Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage
ofte stillede spørgsmål

S?g via husnummer:

Sommerhuse i Søndervig, Vestkysten

Her finder du, hurtigt og nemt, ledige sommerhuse i Søndervig her hos HolidayHome4You. Tag en tur til Søndervig ved vestkysten, i et af vore dejlige sommerhuse og få dig en dejlig ferie i den skønne, vestjyske naturen. HolidayHome4You har et stort udvalg af både store og små sommerhuse i Søndervig og vi har sikkert også et sommerhus som passer til dine behov og ferieønsker. Via vores enkle søgesøgefunktion finder du hurtigt og nemt sommerhuse i Søndervig som er ledige og kan bookes online.

Nste
115206DK
Sommerhus i Houvig
15-09-2018
22-09-2018
Sommerhus Houvig 115206DK
DKK 4.590
Sommerhus Houvig
P en ben klitgrund tt ved havet ligger dette flotte luksusferiehus af tr med en meget stor terrasse, der bde er ben og overdkket. Her kan I nyde dagens mltider under ben himmel. Huset er bl.a. kendetegnet ved dets mange spndende vinkler. Indvendigt er vgge og lofter bekldt med tr, mens der er tpper p gulvene i stuen og...
7 personer
3 vrelser
250 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Ja
253151DK
Sommerhus i Sndervig
15-09-2018
22-09-2018
Sommerhus Sndervig 253151DK
DKK 4.160
Sommerhus Sndervig
I et sknt naturomrde med udsigt over golfbanen, og klitterne i det fjerne, ligger disse srdeles velindrettede feriehuse, som er en del af 1. etape af Feriepark Sndervig. Feriehusene ligger tt p centrum i Sndervig, som er byen med den letteste adgang til Vesterhavet. Derfor er den ogs fra gammel tid en rigtig badeby, som gr meget f...
8 personer
3 vrelser
500 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
500552DK
Sommerhus i Ringkbing
15-09-2018
22-09-2018
Sommerhus Ringkbing 500552DK
DKK 5.915
Sommerhus Ringkbing
5-stjernet feriecenter direkte til Vesterhavet. Smagfuldt mblerede boliger med sauna og spa ? eksklusive rammer. ...
4 personer
2 vrelser
0 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Ja
502344DK
Sommerhus i Ringkbing
15-09-2018
22-09-2018
Sommerhus Ringkbing 502344DK
DKK 5.480
Sommerhus Ringkbing
Arkitekttegnet kvalitetshus med en flot og uforstyrret udsigt mod klitter og hav. I badevrelset er spabadet delvist nedsnket i det hvide marmorgulv. Fra dette rum er der adgang til saunaen. Vaskemaskine og trretumbler er indbygget i de hvide skabselementer.

I opholdsrum, soverum og gangarealer er gulvene belagt med speciel in...
6 personer
3 vrelser
0 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Ja
506331DK
Sommerhus i Ringkbing
15-09-2018
22-09-2018
Sommerhus Ringkbing 506331DK
DKK 2.955
Sommerhus Ringkbing
Ca. 500 meter fra Vesterhavet samt tt p indkbs- og badebyen Sndervig ligger dette praktisk og lyst indrettede sommerhus. Kkkenet er udstyret med diverse moderne hjlpemidler som opvaskemaskine og mikroovn, s arbejdet i kkkenet gr som en leg. Eller der kan slappes af i saunaen. Til familiens mindste er der barneseng, hjs...
8 personer
4 vrelser
0 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Nej
Nste

Søndervig - Vestkystens perle

Ud til vestkysten ved Ringkøbing Fjord finder De ferie og badebyen Søndervig. Denne vestjyske badeby er et af Danmarks bedste ferieområder mener mange.

Søndervig by ligger godt placeret ud til Vesterhavet og det kræver kun få minutters gang fra byens centrum, til man står på toppen af de vestjyske klitter, med udsigt udover Vesterhavet, her bør det nævnes at flere af strandende omkring Søndervig nu er udstyret sådan at folk med krykker eller rullestol også har mulighed for at nyde den smukke natur.

Søndervig har alt fra bowlinghal til restauranter til supermarked. Ligeledes finder De Søndervig badeland, hvortil flere af vores sommerhuse giver hele familien gratis entre.

Øst for Søndervig by er der anlagt en 27 hullers golfbane og også ud mod golfbanen tilbyder vi nu et bredt udvalg af sommerhuse.

På Søndervig Strand, finder de hvert sommer mange badegæster og her er altid et dejligt liv for både børn og voksne.

Vil man gerne nyde strandlivet i ro og mag, så er der flere steder langs stranden rig mulighed for at trække sig lidt tilbage og bare slappe af.

Langs hele stranden finder De ligeledes et bredt udvalg af bunkers, som er et levn fra 2. verdenskrig. Disse er med tiden blevet en fast del af stranden og mange besøger faktisk Søndervig strand, blot for at se disse bunkers.

Søndervig Strand er dejlig i sommerperioden, men også udenfor højsæsonen er stranden og Vesterhavet et besøg værd.

Her kan man opleve Vesterhavet på en anden måde, som bestemt kan anbefales.

Ikke langt fra Søndervig finder man Kloster, som er en mindre by mellem Ringkøbing og Søndervig. Her kan man f.eks. besøge byens lys støberi.

Mange tager dog ofte turen til Ringkøbing, her findes et hav af butikker og spisesteder. Man kan vælge at sidde på byens gamle torv og nyde en is eller måske en kold øl.

HolidayHome4You.dk tilbyder et af Danmarks bredeste udvalg af sommerhuse i Søndervig. Sommerhusudlejningen foregår primært til Danskere og Tyskere. De kan se vores mange hundrede sommerhuse i Søndervig via vores online katalog eller De kan søge drømmehuset frem via vores online søgemaskine, som De også finder her på siden. 

loading