Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage
ofte stillede spørgsmål

S?g via husnummer:

Sommerhuse i Søndervig, Vestkysten

Her finder du, hurtigt og nemt, ledige sommerhuse i Søndervig her hos HolidayHome4You. Tag en tur til Søndervig ved vestkysten, i et af vore dejlige sommerhuse og få dig en dejlig ferie i den skønne, vestjyske naturen. HolidayHome4You har et stort udvalg af både store og små sommerhuse i Søndervig og vi har sikkert også et sommerhus som passer til dine behov og ferieønsker. Via vores enkle søgesøgefunktion finder du hurtigt og nemt sommerhuse i Søndervig som er ledige og kan bookes online.

Nste
158261DK
Sommerhus i Ringkbing
18-06-2016
25-06-2016
Sommerhus Ringkbing 158261DK
DKK 3.500
Sommerhus Ringkbing
Sommerhus med spabad beliggende p en 1650 m stor naturgrund med beplantning i et roligt, natursknt omrde, lidt tilbagetrukket fra Vesterhavets til tider barske vind. Mulighed for at se TV2. I omrdet, som gennemskres af cykel og gangstier, er der anlagt 27-hullers golfbane, som krer med sommergreen hele ret og en pay and play bane. Det...
8 personer
4 vrelser
1400 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Ja
186127DK
Sommerhus i Ringkbing
18-06-2016
25-06-2016
Sommerhus Ringkbing 186127DK
DKK 3.200
Sommerhus Ringkbing
Klassisk sommerhus i tr og med fast tag. Huset er indrettet med forldresovevrelse med dobbeltseng og soverum med kjeseng til brn, ben stue/kkken og bad. Velegnet hus til lille familie med brn eller par. Vinylgulv i stue/kkken med lse tpper og faste tpper i soverum. Slap af foran pejsen og/eller tv'et efter en god travetur ve...
4 personer
3 vrelser
500 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
111644DK
Sommerhus i Sndervig/Lodbjerg Hede
18-06-2016
25-06-2016
Sommerhus Sndervig/lodbjerg Hede 111644DK
DKK 2.940
Sommerhus Sndervig/Lodbjerg Hede
Velkommen til ferielandet med stranden, klitterne, solen og vinden, hvor luften er ren, hvor man kan opleve den enestende natur mellem hav og fjord. Overalt finder man flotte strande og en betagende udsigt. Man br unde sig selv et besg i Husby, hvor man ser feriehusomrdet Vester Husby, der er et af de smukkeste langs hele den jyske vestkyst...
6 personer
2 vrelser
1000 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Ja
154921DK
Sommerhus i Ringkbing
18-06-2016
25-06-2016
Sommerhus Ringkbing 154921DK
DKK 3.425
Sommerhus Ringkbing
Familiesommerhus af god standard beliggende p en 1250 m stor, lukket naturgrund med trer og grsplne ikke langt fra vesterhavsklitterne og den store strand. Huset er senest renoveret i 2002 og fremtrder overalt lyst og indbydende. Ca. 10 min gang til Sndervig by, hvor der findes et vld af aktiviteter og oplevelsestilbud ret rundt, hv...
5 personer
2 vrelser
500 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
182048DK
Sommerhus i Houvig
18-06-2016
25-06-2016
Sommerhus Houvig 182048DK
DKK 4.099
Sommerhus Houvig
Bo i dette hyggelige feriehus p en dejlig klitgrund i den nordlige del af Sndervig i Houvig. Det er et velindrettet feriehus, der modtager jer lyst og indbydende. Her er bekvem plads til hele familien, tre dejlige sovevrelser, et lkkert og praktisk badevrelse. Stor stue i forbindelse med kkkenet, s her kan feriekokken arbejde, mens ha...
6 personer
3 vrelser
200 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
Nste

Søndervig - Vestkystens perle

Ud til vestkysten ved Ringkøbing Fjord finder De ferie og badebyen Søndervig. Denne vestjyske badeby er et af Danmarks bedste ferieområder mener mange.

Søndervig by ligger godt placeret ud til Vesterhavet og det kræver kun få minutters gang fra byens centrum, til man står på toppen af de vestjyske klitter, med udsigt udover Vesterhavet, her bør det nævnes at flere af strandende omkring Søndervig nu er udstyret sådan at folk med krykker eller rullestol også har mulighed for at nyde den smukke natur.

Søndervig har alt fra bowlinghal til restauranter til supermarked. Ligeledes finder De Søndervig badeland, hvortil flere af vores sommerhuse giver hele familien gratis entre.

Øst for Søndervig by er der anlagt en 27 hullers golfbane og også ud mod golfbanen tilbyder vi nu et bredt udvalg af sommerhuse.

På Søndervig Strand, finder de hvert sommer mange badegæster og her er altid et dejligt liv for både børn og voksne.

Vil man gerne nyde strandlivet i ro og mag, så er der flere steder langs stranden rig mulighed for at trække sig lidt tilbage og bare slappe af.

Langs hele stranden finder De ligeledes et bredt udvalg af bunkers, som er et levn fra 2. verdenskrig. Disse er med tiden blevet en fast del af stranden og mange besøger faktisk Søndervig strand, blot for at se disse bunkers.

Søndervig Strand er dejlig i sommerperioden, men også udenfor højsæsonen er stranden og Vesterhavet et besøg værd.

Her kan man opleve Vesterhavet på en anden måde, som bestemt kan anbefales.

Ikke langt fra Søndervig finder man Kloster, som er en mindre by mellem Ringkøbing og Søndervig. Her kan man f.eks. besøge byens lys støberi.

Mange tager dog ofte turen til Ringkøbing, her findes et hav af butikker og spisesteder. Man kan vælge at sidde på byens gamle torv og nyde en is eller måske en kold øl.

HolidayHome4You.dk tilbyder et af Danmarks bredeste udvalg af sommerhuse i Søndervig. Sommerhusudlejningen foregår primært til Danskere og Tyskere. De kan se vores mange hundrede sommerhuse i Søndervig via vores online katalog eller De kan søge drømmehuset frem via vores online søgemaskine, som De også finder her på siden. 

loading