Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage
ofte stillede spørgsmål

S?g via husnummer:

Sommerhuse i Søndervig, Vestkysten

Her finder du, hurtigt og nemt, ledige sommerhuse i Søndervig her hos HolidayHome4You. Tag en tur til Søndervig ved vestkysten, i et af vore dejlige sommerhuse og få dig en dejlig ferie i den skønne, vestjyske naturen. HolidayHome4You har et stort udvalg af både store og små sommerhuse i Søndervig og vi har sikkert også et sommerhus som passer til dine behov og ferieønsker. Via vores enkle søgesøgefunktion finder du hurtigt og nemt sommerhuse i Søndervig som er ledige og kan bookes online.

Nste
268272DK
Sommerhus i Houvig
20-10-2018
27-10-2018
Sommerhus Houvig 268272DK
DKK 4.330
Sommerhus Houvig
P en dejlig stor klitgrund, ikke langt fra Vesterhavet, ligger dette flotte strtkte feriehus med god plads til alle. Huset er flot indrettet i en moderne og funktionel stil med sans for detaljerne. Udendrs finder I en stor velanlagt terrasse, der ligger delvis ugenert.
I gafstand fra huset ligger Vesterhavet, som absolut er et bes...
6 personer
3 vrelser
400 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Ja
111546DK
Sommerhus i Houvig Strand
20-10-2018
27-10-2018
Sommerhus Houvig Strand 111546DK
DKK 3.120
Sommerhus Houvig Strand
Kun adskilt af en enkelt klitrkke fra den hvide sandstrand og Vesterhavets forfriskende brnding ligger dette hyggelige feriehus i et afvekslende kuperet klitterrn. Her finder man en del af de smukke gamle klitgrde, hvoraf nogle er fredede. Sledes er Strandgaarden ved Klitvejen mellem Sndervig og Veders Klit i dag et museum med ustilli...
6 personer
3 vrelser
200 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
501973DK
Sommerhus i Ringkbing
20-10-2018
27-10-2018
Sommerhus Ringkbing 501973DK
DKK 2.565
Sommerhus Ringkbing
Familiesommerhus af god standard beliggende p en 1250 m² stor, lukket naturgrund med trer og grsplne ikke langt fra vesterhavsklitterne og den store strand. Huset er senest renoveret i 2002 og fremtrder overalt lyst og indbydende. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

...
5 personer
2 vrelser
0 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
503316DK
Sommerhus i Ringkbing
20-10-2018
27-10-2018
Sommerhus Ringkbing 503316DK
DKK 2.890
Sommerhus Ringkbing
I natursknt omrde ligger dette flotte og allergivenlige sommerhus med spabad og sauna tt p fiskes og med en afstand p 1 km til 27 hullers golfbane. Nyd en tur i husets spabad og sauna for helse og velvre efter en dag i naturen, ved havet eller en tur p golfbanen. Sommerhuset er godt indrettet med veludstyret kkken i be...
6 personer
2 vrelser
0 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Ja
506732DK
Sommerhus i Ringkbing
20-10-2018
27-10-2018
Sommerhus Ringkbing 506732DK
DKK 3.565
Sommerhus Ringkbing
Rummeligt sommerhus beliggende p lukket og ugenert naturgrund i et betagende naturlandskab p Lodbjerg Hede nr det brusende Vesterhavet, Ringkbing Fjord og Stadil Fjord. Husets indretning med 4 sovevrelser, heraf 2 med dobbeltseng og 2 med enkeltsenge, er velegnet til en eller flere familier. Renoveret (2010) kkken med alt i h?...
8 personer
4 vrelser
0 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
Nste

Søndervig - Vestkystens perle

Ud til vestkysten ved Ringkøbing Fjord finder De ferie og badebyen Søndervig. Denne vestjyske badeby er et af Danmarks bedste ferieområder mener mange.

Søndervig by ligger godt placeret ud til Vesterhavet og det kræver kun få minutters gang fra byens centrum, til man står på toppen af de vestjyske klitter, med udsigt udover Vesterhavet, her bør det nævnes at flere af strandende omkring Søndervig nu er udstyret sådan at folk med krykker eller rullestol også har mulighed for at nyde den smukke natur.

Søndervig har alt fra bowlinghal til restauranter til supermarked. Ligeledes finder De Søndervig badeland, hvortil flere af vores sommerhuse giver hele familien gratis entre.

Øst for Søndervig by er der anlagt en 27 hullers golfbane og også ud mod golfbanen tilbyder vi nu et bredt udvalg af sommerhuse.

På Søndervig Strand, finder de hvert sommer mange badegæster og her er altid et dejligt liv for både børn og voksne.

Vil man gerne nyde strandlivet i ro og mag, så er der flere steder langs stranden rig mulighed for at trække sig lidt tilbage og bare slappe af.

Langs hele stranden finder De ligeledes et bredt udvalg af bunkers, som er et levn fra 2. verdenskrig. Disse er med tiden blevet en fast del af stranden og mange besøger faktisk Søndervig strand, blot for at se disse bunkers.

Søndervig Strand er dejlig i sommerperioden, men også udenfor højsæsonen er stranden og Vesterhavet et besøg værd.

Her kan man opleve Vesterhavet på en anden måde, som bestemt kan anbefales.

Ikke langt fra Søndervig finder man Kloster, som er en mindre by mellem Ringkøbing og Søndervig. Her kan man f.eks. besøge byens lys støberi.

Mange tager dog ofte turen til Ringkøbing, her findes et hav af butikker og spisesteder. Man kan vælge at sidde på byens gamle torv og nyde en is eller måske en kold øl.

HolidayHome4You.dk tilbyder et af Danmarks bredeste udvalg af sommerhuse i Søndervig. Sommerhusudlejningen foregår primært til Danskere og Tyskere. De kan se vores mange hundrede sommerhuse i Søndervig via vores online katalog eller De kan søge drømmehuset frem via vores online søgemaskine, som De også finder her på siden. 

loading