Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage
ofte stillede spørgsmål

S?g via husnummer:

Sommerhuse i Søndervig, Vestkysten

Her finder du, hurtigt og nemt, ledige sommerhuse i Søndervig her hos HolidayHome4You. Tag en tur til Søndervig ved vestkysten, i et af vore dejlige sommerhuse og få dig en dejlig ferie i den skønne, vestjyske naturen. HolidayHome4You har et stort udvalg af både store og små sommerhuse i Søndervig og vi har sikkert også et sommerhus som passer til dine behov og ferieønsker. Via vores enkle søgesøgefunktion finder du hurtigt og nemt sommerhuse i Søndervig som er ledige og kan bookes online.

Nste
111490DK
Sommerhus i Sndervig/Lodbjerg Hede
11-08-2018
18-08-2018
Sommerhus Sndervig/lodbjerg Hede 111490DK
DKK 10.255
Sommerhus Sndervig/Lodbjerg Hede
Omgivet af en pragtfuld klitnatur og hedelandskab - og tt ved n af de bedste sandstrande i Danmark ligger dette dejlige feriehus p en stor naturgrund med en skn udsigt ud over det omkringliggende landskab. Huset er veludstyret og hyggeligt indrettet med tidlse mbler. I det store stue-/kkkenomrde er der loft til kip, og p hemsen fi...
14 personer
4 vrelser
1400 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Ja
Sauna: Ja
Spa: Ja
115162DK
Sommerhus i Sndervig/Lodbjerg Hede
11-08-2018
18-08-2018
Sommerhus Sndervig/lodbjerg Hede 115162DK
DKK 5.689
Sommerhus Sndervig/Lodbjerg Hede
Dette luksushus ligger i det pragtfulde hedelandskab nord for Sndervig og nr skov, strand og fjord. Her har I alle muligheder for at opleve Vestjyllands natur og Vesterhavets friske, rene luft i skn kombination. Huset er lyst og moderne indrettet med ludbehandlede vgge og lofter og alt inventar er flot og moderne, s det matcher til den ve...
6 personer
2 vrelser
1000 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Ja
115348DK
Sommerhus i Sndervig
11-08-2018
18-08-2018
Sommerhus Sndervig 115348DK
DKK 7.410
Sommerhus Sndervig
Skn beliggenhed tt p Vesterhavet!
Dette hyggelige sommerhus ligger helt unikt, som sidste hus fr Vesterhavet. Det er indrettet med to sovevrelser, kkken/alrum og stue samt badevrelse med bruser.
Inden for kort afstand ligger badebyen Sndervig, hvor I finder en masse aktiviteter. I kan bowle, spille minigolf, leje cykler, s...
4 personer
2 vrelser
25 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
171914DK
Sommerhus i Sndervig/Lodbjerg Hede
11-08-2018
18-08-2018
Sommerhus Sndervig/lodbjerg Hede 171914DK
DKK 10.220
Sommerhus Sndervig/Lodbjerg Hede
I et attraktivt, men alligevel roligt sommerhusomrde ligger dette strtkte sommerhus p en dejlig stor naturgrund. Huset er indrettet med et bent kkken/alrum i forlngelse med stuen, fem sovevrelser, en hems med fire madrasser og plads til leg, to badevrelser samt det store poolrum, hvor der bde er spabad, sauna og selvflgelig sw...
14 personer
5 vrelser
1000 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Ja
111686DK
Sommerhus i Sndervig Strand
11-08-2018
18-08-2018
Sommerhus Sndervig Strand 111686DK
DKK 11.595
Sommerhus Sndervig Strand
Ved den sknne hvide vesterhavsstrand, inde bag klitterne og syd for Sndervig ligger dette pragtfulde sommerhus. I Sndervig findes alt fra kunsthndvrk til hyggelige indrettede restauranter og cafeer. Langs fjorden er der anlagt cykelsti til den gamle kbstad Ringkbing, hvor man kan g en tur i de gamle gader og se de mange velbevarede ...
14 personer
6 vrelser
800 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Ja
Sauna: Ja
Spa: Ja
Nste

Søndervig - Vestkystens perle

Ud til vestkysten ved Ringkøbing Fjord finder De ferie og badebyen Søndervig. Denne vestjyske badeby er et af Danmarks bedste ferieområder mener mange.

Søndervig by ligger godt placeret ud til Vesterhavet og det kræver kun få minutters gang fra byens centrum, til man står på toppen af de vestjyske klitter, med udsigt udover Vesterhavet, her bør det nævnes at flere af strandende omkring Søndervig nu er udstyret sådan at folk med krykker eller rullestol også har mulighed for at nyde den smukke natur.

Søndervig har alt fra bowlinghal til restauranter til supermarked. Ligeledes finder De Søndervig badeland, hvortil flere af vores sommerhuse giver hele familien gratis entre.

Øst for Søndervig by er der anlagt en 27 hullers golfbane og også ud mod golfbanen tilbyder vi nu et bredt udvalg af sommerhuse.

På Søndervig Strand, finder de hvert sommer mange badegæster og her er altid et dejligt liv for både børn og voksne.

Vil man gerne nyde strandlivet i ro og mag, så er der flere steder langs stranden rig mulighed for at trække sig lidt tilbage og bare slappe af.

Langs hele stranden finder De ligeledes et bredt udvalg af bunkers, som er et levn fra 2. verdenskrig. Disse er med tiden blevet en fast del af stranden og mange besøger faktisk Søndervig strand, blot for at se disse bunkers.

Søndervig Strand er dejlig i sommerperioden, men også udenfor højsæsonen er stranden og Vesterhavet et besøg værd.

Her kan man opleve Vesterhavet på en anden måde, som bestemt kan anbefales.

Ikke langt fra Søndervig finder man Kloster, som er en mindre by mellem Ringkøbing og Søndervig. Her kan man f.eks. besøge byens lys støberi.

Mange tager dog ofte turen til Ringkøbing, her findes et hav af butikker og spisesteder. Man kan vælge at sidde på byens gamle torv og nyde en is eller måske en kold øl.

HolidayHome4You.dk tilbyder et af Danmarks bredeste udvalg af sommerhuse i Søndervig. Sommerhusudlejningen foregår primært til Danskere og Tyskere. De kan se vores mange hundrede sommerhuse i Søndervig via vores online katalog eller De kan søge drømmehuset frem via vores online søgemaskine, som De også finder her på siden. 

loading