og skihytter og lejligheder.

Gennem de sidste 10 år, er der kommet flere og flere nye luksus sommerhuse i Sverige. Disse sommerhuse minder i høj grad om de sommerhuse, som vi finder i de populære områder i Danmark.

Flere af sommerhusene er udstyret med swimmingpool, spabad, sauna og sågar dampbad. Dette gør at mange nu vælger at tage på en anderledes luksus ferie til Sverige.

Vores sommerhuse i Sverige findes i mange prisklasser og mange af sommerhusene, kan ligesom sommerhusene herhjemme i Danmark også lejes som en miniferie eller som et weekendophold.

Dette gør at mange især fra Sjælland, vælger at tage til Sydsverige på et weekendophold i et af vores sommerhuse.

Når man vælger at leje et sommerhus, som en miniferie, så er der ofte mange penge at spare ved selve lejen af sommerhuset.

Alt dette kan De dog læse mere om, under punktet ferie, som de finder her på HolidayHome4You.dk.

Alle vores svenske sommerhuse, kan selvfølgelig bookes online her på siden og skulle de have spørgsmål til et af vores svenske sommerhuse, så er De velkommen til at kontakte vores kundeservice, via telefon eller e-mail.

loading