Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage
ofte stillede spørgsmål

S?g via husnummer:

Sommerhuse i Søndervig, Vestkysten

Her finder du, hurtigt og nemt, ledige sommerhuse i Søndervig her hos HolidayHome4You. Tag en tur til Søndervig ved vestkysten, i et af vore dejlige sommerhuse og få dig en dejlig ferie i den skønne, vestjyske naturen. HolidayHome4You har et stort udvalg af både store og små sommerhuse i Søndervig og vi har sikkert også et sommerhus som passer til dine behov og ferieønsker. Via vores enkle søgesøgefunktion finder du hurtigt og nemt sommerhuse i Søndervig som er ledige og kan bookes online.

Nste
111526DK
Sommerhus i Sndervig Strand
10-11-2018
17-11-2018
Sommerhus Sndervig Strand 111526DK
DKK 5.840
Sommerhus Sndervig Strand
I det populre ferieomrde Sndervig ligger dette hyggelige swimmingpoolhus. Huset er ideelt til den store familie eller til to familier, da opdelingen af de fem soverum er fordelt i to afdelinger med kkken/alrummet som samlingspunkt. Herfra er der direkte adgang til husets dejlige poolomrde med rutsjebane, 4 personers spa samt lkker sauna...
14 personer
5 vrelser
700 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Ja
Sauna: Ja
Spa: Ja
501624DK
Sommerhus i Ringkbing
10-11-2018
17-11-2018
Sommerhus Ringkbing 501624DK
DKK 2.540
Sommerhus Ringkbing
Velholdt sommerhus p klitgrund ca. 300 m fra det brusende Vesterhav. Badevrelse med gulvvarme, bruseniche, vaskemaskine, trretumbler og adgang til sauna. Indvendigt er der dels trgulve og dels opvarmede klinker bl.a. i stue og entre. Velindrettet kkken i ben forbindelse med opholdsstue med brndeovn. Kkkenet er udstyret m...
4 personer
2 vrelser
0 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Nej
503941DK
Sommerhus i Ringkbing
10-11-2018
17-11-2018
Sommerhus Ringkbing 503941DK
DKK 2.495
Sommerhus Ringkbing
Velindrettet sommerhus i smukt naturomrde p Lodbjerg Hede ved Sndervig, hvor der er tnkt p detaljerne. Nyd dagen med at slappe af eller en rask gtur ved det brusende Vesterhavet eller en strgtur i Ringkbing, som ligger ca. 5 min krsel fra huset. Derefter kan I tnde op i brndeovnen eller slappe af p balkonen p 1. ...
6 personer
3 vrelser
0 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
265464DK
Sommerhus i Sndervig Strand
10-11-2018
17-11-2018
Sommerhus Sndervig Strand 265464DK
DKK 3.495
Sommerhus Sndervig Strand
Smukt beliggende i feriebyen Sndervig, finder I dette sommerhus fra 1930. Det er lbende blevet renoveret - sidst i 2000. Huset er familirt og hyggeligt indrettet, med flot udsigt fra 1. salen.
I Sndervig er der aktiviteter for alle aldre. Her findes fitnesscenter, bowlingcenter, stor dagligvarebutik, diverse specialbutikker, minigolf,...
4 personer
3 vrelser
150 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Ja
115285DK
Sommerhus i Sndervig
10-11-2018
17-11-2018
Sommerhus Sndervig 115285DK
DKK 8.330
Sommerhus Sndervig
Midt i Sndervig ligger dette pragtfulde strtkte murstenshus med en fantastisk udsigt over klitterne og hele Sndervig. Her er tale om et lyst og smagfuldt indrettet luksushus, hvor komforten er i srklasse. I hele huset er gulvene belagt med klinker og der er endda ogs gulvvarme. Indretningen er moderne udfrt og giver jer alle en fornem...
12 personer
4 vrelser
150 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Ja
Sauna: Ja
Spa: Ja
Nste

Søndervig - Vestkystens perle

Ud til vestkysten ved Ringkøbing Fjord finder De ferie og badebyen Søndervig. Denne vestjyske badeby er et af Danmarks bedste ferieområder mener mange.

Søndervig by ligger godt placeret ud til Vesterhavet og det kræver kun få minutters gang fra byens centrum, til man står på toppen af de vestjyske klitter, med udsigt udover Vesterhavet, her bør det nævnes at flere af strandende omkring Søndervig nu er udstyret sådan at folk med krykker eller rullestol også har mulighed for at nyde den smukke natur.

Søndervig har alt fra bowlinghal til restauranter til supermarked. Ligeledes finder De Søndervig badeland, hvortil flere af vores sommerhuse giver hele familien gratis entre.

Øst for Søndervig by er der anlagt en 27 hullers golfbane og også ud mod golfbanen tilbyder vi nu et bredt udvalg af sommerhuse.

På Søndervig Strand, finder de hvert sommer mange badegæster og her er altid et dejligt liv for både børn og voksne.

Vil man gerne nyde strandlivet i ro og mag, så er der flere steder langs stranden rig mulighed for at trække sig lidt tilbage og bare slappe af.

Langs hele stranden finder De ligeledes et bredt udvalg af bunkers, som er et levn fra 2. verdenskrig. Disse er med tiden blevet en fast del af stranden og mange besøger faktisk Søndervig strand, blot for at se disse bunkers.

Søndervig Strand er dejlig i sommerperioden, men også udenfor højsæsonen er stranden og Vesterhavet et besøg værd.

Her kan man opleve Vesterhavet på en anden måde, som bestemt kan anbefales.

Ikke langt fra Søndervig finder man Kloster, som er en mindre by mellem Ringkøbing og Søndervig. Her kan man f.eks. besøge byens lys støberi.

Mange tager dog ofte turen til Ringkøbing, her findes et hav af butikker og spisesteder. Man kan vælge at sidde på byens gamle torv og nyde en is eller måske en kold øl.

HolidayHome4You.dk tilbyder et af Danmarks bredeste udvalg af sommerhuse i Søndervig. Sommerhusudlejningen foregår primært til Danskere og Tyskere. De kan se vores mange hundrede sommerhuse i Søndervig via vores online katalog eller De kan søge drømmehuset frem via vores online søgemaskine, som De også finder her på siden. 

loading