Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage
ofte stillede spørgsmål

S?g via husnummer:

lej sommerhuset i Blåvand til den næste ferie, her!

I det smukke Sydvestjylland, finder De feriebyen Blåvand.

Blåvand by, byder på gode indkøbs muligheder for hele familien, her finder de alt fra isboder til tøjbutikker.

Blåvand besøges hvert år af mange tusinde turister og ikke kun i sommerperioden. Den vestjyske natur lokker folk til året rundt fra Danmark, Holland og Tyskland især.

Blåvand ligger tæt på Blåvands Huk, som er Danmarks vestligste punkt. ved Blåvands Huk finder De et meget specielt firkantet fyrtårn.

Når man rejser ned gennem vestkysten, vil man se en lang række runde fyrtårne, men i Blåvand valgte man i år 1900 at opfører dette firkantet fyrtårn.

Det er året rundt muligt at tage den 170 trin lange tur op gennem fyrtårnet, dog mod betaling.

 

Blåvand er kendt for sin smukke jyske natur og ikke mindst Vesterhavet og i takt med at Blåvand er blevet mere og mere eftertragtet for turister, så er området også blevet mere turist venligt.

Sommerhusområdet byder blandt andet på nogle af de mest luksuriøse sommerhuse, som vi finder herhjemme, udstyret med swimming pool, spabad, fladskærmstv, dampbad osv.

Ligeledes finder man flere steder natur stier, som gør turen fra sommerhuset ud til havet eller ind til byen til en leg.

Her hos HolidayHome4You.dk har vi et bredt udvalg af sommerhuse til udlejning i hele Blåvand og sommerhusene findes i alle prisklasser og størrelser.

De kan i ro og mag søge her på siden efter deres drømmehus. Skulle de have brug for hjælp eller have spørgsmål til et sommerhus, så kan De altid kontakte os via telefon eller email.

  

502911DK
Sommerhus i Blvand
13-04-2019
20-04-2019
Sommerhus Blvand 502911DK
DKK 10.820
Sommerhus Blvand
Hold ferien i et af Danmarks bedst beliggende sommerhuse med panoramaudsigt over Vesterhavet og klitgrunden, som gr helt ned til strandkanten. Efter en frisk spadseretur langs den badevenlige sandstrand kan I forkle jer selv i det 6-personers store boblende spabad og den varme sauna eller I kan slappe af foran husets brndeovn.

...
6 personer
3 vrelser
0 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Ja
111211DK
Sommerhus i Blvand
13-04-2019
20-04-2019
Sommerhus Blvand 111211DK
DKK 2.265
Sommerhus Blvand
Skal man rigtig opleve Vesterhavet, er Blvand et godt valg. S langt jet rkker har man her en imponerende hvid, bred sandstrand, pragtfulde klitter og uendelige natursknne hedearealer. Kronvildtet har fundet sig s godt tilpas p egnen, at her nu findes landets strste bestand. I omrdet findes et vld af sm kunstnere eller hndv...
5 personer
3 vrelser
1700 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
504743DK
Sommerhus i Blvand
13-04-2019
20-04-2019
Sommerhus Blvand 504743DK
DKK 3.505
Sommerhus Blvand
Sommerhus beliggende i unik natur og tt p sknt byliv. Husets naturlige samlingspunkt er opholdsafsnittet, der bestr af et lyst, funktionelt kkken og stue i ben forbindelse. Hele vejen rundt om huset finder I hyggelige solkroge, s der er rig mulighed for at flge solens gang i lbet af dagen. Udlejes ikke til ungdomsgrupper...
6 personer
3 vrelser
0 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Nej
loading