Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage
ofte stillede spørgsmål

S?g via husnummer:

Lej et sommerhus på Fanø til din næste ferie, her!

Find et dejligt sommerhus på Fanø til din næste sommerhuse, eller måske til et forlænget weekendophold. HolidayHome4You har sommerhuse til enhver smag, både hvis man leder efter et sommerhus der ikke sprænger budgettet eller hvis man ønsker sommerhuse i luksus klassen. Finde ledige sommerhsue på Fanø nemt og hurtigt, ved at bruge vores enkle søgefunktion i venstre side.

257699DK
Sommerhus i Snderho
13-04-2019
20-04-2019
Sommerhus Snderho 257699DK
DKK 3.599
Sommerhus Snderho
Et godt sommerhus i roligt og ugenert omrde. Huset er velindrettet og med mange moderne bekvemmeligheder til en afslappet ferie. Kkken og stue i t samt komfortable mbler og hyggelige skrvgge. To gode afskrmede terrasser med havembler, hvor I kan sidde og hygge jer p lune sommeraftener. Kryb sammen foran brndeovnen eller forkl ...
6 personer
3 vrelser
800 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Nej
500885DK
Sommerhus i Fan
13-04-2019
20-04-2019
Sommerhus Fan 500885DK
DKK 2.130
Sommerhus Fan
Sommerhus beliggende helt ud til fredede arealer, hvor der er et rigt dyreliv. Huset er indrettet med kkken fra 2013. Stue med god spiseplads, brndeovn og hyggehjrne med tv. 2 sovevrelser med box-senge. Fra stuen er der udgang til den lukkede terrasse, hvor der er mulighed for at se fasaner, rdyr og kaniner.

...
4 personer
2 vrelser
0 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
501355DK
Sommerhus i Fan
13-04-2019
20-04-2019
Sommerhus Fan 501355DK
DKK 2.485
Sommerhus Fan
Lejlighed beliggende p 1. sal i gammel Fan grd, hvor der er udsigt ud over vadehavet og den gamle by Snderho. I stueetagen er der entre med vaskemaskine og trretumbler og opgang til 1. sal. P 1. sal er der kkken i ben forbindelse med stuen. I kkkenet er komfuret placeret i vinduesnichen, s I kan nyde udsigten over omr?...
4 personer
2 vrelser
0 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej

Fanø - et besøg værd!

Øen Fanø finder De i Vadehavet i Sydvestjylland. Den langstrakte ø har gennem mere end 100 år tiltrukket mange tusinde gæster fra hele verdenen.

Det smukke dyreliv, de lange badestrande og den spændende danske kultur har altid fascineret folk over det meste af Europa.

Fanø ligger i perfekt placeret for trækfuglene og hvert år kan man opleve et stort antal trækfugle holde hvil udfor Fanø.

De lange strande, som man finder på Fanø har gennem mere end 100 år tiltrukket turister fra det meste af verdenen.

Ved området Fanø Bad, som ligger ca 1,5 km fra Rindby, finders der i dag et bredt udvalg af sommerhuse og ferieboliger, samt en række butikker, restauranter og isboder. Det var også her at Fanøs første badehotel blev bygget tilbage i 1890erne.

Under 2. verdenskrig var Fanø en vigtig brik i tyskernes forsvar mod de allierede. På øen blev der opført ca 400 bunkers, som blandt andet skulle være med at forsvarer havnen i Esbjerg mod angreb.

På øen finder De også en lang rækker museer og udstillinger, som blandt andet fortæller om livet på Fanø. f.eks. Fanø Skibsfarts og Dragtsamling, Hannes Hus og Fanø Flisesamling, dog er det stadig naturen som for mange er det helt store trækplaster.

Vi tilbyder et bredt udvalg af sommerhuse og ferieboliger over det meste af Fanø og allerede i dag her kan de online, her på siden, foretage en booking af en af disse.

De er selvfølgelig også velkommen til at kontakte vores service personale, hvis de har spørgsmål til et af vores sommerhuse på Fanø.

loading