Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage
ofte stillede spørgsmål

S?g via husnummer:

Sommerhuse i Søndervig, Vestkysten

Her finder du, hurtigt og nemt, ledige sommerhuse i Søndervig her hos HolidayHome4You. Tag en tur til Søndervig ved vestkysten, i et af vore dejlige sommerhuse og få dig en dejlig ferie i den skønne, vestjyske naturen. HolidayHome4You har et stort udvalg af både store og små sommerhuse i Søndervig og vi har sikkert også et sommerhus som passer til dine behov og ferieønsker. Via vores enkle søgesøgefunktion finder du hurtigt og nemt sommerhuse i Søndervig som er ledige og kan bookes online.

Nste
210273DK
Sommerhus i Ringkbing
18-02-2017
25-02-2017
Sommerhus Ringkbing 210273DK
DKK 4.445
Sommerhus Ringkbing
Velholdt og energivenligt sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna beliggende i det natursknne og rolige omrde Lodbjerg Hede. Sommerhuset er godt indrettet med veludstyret kkken i ben forbindelse til stuen, hvor der er udgang til stor terrasse. Stuen er udstyret med brndeovn, stereoanlg med cd-afspiller, tv og pool-bord. Fra stuen er...
12 personer
4 vrelser
1000 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Ja
111628DK
Sommerhus i Sndervig Strand
18-02-2017
25-02-2017
Sommerhus Sndervig Strand 111628DK
DKK 2.675
Sommerhus Sndervig Strand
I dette smukke omrde ligger de herligste feriebyer, som perler p en snor i et pragtfuldt klitterrn mellem Vesterhavet og Ringkbing fjord. Der er ikke ret langt til fiskerbyen Hvide Sande, eller til turiststedet Sndervig. Ved Vesterhavet finder I ikke blot de dejligste badestrande, men ogs rig mulighed for fiskeri fra stranden, og Ringk?...
6 personer
2 vrelser
75 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Ja
265258DK
Sommerhus i Sndervig
18-02-2017
25-02-2017
Sommerhus Sndervig 265258DK
DKK 8.207
Sommerhus Sndervig
Nr feriebyen Sndervigs mange muligheder og sknne strand ligger dette pragtfulde poolhus, der med sine mange aktivitetsmuligheder er den perfekte ramme for en succesfuld ferie ret rundt. Huset byder p al tnkelig komfort og luksus og er bygget op omkring to soveafdelinger med hvert sit badevrelse, s det er meget velegnet til flere fam...
20 personer
7 vrelser
600 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Ja
Sauna: Ja
Spa: Ja
158261DK
Sommerhus i Ringkbing
18-02-2017
25-02-2017
Sommerhus Ringkbing 158261DK
DKK 2.040
Sommerhus Ringkbing
Sommerhus med spabad beliggende p en 1650 m stor naturgrund med beplantning i et roligt, natursknt omrde, lidt tilbagetrukket fra Vesterhavets til tider barske vind. ...
8 personer
4 vrelser
1000 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Ja
115278DK
Sommerhus i Sndervig
18-02-2017
25-02-2017
Sommerhus Sndervig 115278DK
DKK 3.489
Sommerhus Sndervig
I rolige omgivelser midt i Sndervig ligger dette pragtfulde luksushus. Her er der ikke get p kompromis nogen steder - kvalitet er ngleordet hele vejen igennem og overalt er der krset for detaljerne. Huset er flot indrettet med moderne og komfortable mbler, der matcher til husets stil. Der er et lyst og velfungerende kkken og et stort ...
6 personer
3 vrelser
250 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Ja
Nste

Søndervig - Vestkystens perle

Ud til vestkysten ved Ringkøbing Fjord finder De ferie og badebyen Søndervig. Denne vestjyske badeby er et af Danmarks bedste ferieområder mener mange.

Søndervig by ligger godt placeret ud til Vesterhavet og det kræver kun få minutters gang fra byens centrum, til man står på toppen af de vestjyske klitter, med udsigt udover Vesterhavet, her bør det nævnes at flere af strandende omkring Søndervig nu er udstyret sådan at folk med krykker eller rullestol også har mulighed for at nyde den smukke natur.

Søndervig har alt fra bowlinghal til restauranter til supermarked. Ligeledes finder De Søndervig badeland, hvortil flere af vores sommerhuse giver hele familien gratis entre.

Øst for Søndervig by er der anlagt en 27 hullers golfbane og også ud mod golfbanen tilbyder vi nu et bredt udvalg af sommerhuse.

På Søndervig Strand, finder de hvert sommer mange badegæster og her er altid et dejligt liv for både børn og voksne.

Vil man gerne nyde strandlivet i ro og mag, så er der flere steder langs stranden rig mulighed for at trække sig lidt tilbage og bare slappe af.

Langs hele stranden finder De ligeledes et bredt udvalg af bunkers, som er et levn fra 2. verdenskrig. Disse er med tiden blevet en fast del af stranden og mange besøger faktisk Søndervig strand, blot for at se disse bunkers.

Søndervig Strand er dejlig i sommerperioden, men også udenfor højsæsonen er stranden og Vesterhavet et besøg værd.

Her kan man opleve Vesterhavet på en anden måde, som bestemt kan anbefales.

Ikke langt fra Søndervig finder man Kloster, som er en mindre by mellem Ringkøbing og Søndervig. Her kan man f.eks. besøge byens lys støberi.

Mange tager dog ofte turen til Ringkøbing, her findes et hav af butikker og spisesteder. Man kan vælge at sidde på byens gamle torv og nyde en is eller måske en kold øl.

HolidayHome4You.dk tilbyder et af Danmarks bredeste udvalg af sommerhuse i Søndervig. Sommerhusudlejningen foregår primært til Danskere og Tyskere. De kan se vores mange hundrede sommerhuse i Søndervig via vores online katalog eller De kan søge drømmehuset frem via vores online søgemaskine, som De også finder her på siden. 

loading