Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage
ofte stillede spørgsmål

S?g via husnummer:

Sommerhuse i Sverige

Vores kære naboland Sverige, er elsket og hadet af mange Danskere. Når det gælder landskampe mellem Danmark og Sverige, så opstår der et had til Svenskerne, som er glemt få minutter efter at kampen er fløjtet af.

Udover disse små fodboldopgør, som vi hvert år skal igennem, så elsker danskerne Sverige. Og det er ikke uden grund, at vi danskere er så glade for Sverige.

Sverige er et land, som på så mange måder minder os om lille Danmark. Sverige har et meget mildt klima i det sydlige, men nu længere nord på man bevæger sig, nu koldere og barskere bliver naturen.

 

Dog er naturen i Nordsverige noget helt særligt og elsker man sne og natur, så bør man ikke snyde sig selv for den særlige oplevelse, som det er at besøge Nordsverige.

Sverige byder også på rigtig storbyferie i f.eks. Stockholm eller Göteborg, her kan man opleve et spændende byliv, samt et hav af butikker, restauranter, cafeer og historiske bygninger og monumenter.

Vi udlejer hvert år også en lang række sommerhuse og skihytter til skiglade danskere. Sverige har flere rigtig gode skiområder, som egner sig til både begyndere og øvede. Ligeledes findes der et hav af langrendsområder i Sverige.

Nste
129389SE
Sommerhus i Skede/Vetlanda
10-03-2018
17-03-2018
Sommerhus Skede/vetlanda 129389SE
DKK 2.490
Sommerhus Skede/Vetlanda
Hyggeligt og rummeligt feriehus med ben terrasse og verandaer i smuk kuperet skovomrde tt ved flot s med robd. Sovevrelse 2 er gennemgangsrum....
6 personer
3 vrelser
2000 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
129167SE
Sommerhus i Lillarp/Ksen
10-03-2018
17-03-2018
Sommerhus Lillarp/ksen 129167SE
DKK 3.819
Sommerhus Lillarp/Ksen
Fra feriehuset kan I skimte sen mellem trerne, der er kun 100 m til den fiskerige s Ksen. Huset ligger i Lillarp i Smland. Stor, delvist overdkket, terrasse. P plnen str den brndefyrede badetnde, som kan benyttes ret rundt. Fra badevrelset med spabad er der direkte udgang til terrassen. Kaminen hjlper med til, at elregni...
6 personer
2 vrelser
100 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Ja
204903SE
Sommerhus i Lngaryd/Jllunden
10-03-2018
17-03-2018
Sommerhus Lngaryd/jllunden 204903SE
DKK 4.449
Sommerhus Lngaryd/Jllunden
Dette lyse og indbydende feriehus ligger i nrheden af sen Jllunden. Der er en glasoverdkket terrasse der kan lukkes med dre, en ben terrasse og et hyggeligt lysthus. Der er vaskerum med vaskemaskine. Tnd op i kaminen p de klige aftner. Tre af sovemulighederne er i et anneks og alle senge er af god kvalitet. Der hrer fire cykler ...
7 personer
3 vrelser
125 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
263494SE
Sommerhus i Tors/Slvesborg
10-03-2018
17-03-2018
Sommerhus Tors/slvesborg 263494SE
DKK 2.490
Sommerhus Tors/Slvesborg
Kun 200 meter fra havet med fin sandstrand og grillplads ligger dette hyggelige hus med brndeovn. Nr Slvesborg, Kristianstad og Karlshamn med mange hyggelige restauranter og udendrs cafeer. Der er en hyggelig havn hvor I kan fiske. I Mrrumsen kan I fiske efter laks. I bor perfekt til gode udflugter i Blekinge skrgrd, fx til Han og...
4 personer
3 vrelser
200 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
141320SE
Sommerhus i Trans
10-03-2018
17-03-2018
Sommerhus Trans 141320SE
DKK 4.620
Sommerhus Trans
Hus med en dejlig beliggenhed og en flot udsigt over desjn. Stort panoramavindue og terrasse mod sen. Kano inkl. Ugenerte omgivelser. Trans seks km. Separat brusebad....
8 personer
3 vrelser
10 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
Nste

Sverige byder også på underholdning i form af forlystelsesparker m.m. Her kan blandt andet nævnes Nordeuropas største sommerland, Liseberg i Gøteborg.

Ligeledes kan der nævnes Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby, som er en levende familiepark, med et hav af Astrid Lindgrens figurerer lige fra Emil fra Lønneberg til Alle vi børn i Bulderby til verdens stærkeste pige Pippi Langstrømpe.

Her hos HolidayHome4You.dk finder De et bredt udvalg af sommerhuse i Sverige. Hos os finder De mange traditionelle svenske sommerhuse. Disse røde og gule træhuse ligger ofte i smukke naturområder. Flere af vores svenske sommerhuse, er placeret i områder nær søer, ved disse søer er det ofte muligt at leje en kano eller en lystfiskerbåd.

Foruden disse traditionelle svenske sommerhuse, så har vi et bredt udvalg af nyere luksus sommerhuse og skihytter og lejligheder.

Gennem de sidste 10 år, er der kommet flere og flere nye luksus sommerhuse i Sverige. Disse sommerhuse minder i høj grad om de sommerhuse, som vi finder i de populære områder i Danmark.

Flere af sommerhusene er udstyret med swimmingpool, spabad, sauna og sågar dampbad. Dette gør at mange nu vælger at tage på en anderledes luksus ferie til Sverige.

Vores sommerhuse i Sverige findes i mange prisklasser og mange af sommerhusene, kan ligesom sommerhusene herhjemme i Danmark også lejes som en miniferie eller som et weekendophold.

Dette gør at mange især fra Sjælland, vælger at tage til Sydsverige på et weekendophold i et af vores sommerhuse.

Når man vælger at leje et sommerhus, som en miniferie, så er der ofte mange penge at spare ved selve lejen af sommerhuset.

Alt dette kan De dog læse mere om, under punktet ferie, som de finder her på HolidayHome4You.dk.

Alle vores svenske sommerhuse, kan selvfølgelig bookes online her på siden og skulle de have spørgsmål til et af vores svenske sommerhuse, så er De velkommen til at kontakte vores kundeservice, via telefon eller e-mail.

loading