Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage

Søg via husnummer:

 
Ring til os Tlf: 77 34 58 00
ofte stillede spørgsmål

Sommerhuse i Søndervig, Vestkysten

Her finder du, hurtigt og nemt, ledige sommerhuse i Søndervig her hos HolidayHome4You. Tag en tur til Søndervig ved vestkysten, i et af vore dejlige sommerhuse og få dig en dejlig ferie i den skønne, vestjyske naturen. HolidayHome4You har et stort udvalg af både store og små sommerhuse i Søndervig og vi har sikkert også et sommerhus som passer til dine behov og ferieønsker. Via vores enkle søgesøgefunktion finder du hurtigt og nemt sommerhuse i Søndervig som er ledige og kan bookes online.

Næste
159161DK
Sommerhus i Ringkøbing
17-05-2014
24-05-2014
Sommerhus Ringkøbing 159161DK
DKK 4.575
Sommerhus Ringkøbing
Funktionelt indrettet swimmingpoolhus beliggende på en 2000 m stor naturgrund med træer. Huset har køkken og badeværelser fra 2007. Stuen er indrettet med moderne møbler og en brændeovn, som er med til at skabe ekstra hygge på de kolde dage. Der er i forbindelse med køkkenet lavet en lille bar, så alle kan deltage i madlavningen. Fra stuen...
12 personer
4 værelser
1700 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Ja
171914DK
Sommerhus i Søndervig/Lodbjerg Hede
17-05-2014
24-05-2014
Sommerhus Søndervig/lodbjerg Hede 171914DK
DKK 4.488
Sommerhus Søndervig/Lodbjerg Hede
I et attraktivt sommerhusområde ligger dette stråtækte sommerhus på en dejlig stor naturgrund. Huset er meget rummeligt og indeholder alt hvad den store familie kan ønske til en god ferie. Her er et stort, åbent køkken/alrum der forlænges over i stuen, der har en hyggelig brændeovn. Dertil kommer fem fine soverum, en hems med fire madrasse...
14 personer
5 værelser
1000 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Ja
Sauna: Ja
Spa: Ja
115284DK
Sommerhus i Søndervig
17-05-2014
24-05-2014
Sommerhus Søndervig 115284DK
DKK 5.395
Sommerhus Søndervig
Der er en pragtfuld panoramaudsigt over Vesterhavet og klitterne fra dette nybyggede luksushus, der har en enestående beliggenhed på toppen af en klit. Det store panoramavindue fremhæver den lyse atmosfære og giver en fornemmelse af, at naturen kommer ind i huset. Det er udstyret med alle moderne faciliteter. Terrasserne indbyder til afslappend...
8 personer
4 værelser
150 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Ja
115278DK
Sommerhus i Søndervig
17-05-2014
24-05-2014
Sommerhus Søndervig 115278DK
DKK 4.135
Sommerhus Søndervig
I rolige omgivelser midt i Søndervig ligger dette pragtfulde luksushus. Her er der ikke gået på kompromis nogen steder - kvalitet er nøgleordet hele vejen igennem og overalt er der kræset for detaljerne. Huset er flot indrettet med moderne og komfortable møbler, der matcher til husets stil. Der er et lyst og velfungerende køkken og et stort ...
8 personer
3 værelser
250 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Ja
111705DK
Sommerhus i Søndervig Strand
17-05-2014
24-05-2014
Sommerhus Søndervig Strand 111705DK
DKK 3.255
Sommerhus Søndervig Strand
Velkommen til ferielandet med stranden, klitterne, solen og vinden, hvor luften er ren, hvor man kan opleve den enestående natur mellem hav og fjord. Overalt finder man flotte strande og en betagende udsigt. Man bør unde sig selv et besøg i Husby, hvor man ser feriehusområdet Vester Husby, der er et af de smukkeste langs hele den jyske vestkyst...
6 personer
3 værelser
300 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendørspool: Nej
Indendørspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Ja
Næste

Søndervig - Vestkystens perle

Ud til vestkysten ved Ringkøbing Fjord finder De ferie og badebyen Søndervig. Denne vestjyske badeby er et af Danmarks bedste ferieområder mener mange.

Søndervig by ligger godt placeret ud til Vesterhavet og det kræver kun få minutters gang fra byens centrum, til man står på toppen af de vestjyske klitter, med udsigt udover Vesterhavet, her bør det nævnes at flere af strandende omkring Søndervig nu er udstyret sådan at folk med krykker eller rullestol også har mulighed for at nyde den smukke natur.

Søndervig har alt fra bowlinghal til restauranter til supermarked. Ligeledes finder De Søndervig badeland, hvortil flere af vores sommerhuse giver hele familien gratis entre.

Øst for Søndervig by er der anlagt en 27 hullers golfbane og også ud mod golfbanen tilbyder vi nu et bredt udvalg af sommerhuse.

På Søndervig Strand, finder de hvert sommer mange badegæster og her er altid et dejligt liv for både børn og voksne.

Vil man gerne nyde strandlivet i ro og mag, så er der flere steder langs stranden rig mulighed for at trække sig lidt tilbage og bare slappe af.

Langs hele stranden finder De ligeledes et bredt udvalg af bunkers, som er et levn fra 2. verdenskrig. Disse er med tiden blevet en fast del af stranden og mange besøger faktisk Søndervig strand, blot for at se disse bunkers.

Søndervig Strand er dejlig i sommerperioden, men også udenfor højsæsonen er stranden og Vesterhavet et besøg værd.

Her kan man opleve Vesterhavet på en anden måde, som bestemt kan anbefales.

Ikke langt fra Søndervig finder man Kloster, som er en mindre by mellem Ringkøbing og Søndervig. Her kan man f.eks. besøge byens lys støberi.

Mange tager dog ofte turen til Ringkøbing, her findes et hav af butikker og spisesteder. Man kan vælge at sidde på byens gamle torv og nyde en is eller måske en kold øl.

HolidayHome4You.dk tilbyder et af Danmarks bredeste udvalg af sommerhuse i Søndervig. Sommerhusudlejningen foregår primært til Danskere og Tyskere. De kan se vores mange hundrede sommerhuse i Søndervig via vores online katalog eller De kan søge drømmehuset frem via vores online søgemaskine, som De også finder her på siden.