Kontakt Os

Tlf: 77 34 58 00info@holidayhome4you.dk
 Telefontid: Mandag til Fredag: 8:30 - 16:30
          Email: Besvares alle ugens dage
ofte stillede spørgsmål

S?g via husnummer:

Sommerhuse i Søndervig, Vestkysten

Her finder du, hurtigt og nemt, ledige sommerhuse i Søndervig her hos HolidayHome4You. Tag en tur til Søndervig ved vestkysten, i et af vore dejlige sommerhuse og få dig en dejlig ferie i den skønne, vestjyske naturen. HolidayHome4You har et stort udvalg af både store og små sommerhuse i Søndervig og vi har sikkert også et sommerhus som passer til dine behov og ferieønsker. Via vores enkle søgesøgefunktion finder du hurtigt og nemt sommerhuse i Søndervig som er ledige og kan bookes online.

111712DK
Sommerhus i rgab Strand
13-04-2019
20-04-2019
Sommerhus rgab Strand 111712DK
DKK 7.110
Sommerhus rgab Strand
!! Fleksibel bookingperiode - I kan leje helt ned til kun 2 dage, selv i hjssonen !!
I kan hre havets brusen, uanset hvor I opholder jer p pladsen, for disse hytter er kun adskilt fra Vesterhavet af klitrkken, hvorfra der er en fantastisk udsigt til de uendeligt lange, hvide sandstrande og Vesterhavet p den ene side og Ringkbing ...
5 personer
2 vrelser
250 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
134095DK
Sommerhus i Sndervig
13-04-2019
20-04-2019
Sommerhus Sndervig 134095DK
DKK 4.499
Sommerhus Sndervig
Et super velindrettet hus med flere afdelinger og to badevrelser. Huset er totalt ombygget i 2006 og indeholder stort bent kkken med stue og glaskvist med spisekrog, brndeovn og 28" TV. Luksus badevrelse med bruser og luksus spabad. Master bedroom med TV. Stort bryggers med vaskemaskine, trretumbler og grovkkken. Soveafdeling med to s...
6 personer
3 vrelser
2500 m. til vandet
Husdyr: Ja
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Ja
115284DK
Sommerhus i Sndervig
13-04-2019
20-04-2019
Sommerhus Sndervig 115284DK
DKK 8.229
Sommerhus Sndervig
Der er en pragtfuld panoramaudsigt over Vesterhavet og klitterne fra dette sknne, velbeliggende feriehus, der har en enestende beliggenhed p toppen af en klit. Det store panoramavindue fremhver den lyse atmosfre og giver en fornemmelse af, at naturen kommer ind i huset. Det er udstyret med alle moderne faciliteter. Terrasserne indbyder ti...
8 personer
4 vrelser
150 m. til vandet
Husdyr: Nej
Udendrspool: Nej
Indendrspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Ja

Søndervig - Vestkystens perle

Ud til vestkysten ved Ringkøbing Fjord finder De ferie og badebyen Søndervig. Denne vestjyske badeby er et af Danmarks bedste ferieområder mener mange.

Søndervig by ligger godt placeret ud til Vesterhavet og det kræver kun få minutters gang fra byens centrum, til man står på toppen af de vestjyske klitter, med udsigt udover Vesterhavet, her bør det nævnes at flere af strandende omkring Søndervig nu er udstyret sådan at folk med krykker eller rullestol også har mulighed for at nyde den smukke natur.

Søndervig har alt fra bowlinghal til restauranter til supermarked. Ligeledes finder De Søndervig badeland, hvortil flere af vores sommerhuse giver hele familien gratis entre.

Øst for Søndervig by er der anlagt en 27 hullers golfbane og også ud mod golfbanen tilbyder vi nu et bredt udvalg af sommerhuse.

På Søndervig Strand, finder de hvert sommer mange badegæster og her er altid et dejligt liv for både børn og voksne.

Vil man gerne nyde strandlivet i ro og mag, så er der flere steder langs stranden rig mulighed for at trække sig lidt tilbage og bare slappe af.

Langs hele stranden finder De ligeledes et bredt udvalg af bunkers, som er et levn fra 2. verdenskrig. Disse er med tiden blevet en fast del af stranden og mange besøger faktisk Søndervig strand, blot for at se disse bunkers.

Søndervig Strand er dejlig i sommerperioden, men også udenfor højsæsonen er stranden og Vesterhavet et besøg værd.

Her kan man opleve Vesterhavet på en anden måde, som bestemt kan anbefales.

Ikke langt fra Søndervig finder man Kloster, som er en mindre by mellem Ringkøbing og Søndervig. Her kan man f.eks. besøge byens lys støberi.

Mange tager dog ofte turen til Ringkøbing, her findes et hav af butikker og spisesteder. Man kan vælge at sidde på byens gamle torv og nyde en is eller måske en kold øl.

HolidayHome4You.dk tilbyder et af Danmarks bredeste udvalg af sommerhuse i Søndervig. Sommerhusudlejningen foregår primært til Danskere og Tyskere. De kan se vores mange hundrede sommerhuse i Søndervig via vores online katalog eller De kan søge drømmehuset frem via vores online søgemaskine, som De også finder her på siden. 

loading